A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

A víz a mi forrásunk

A Geberit vállalat

Európai piacvezető a szanitertermékek területén

A globálisan működő Geberit Csoport európai piacvezető a szanitertermékek területén. A Geberit a legtöbb európai országban erős helyi jelenlétet képvisel, egyedülálló hozzáadott értéket nyújtva így mind a szanitertechnológia, mind a fürdőszobai kerámiák terén.

A termelési hálózat 29 gyártóüzemet foglal magában, amiből 6 tengerentúli. A konszern székhelye a svájci Rapperswil-Jona településen található. Mintegy 12 000 alkalmazottal közel 50 országban, a Geberit 2019-ban 3,1 milliárd svájci frank árbevételt ért el. A Geberit részvényeit a SIX Swiss Exchange-en (svájci tőzsdén) jegyzik, és 2012 óta az SMI (Swiss Market Index, azaz svájci tőzsdeindex) részét képezik.

A Geberit életminőséget teremt

  • A Geberit fenntartható életminőséget teremt

A fenntarthatóság évtizedek óta identitásunk része. Ez kifizetődő: a környezet, a társadalom, az ügyfelek és a partnerek, továbbá az alkalmazottak és a részvényesek számára.

Például víztakarékos termékek, új logisztikai megoldások vagy energiahatékony gyártó létesítmények, illetve felelősségteljes oktatás formájában. Látogasson el a Geberit csoport honlapjára, és ismerje meg, hogyan jut érvényre a fenntartható gondolkodás és cselekvés mindennapi tevékenységünk során.

További információk a fenntarthatóságról