Van, amikor nem érdemes spórolni

Mindenki álomfürdőszobára vágyik. Az ehhez szükséges inspirációt pedig gyakran a színes-szagos magazinokból, a Pinterestből vagy az Instagramból merítjük. De amilyen könnyen jön az új fürdőszoba gondolata, olyan bonyolult a tervezés és a kivitelezés. A költségek lefaragása érdekében a leendő tulajdonosok gyakran kompromisszumokra kényszerülnek. Ez viszont később visszafelé sülhet el. Íme néhány tipp, hogy elkerüljük ezt a problémát.

Az új, krómszínű Sigma50 és Sigma21
Különböző működtetőlapok széles választéka

Minden a minőséggel kezdődik
Megalapozott költségvetési tervezéssel és egy jó inspirációs forrással, pl. a Geberit online működtetőlap bemutatóteremmel, a leendő fürdőszoba-tulajdonosok sok mindent már előre eltervezhetnek.
1. tipp: Alaposan tervezzük meg a költségvetést és a helyiséget.

Vágy és valóság között
Ha az alaphelyzet egyértelmű, a szanitervállalatok vagy az építészek segítenek abban, hogy az elképzelt tervekből optimális javaslat szülessen.
2. tipp: Mindig jól jön egy tapasztalt és hozzáértő szakmai partner.

Hozzányúlni szabad
A fürdőszoba nemcsak a megjelenésről szól, hanem az élményszerzésről is. A lakberendezési magazinok, a Pinterest vagy Instagram a fürdőszobai termékeket olyan színben tüntetik fel, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal.
3. tipp: A bemutatótermekben, vásárokon és az épületgépészeti áruházakban kötelező megfogni a termékeket, hogy meggyőződjünk a minőségükről, és csak ezután szabad dönteni.

Ha a minőség megfelelő, amit a gyártó is garantálni tud, akkor hosszú távon is nagyon jól fogjuk érezni magunkat álmaink fürdőszobájában.

És végül egy extra tipp: Minden, ami a fal mögé kerül – csövek, öblítőtartályok stb. –, csak nehezen javítható vagy cserélhető. Ezért fontos, hogy nyitott szemmel járjunk és minőséget vásároljunk.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában