A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

A víz a mi forrásunk

A Geberit vállalat

Európai piacvezető a szanitertermékek területén

A globálisan működő Geberit Csoport Európa egyik vezető vállalata a szanitertermékek területén. A Geberit integrált csoportként működik, amely a legtöbb európai országban nagyon erős helyi jelenlétet képvisel, mely egyedülálló hozzáadott értéket jelent a szanitertechnológia és a fürdőszobai kerámiák terén.

A termelési hálózat több mint 30 gyárat foglal magában, amelyek közül 6 a tengerentúlon található. A Csoport székhelye a svájci Rapperswil-Jona településen található. Körülbelül 12 000 alkalmazottat foglalkoztat körülbelül 50 országban, 2,8 milliárd svájci frank nettó árbevételt realizált. A Geberit részvényeit a SIX Swiss Exchange-en (svájci tőzsdén) jegyzik; 2012 óta a Geberit értékpapírjai az SMI (Swiss Market Index, azaz svájci tőzsdeindex) részét képezik.

A Geberit életminőséget teremt

  • A Geberit fenntartható életminőséget teremt

A fenntarthatóság évtizedek óta identitásunk része. Ez kifizetődő: a környezet, a társadalom, az ügyfelek és a partnerek, továbbá az alkalmazottak és a részvényesek számára.

Például víztakarékos termékek, új logisztikai megoldások vagy energiahatékony gyártó létesítmények, illetve felelősségteljes oktatás formájában. Látogasson el a Geberit csoport honlapjára, és ismerje meg, hogyan jut érvényre a fenntartható gondolkodás és cselekvés mindennapi tevékenységünk során.