Több tér a technológiának köszönhetően

Minimalista szemléletmód a helytakarékos fürdőszobabútoroknak köszönhetően

Sokan éreznek arra késztetést, hogy kisebb lábon éljenek, például visszafogottabb fogyasztással és az utazások számának csökkentésével. A „Micro Living” és a „Tiny Homes” mottók mentén egyre nagyobb visszahangot kapnak a kisebb ökológiai lábnyomot ígérő lakberendezési ötletek. „A kevesebb néha több” megközelítés lényege: a hely lehet kevesebb, de az életminőségből nem engedünk.

Az építészetben – különösen pedig a fürdőszoba-tervezésben – is megjelent már a minimalista irányzat: a „kevesebb néha több” itt azt jelenti, hogy a helytakarékos megoldásoknak köszönhetően még a kis fürdőszobáknak is a lehető legnagyobb kényelmet és nyugalmat kell biztosítaniuk. A megoldást a falsík előtti technológia jelenti: Egyre több alkatrészt úgy szerelnek be, hogy azok ne legyenek láthatók. Ami viszont továbbra is szem előtt marad, annak a „kevesebb több” szellemében eleganciájával és egyszerű használhatóságával kell megfognia az embert.

Apropó „Micro Living”: Arra a kérdésre, hogy mit is jelent pontosan a kifejezés, nincs egyértelmű válasz: Közép-Európában a kisléptékű lakhatást értjük alatta, ami legfeljebb 30 m²-es, egyszemélyes háztartásokat jelent. Japánban, ahol még 6 m²-nél kisebb hálókamrák (ún. podok) is előfordulnak, ennek hallatán valószínűleg csak legyintenek az emberek.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában