Az emberek itt szívesen elüldögélnek

Vannak napok, amikor az ember nem igazán érzi jól magát a bőrében. Erőtlen és úgy érzi, mintha remegne a lába alatt a föld. Ismerős? Lehet, hogy csak éppen rossz formában vagyunk, ilyenkor azonban még a zuhanyzás is egy kisebb kihívást jelent.

Geberit fürdőszoba ülőkével

Ülőkék a zuhanyzóban

A váltott zuhany új lendületet ad a vérkeringésnek, és néha csodára képes.

A Padlóba süllyesztett zuhanytálcával, a padló egyenetlenségeinek megszüntetésével és egy zuhanyülőke beszerelésével nagyobb kényelem és biztonság érhető el a zuhanyzóban. Igény esetén a zuhanyülőke lehet rögzített, állítható magasságú vagy készülhet mobil, felakasztható kivitelben. Jól terhelhető és mivel felhajtható, kevés helyet foglal el. Persze egy stabil kisszék is megteszi, ha az alkalmas a nedves helyeken való használatra.

Zuhanyzó lecsempézett paddal

Egy kisszék is lehet praktikus

A zuhanyzóban lévő kisszék nemcsak azért előnyös, mert amikor ülve élvezzük a ránk zúduló meleg vizet, az egy csodálatosan pihentető érzés, hanem lábtartóként is használható, például amikor borotváljuk a lábunkat vagy amikor meleg- és hidegvizes Kneipp-kúrát végzünk.

Igaz, hogy a zuhanyülőke vagy a kisszék design szempontjából nem igazán nyerő megoldás, viszont a zuhanyzóba integrált zuhanypad megfelelő alternatívát jelent a hagyományos ülőkékkel szemben. Megfelelő anyag- és színösszeállításban kiválóan beilleszthető az összképbe, ráadásul több ülőhelyet biztosít – vagy éppen pakolófelületet a fürdőszobai kiegészítők számára.

Tanácsadás a szaküzletben

Ha azt fontolgatja, hogy a következő zuhanyzójában ülőhelyet szeretne kialakítani, javasoljuk, hogy egyeztessen időpontot a legközelebbi szaküzletünkben, ahol szakszerű tanácsadással várjuk Önt.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában