Pár jó szó a kád érdekében

Fehér Geberit Soana kád

A tendencia egyértelmű: A zuhanyzó, különösen padlóba süllyesztve, már népszerűbb a jó öreg kádnál. Ráadásul majdnem ugyanolyan mértékben növekszik a népszerűsége, mint ahogy a kád veszíti el a rajongóit.

Ami annál is érdekesebb, mert nincs még egy olyan szanitertermék, ami a fürdőkád nyomába érhet. A kád a wellnessélmény jelképe, ha úgy tetszik, a testápolás Szent Grálja. Itt van például Kleopátra, aki tejben fürdött, és nem tejben zuhanyzott.

Ha Kleopátrától eltérően csak egy fürdőszobánk van, akkor mindenképpen a klasszikus felállás – kád + zuhanyfej és zuhanyfal – a megfelelő választás. Ha több hely áll rendelkezésünkre, akkor akár egy szabadon álló kád is szóba jöhet.

De legyünk óvatosak: A több hely miatt ne válasszunk túl nagy kádat. Nem véletlen, hogy a szokásos kádméret általában 175×70 vagy 175x75 centiméter. A fürdőkádat ugyanis a saját testméretünkhöz kell igazítani – pont, mint egy cipőt.

Már csak egy részletre kell ügyelni, ami hosszú távon válik igazán fontossá: ez pedig nem más, mint a kádleeresztő. Amikor a kádba vásárlás előtt beleülünk (ami ugyanolyan fontos rituálé, mint az új cipő felpróbálása), ügyeljünk arra, hogy a kádleeresztő semmiképpen ne legyen útban, mert az nagyban rontja a fürdési élményt.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában