A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

GEBERIT ONE

Két világ legjobbjai eggyé válnak

Funkcionális design a jobb életminőségért

  • Geberit ONE WC-kerámia Monolith szaniter szerelőmodullal és Smyle fürdőszobabútorral

Bemutatjuk a Geberit ONE új generációs öblítőperem nélküli WC-kerámiánkat.

A Geberit ONE egyesíti a vállalatcsoport több évtizedes műszaki tudását a visszafogott és tökéletes megjelenéssel. Egyetlen rendszerbe okosan kombinálva, a Geberit ONE sok nyilvánvaló és rejtett előnnyel kápráztat el. Ezek nagyobb tisztaságot és nagyobb rugalmasságot biztosítanak a fürdőszobában.

A Geberit ONE-nal a szanitertechnológiai szakértelmünket és a design területén szerzett kompetenciánkat egyesítjük, s ezzel irányadó, teljesen integrált és átfogó megoldásokat kínálunk, egyetlen rendszerbe okosan kombinálva.

2019 őszétől a Geberit ONE WC már Magyarországon is kapható.

Nagyobb tisztaság, hely és rugalmasság az egész fürdőszobában

Geberit ONE WC-kerámia

INTEGRÁLT RUGALMASSÁG

Annak érdekében, hogy egy későbbi életszakaszban is magas fokú kényelmet nyújtson, a WC szükség szerint magasságban állítható anélkül, hogy az előtétfalat meg kellene bontani.

TURBOFLUSH A NAGYOBB TISZTASÁGÉRT

Az öblítési folyamat során a víz oldalról áramlik a kerámiába, és benne spirális mozgást vesz fel. Az optimalizált irányítású vízáramnak köszönhetően az öblítés nemcsak nagyon csendes, hanem kimondottan alapos is.

Sigma50 működtetőlap a Geberit ONE WC-kerámián, QuickRelease ülőkével

QUICKRELEASE

A WC-ülőke és fedél egyetlen könnyed kézmozdulattal eltávolítható, majd visszatehető. Szerszám és bármilyen gomb megnyomása nélkül egy pillanat alatt levehető a WC-kerámiáról, így a takarítás gyors és roppant egyszerű.

Geberit ONE falra helyezése

REJTETT RÖGZÍTÉS

A rejtett rögzítés zárt formatervet eredményez, mely a WC-kerámia rendkívül egyszerű tisztántartását teszi lehetővé.

GEBERIT ONE WC

A Geberit keramikus és szanitertechnikai szakemberei a WC-t teljes egészében továbbfejlesztették és optimalizálták. Az eredmény: a Geberit ONE a legkisebb részletekig meggyőző. Az arányok és a formák egymással mind tökéletesen összehangoltak.

TISZTASÁG ÉS INTEGRÁLT RUGALMASSÁG

A Geberit ONE fali WC elegáns és tökéletesen arányos. A fedél kinyitásakor aha-élményben részesülhetünk: egy aszimmetrikus, teljesen peremmentes belső geometria gondoskodik a WC-kerámia kitűnő és kiemelkedően halk öblítéséről. A kifinomult szerelési technológiának köszönhetően a WC magassága évekkel a telepítés után is rugalmasan állítható anélkül, hogy az előtétfalat meg kellene bontani.

Design és funkcionalitás a fal előtt

  • Geberit ONE WC-ülőke és kerámia

Az egyszerű, de elegáns megjelenés új életérzést teremt. QuickRelease működésű WC-ülőkéje és -fedele egy mozdulattal könnyedén eltávolítható. Ez rendkívüli módon leegyszerűsíti tisztántartását, csak úgy, mint a WC-kerámia rejtett rögzítésének köszönhető zárt formaterv. A Geberit ONE kiváló formaterve igen meggyőző kiemelkedő funkcionalitásával gondoskodik az egyszerű és gyors tisztítás lehetőségéről.

A Geberit ONE WC-kerámia, valamint a hozzá illő WC-ülőke és -fedél egy csomagolási egységet képez. Kétféle kivitelben kapható, a WC-fedélen krómszínű (cikkszám: 500.202.01.1) illetve fehér (cikkszám: 500.201.01.1) díszcsíkkal.