Kis alapterület, na és?

Egy kis fürdőszoba alaprajza

Több tanulmány is bebizonyította, hogy a fürdőszoba az egyik kedvenc helyünk, ha kikapcsolódásra vagy feltöltődésre vágyunk. De az is kiderült, hogy az átlagos fürdőszoba kevesebb, mint 7 m². Ha a szükséges dolgok mellett még a kényelemre is szeretnénk áldozni, akkor bizony helyszűkében leszünk. Akkor tegyünk le az álomfürdőről? Nem feltétlenül. Ha a fürdőszobánk nem éri el a színes-szagos lakberendezési magazinokban látható álomfürdők méretét, még akkor is van rá mód, hogy növeljük a teret és kényelmes környezetet teremtsünk.

A trükk abban rejlik, hogy minimálisra kell csökkenteni a tisztán funkcionális elemeket. Például el kell tüntetni az öblítőtartályokat, szifonokat és más hasonló dolgokat. Pont erre valók a félmagasságú vagy mennyezetig érő szerelési rendszerek. A segítségükkel nemcsak a technológiát lehet elrejteni – térelválasztóként az átlátható elrendezést is segítik, azt a bizonyos pluszt nyújtva a kényelem terén. A szerelési rendszerekkel például minimális területen is kialakítható egy kis vizes helyiség, amelybe bármikor visszahúzódhatunk, ha pihenésre vágyunk. Mindez nem feltétlenül megy a hasznos hely kárára, éppen ellenkezőleg: Az elülső oldalra például fel lehet szerelni egy fali WC-t, ami itt nagyon jól mutat.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában