A fürdőszoba karbantartása Hogyan lesz tartós a zuhanyzó, a szifon és az öblítőtartály

Ha nem gondoskodnánk az autónk szervizeléséről, azt előbb-utóbb már csak a rozsda tartaná össze. A fürdőszoba által nyújtott kényelmet is csak akkor tudjuk hosszú távon élvezni, ha néha időt szakítunk a karbantartására. Ezt érdemes a kerámiafelületek vagy csaptelepek tisztításával kezdeni, majd jöhet a zuhanylefolyó vagy zuhanyfolyóka, végül pedig a beépített öblítőtartály.

Zuhanyzó

Die Geberit CleanLine erleichtert den Service in der Dusche (© Geberit)

A fürdőszoba rendszeres tisztítása fontos feladat. A zuhanytálcáról sem szabad megfeledkezni: A felület rendszeres tisztításával biztosítható, hogy a vízkő- és más lerakódások ne csúfítsák el az összhatást. Vannak ugyan olyan feladatok, amelyek kissé több időt vesznek igénybe, de fontos, hogy rendszeres időközönként mindenre sort kerítsünk. Például a zuhanylefolyó vagy zuhanyfolyóka tisztítására. A hajszűrőt könnyű eltávolítani és tisztán tartani, de időnként a lefolyót vagy a zuhanyfolyókát is érdemes alaposan kitisztítani. A szappanmaradványok vagy más szennyeződések ugyanis eltömíthetik a lefolyót.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában