A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

A víz a mi forrásunk

A Geberit vállalat

Európai piacvezető a szanitertermékek területén

A globálisan működő Geberit Csoport európai piacvezető a szanitertermékek területén. A Geberit a legtöbb európai országban erős helyi jelenlétet képvisel, egyedülálló hozzáadott értéket nyújtva így mind a szanitertechnológia, mind a fürdőszobai kerámiák terén.

A termelési hálózat 29 gyártóüzemet foglal magában, amiből 6 tengerentúli. A konszern székhelye a svájci Rapperswil-Jona településen található. Mintegy 12 000 alkalmazottal közel 50 országban, a Geberit 2019-ban 3,1 milliárd svájci frank árbevételt ért el. A Geberit részvényeit a SIX Swiss Exchange-en (svájci tőzsdén) jegyzik, és 2012 óta az SMI (Swiss Market Index, azaz svájci tőzsdeindex) részét képezik.

Fókuszban a fenntarthatóság

  • Fókuszban a fenntarthatóság

A fenntarthatóság a Geberitnél mindig is kiemelkedő jelentőségű volt, mi több a vállalati identitás részét képezi. Ily módon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a környezeti, a gazdasági és a társadalmi szempontok egyensúlyban legyenek egymással.

Azok a fenntartható építéshez, illetve termelési folyamatokhoz szánt környezetbarát, erőforrás-takarékos és hosszú élettartamú termékek és megoldások, amelyeknél a víz- és energiafogyasztás a minimálisra csökkenthető, valamint a tiszta ivóvíz a Geberit számára évek óta központi szerepet töltenek be. A felelősségteljes oktatás, a tanulókkal folytatott társadalmi projektek és a víz létfontosságú témakörére irányuló társadalmi felelősségvállalás tudatosítása szintén meghatározók.