Vigyázat, fagyásveszély!

Se a WC-be menet, se a WC-n ülve nem kell fagyoskodnunk

Nem elég baj, hogy reggel ki kell kelnünk a jó puha, meleg ágyból. Ha ezután ráülünk egy hideg WC-ülőkére, akkor garantáltan oda a reggeli lendületünknek. A fürdőszobaszőnyeg, a fűtött törülközőtartó és a padlófűtés melegebbé és otthonosabbá varázsolja a helyiséget, azonban a WC-ülőkén továbbra is hideg fogadtatásban lesz részünk. Ilyenkor a fűtött WC-ülőkék jelentenek megoldást. Ami Japánban már régóta bevett szokás, az az Ön fürdőszobájában is valósággá válhat. Képzelje el a következő helyzetet: megszólal az ébresztőóra. Álmosan kikel az ágyból és beveszi magát a fürdőszobába. Erre a WC-ülőke automatikusan bekapcsol a közelségérzékelő funkciónak köszönhetően. Önnek nincs más dolga, csak hogy ráüljön, elvégezze a dolgát és élvezze a meleg WC-ülőke által nyújtott kényelmet.

Ráadásul a fűthető WC-ülőke, amellett, hogy kényelmes ülni rajta, egészségügyi előnyöket is nyújt. A meleg a vérkeringés fokozása által serkenti a hólyag- és bélműködést, ami megkönnyíti a WC-használati rituálét.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában