Ideje változtatni a fürdőszobán?

Építkezik? Felújít? Ideje változtatni fürdőszobáján a Geberit támogatásával!

Használja ki pénzvisszafizetési akciónkat, vásároljon április 1. és június 30. között és igényelje vissza vásárlása 10%-át!*

Miért a Geberit?

A Geberit csoport a szanitertechnika területén Európa piacvezetője és világméretű szolgáltatója. Egyedülálló hozzáadott értéket nyújtva így mind a szanitertechnológia, mind a fürdőszobai kerámiák terén. Fürdőszobafelújítás? Korszerűsítsen most a Geberit termékeivel: Legyen szó falba rejtett WC-tartályról, Rimfree peremmentes WC-kről, mosdó kerámiáról, zuhanymegoldásról vagy akár szagelszívásról, a Geberit több mint 100 éves tapasztalatával segít a legideálisabb megoldás megtalálásában.

Geberit működtetőlapok WC-öblítéshez – Fontos választás

Sigma50 és Sigma21 működtetőlapok
Sigma működtetőlapok új kivitelekben

A Geberit diszkrét, mégis megbízható működést, magas fokú kényelmet és tartósságot szavatol, mindezt a fal mögül. Az egyetlen, ami látható, az a technológiát rejtő kezelőfelület: a működtetőlap. Ennek kiválasztása az Ön részéről jelentőségteljes mozzanat, hiszen ezzel a választással fog együtt élni az elkövetkező években.

Online működtetőlap bemutatóterem
Sigma működtetőlapok prospektus  (, 495 KB )
Fontos választás prospektus  (, 10 MB )

Új Geberit DuoFresh rendszer - Friss levegőt minden fürdőszobába

Az új Geberit DuoFresh belsőkeringtetésű szagelszívó rendszer újfajta frissességet kölcsönöz a fürdőszobának. A szagelszívás pont ott történik, ahol a kellemetlen szagok képződnek: a WC-kerámiában. A szennyezett levegőt egy csendes ventilátor a falsík alatti öblítőtartály öblítőcsövén és öblítőszelepén keresztül, közvetlenül a WC-kerámiából szívja el. A működtetőlap mögött elhelyezkedő, aktívszenet tartalmazó, magas minőségű kerámia-méhsejtszűrőnek köszönhetően a szagok megbízhatóan semlegesítésre kerülnek, mielőtt a tisztított levegő ismét visszajut a fürdőszobába.

A DuoFresh-ről bővebben

Geberit DuoFix Sigma tartállyal - Univerzális megoldás felújításhoz és építkezéshez

Duofix szerelőelem Sigma21 működtetőlappal
A modern fürdőszobai szerelvények klasszikusai

A Geberit falsík alatti öblítőtartályok a modern fürdőszobai szerelvények klasszikusai és már több mint 50 éve világszerte milliós nagyságrendben használják őket. Legendás megbízhatóságukról ismertek. A gyárból történő kiszállítás előtt minden öblítőtartály szivárgástesztelésen esik át. A 25 éves alkatrészellátási garancia hosszú távú biztonságot nyújt. A 12 cm-es Geberit Sigma falsík alatti öblítőtartállyal az öblítővíz-mennyiség 4,5 literre csökkenthető. Ez példaértékű vízfogyasztást jelent és a WELL-címke tekintetében kiváló értékeléseket eredményez.

 • Építési magasság: 112 cm
 • Elölről történő működtetés
 • Akadálymentes vagy állítható magasságú kivitelben kapható
 • Szagelszívás (belső keringtetésű / külső ventilátoros)
 • Geberit WC-öblítést vezérlő távműködtetővel is használható
 • Sigma működtetőlapokkal kompatibilis

A WC-öblítőtartályokról bővebben

Geberit Rimfree WC-k – A peremmentes kivitel legmagasabb szintje

Spóroljon időt a tisztítás során!

A hagyományos WC-k olyan nehezen elérhető, üreges részekkel rendelkeznek, ahol könnyen keletkezhetnek lerakódások. A kórokozók és a kellemetlen szagok számára ezek kiváló táptalajt jelentenek. A Geberit Rimfree technológiával elkerülhető a fáradtságos tisztítás, valamint az olyan drága és agresszív tisztítószerek használata, amelyek ma már nem időszerűek.

Bemutatjuk a Geberit ONE új generációs öblítőperem nélküli WC-kerámiánkat.

Geberit ONE WC-kerámia

Az egyszerű, de elegáns megjelenés új életérzést teremt. QuickRelease működésű WC-ülőkéje és -fedele egy mozdulattal könnyedén eltávolítható. Ez rendkívüli módon leegyszerűsíti tisztántartását, csak úgy, mint a WC-kerámia rejtett rögzítésének köszönhető zárt formaterv. A Geberit ONE kiváló formaterve igen meggyőző kiemelkedő funkcionalitásával gondoskodik az egyszerű és gyors tisztítás lehetőségéről.

Bővebben a Geberit ONE-ról
Geberit ONE prospektus  (, 453 KB )
Geberit ONE szórólap  (, 195 KB )

Geberit CleanLine zuhanyfolyóka

Cleanline zuhanyfolyóka

A Geberit CleanLine zuhanyfolyókák nem csak szemre tetszetősek, hanem a tisztításuk is öröm. Sok hagyományos zuhanyfolyókával szemben a lefolyó rejtett zugoktól és üregektől mentes vízgyűjtő felülete gondoskodik arról, hogy se szennyeződés, se baktériumok ne tudjanak összegyűlni.

Bővebben a zuhanymegoldásokról
Geberit CleanLine prospektus  (, 694 KB )

Geberit Sestra zuhanytálca – Elegancia, ami igazán kényeztet

Sestra fürdőszobafotó

Az igen vékony és rendkívül elegáns új Geberit Sestra zuhanytálcák ásványi anyagból készülnek. Ez a kőörleménynek és a műgyantának egy rendkívül strapabíró kombinációja, amelynek felülete kellemes érintésű, sőt lenyűgöző csúszásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. Az egyszerűen eltávolítható takarólap alatt fésűs szűrő rejtőzik, amely szintén könnyen kivehető és megtisztítható.

Bővebben a zuhanymegoldásokról
Geberit Sestra prospektus  (, 747 KB )

Geberit Selnova fürdőszobai termékcsalád – Klasszikusan időtlen, minden fürdőszobához

*Pénzvisszafizetési promóció:

A vásárló a promócióban résztvevő termékek vásárlása után, annak árából 10%-os, vagy maximum a Geberit Kft. által javasolt bruttó fogyasztói árának 10%-os visszatérítésére jogosult. Egy végfelhasználó a Promóció keretében legfeljebb mindösszesen 200 000 Ft visszatérítésre jogosult.

 • Vásároljon a promócióban résztvevő termékek közül 2021.04.01 és 2021.06.30 között Magyarországon vagy magyar székhelyű/adózású kereskedőnél (kritériumok)
 • A vásárlást követően 2021.07.31-ig küldje el a következő adatokat a sales.hu@geberit.com e-mail címre:
  • A vásárláskor kapott ÁFA-s számla másolata
  • A vásárló (és egyben visszaigénylő) neve, címe, adóazonosítója, bankja és bankszámla száma (ide kerül visszautalásra a kedvezmény)

2021.07.31-án zárjuk a regisztrációt és 2021.08.31-ig visszautaljuk a jogos kedvezmény mértékét.

A továbblépéshez olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat!  (, 81 KB )

Vezetéknév*

Keresztnév*

E-mail*