Szerelőelemek és öblítési rendszerekfalsík előtti szereléshez

A Geberit fal mögötti szerelési elemei és rendszerkomponensei elengedhetetlenül fontosak a fali WC-k, mosdók, fürdőszobabútorok vagy zuhanyzók, egyszerű és biztonságos beszereléséhez. A falsík előtti szerelésre alkalmas rendszereink, például a Geberit Duofix és Geberit Kombifix tökéletesen egymáshoz illeszkedő elemeiből, a falsík alatti és falon kívüli öblítőtartályokból, valamint az öblítő- és töltőszelepekből szinte bármilyen fal előtti feladathoz személyre szabott megoldásokat állíthat össze. A jól átgondolt, megbízható falsík előtti elemeknek köszönhetően egyszerűen elvégezhető a fürdőszobai szaniterrendszerek beszerelése.

Nyomós érvek a Geberit falsík előtti szerelőelemek mellett

Maximális tervezési szabadság

Sokoldalúan alkalmazható szárazépítési technológiával készült, tömörfalas vagy előregyártott épületek esetében.

Gazdaságos beszerelés

Szerelési segédeszközök, szinte teljesen szerszámmentes szerelés és könnyű hozzáférhetőség.

Maximális minőség

Statikailag biztonságos kivitel, amely bármilyen szerelés esetén megfelel a szerkezeti előírásoknak.

Tervezési biztonság

Anyag- és költségbiztonság a Geberit ProPlanner tervezőeszköznek köszönhetően.

Geberit Duofix: egyszerű és univerzális szerelés szárazépítéshez

Geberit Duofix szerelőelem

Rendszerként vagy egyedi szerelőfalelemként használva a Geberit Duofix sokféle tervezési lehetőséget biztosít – új építésű és felújított helyiségekben egyaránt. A megfelelő szerelősínekkel és -állványokkal kombinálva a helyszínen gyorsan és szinte szerszámok nélkül komplett, statikailag teherbíró szerelőfal- és válaszfalrendszereket lehet készíteni a csempézhető burkolatot is beleértve. A rendszereken szabadon elhelyezhetők a különböző szanitertermékek. A teleszkópos technológiának köszönhetően a rendszerek vágás nélkül hozzáigazíthatók a helyiség belmagasságához. Az állványokat szerszám nélkül a mennyezeti sínbe kell becsavarni, majd a padlósínbe bepattintani. Ferde tetők esetében az elforgatható állványfej automatikusan hozzásimul a felülethez, így a szerelés ilyenkor is könnyen elvégezhető. Ezenkívül optimálisan elvégezhető a szerelőfal és a tömör fal akusztikai elválasztása.

Fedezze fel a Geberit Duofixet

Nyomós érvek a Geberit öblítőtartályok mellett

50 év alkatrészellátás

Az alkatrészellátás megbízhatóságának köszönhetően hosszú ideig biztosítható a falsík alatti öblítőtartályok öblítési funkciója.

Maximális minőség

A tartós PE-HD-ből készült, varratmentes, egy részből álló öblítőtartály szigorú szivárgásvizsgálaton esett át.

Könnyű és biztonságos szerelés

A jól bevált megoldásoknak és az egyszerű csatlakozásoknak, például az ivóvízcsatlakozásnak köszönhetően a szerelés zökkenőmentesen és szerszámok nélkül elvégezhető.

Sokoldalú használat

A különböző beépítési magasságoknak köszönhetően szinte bárhol és bármilyen építési helyzetben használhatók.

Geberit falsík alatti öblítőtartályok: a szaniterrendszerek mércéje

Geberit Duofix szerelőelem Sigma falsík alatti öblítőtartállyal

A Geberit falsík alatti öblítőtartályai a megbízhatóság, a tartósság, valamint a biztonságos, rugalmas és időtakarékos szerelés tekintetében is mérföldkövet jelentenek. A Geberit szinte minden építési helyzethez és beépítési magassághoz megfelelő termékeket kínál. Az öblítőtartályhoz a működtetőlapon lévő ellenőrző nyíláson keresztül könnyen hozzá lehet férni. Ez megkönnyíti a karbantartási munkálatokat vagy az alkatrészek cseréjét. A folyamatos alkatrészellátásnak köszönhetően a régi öblítőtartályokat is meg lehet javítani és víztakarékos öblítési technológiával lehet felszerelni. A falsík alatti öblítőtartályok szerelési elemei tűz-, hang- és nedvességvédelmi, valamint statikai tanúsítvánnyal rendelkeznek. Középületek esetében az elemek ipari előregyártásban is gond nélkül használhatók.

Fedezze fel a falsík alatti öblítőtartályokat

Nyomós érvek a Geberit töltő- és öblítőszelepek mellett

Egyszerű beszerelés

Egyszerű, precíz beszerelés, valamint több fokozatban szabályozható öblítési mennyiség és teljesítmény.

Ellenálló

A sokszorosan tesztelt (és például a 380-as típusú, Unifill néven ismert töltőszelepnél alkalmazott) vízszűrő koncepciónak köszönhetően jól ellenáll a szennyeződéseknek.

Visszamenőleg kompatibilis

A töltő- és öblítőszelepek 50 évre visszamenőlegesen kompatibilisek.

Fenntartható

A megfelelő öblítési mennyiség beállítása és az újrahasznosított műanyag használata a fenntarthatósági szempontokkal összhangban történik.

212-es típus: öblítőszelep bármilyen öblítőtartályhoz

Geberit 212-es típusú öblítőszelep

A Geberit 212-es típusú öblítőszelep 2022 óta minden Geberit Sigma és Omega falsík alatti öblítőtartályban megtalálható. Az öblítőszelep és a Geberit kerámia tökéletes összhangot alkot, ami optimális öblítést biztosít. A karcsú és kompakt kialakítás megkönnyíti a be- és kiszerelést az öblítőtartály szerviznyílásán keresztül. A nagy öblítési mennyiség 4, 4,5, 6 és 7,5 liter, a kis öblítési mennyiség pedig 2 és 4 liter között állítható. Az öt fokozatban állítható fojtószelep csökkenti a WC-kerámiából kifröccsenő víz mennyiségét.

Fedezze fel a töltő- és öblítőszelepeket

Az Ön előnyei az integrált kiegészítő elemeknek köszönhetően

Áramellátás csatlakozódobozon keresztül

A Geberit elektromos csatlakozódoboz megkönnyíti a kényelmi funkciók beszerelését és elektromos hálózathoz való csatlakoztatását.

Védőcső az utólagos vízcsatlakozáshoz

Alkalmas higiéniai berendezések, higiéniai öblítőberendezések vagy akadálymentesítési funkciók utólagos felszerelésére.

Jól elkülöníthető szakmunkák

A vízvezeték-szerelő és a villanyszerelő szakember által elvégzett munkák jól elkülönülnek egymástól. A Plug & Play műveletet a vízvezeték-szerelő végzi el; a 12 V-os csatlakozásokat villanyszerelő közreműködése nélkül is ki lehet alakítani.

Egyszerű utólagos felszerelés

A WC higiéniai berendezésre való lecserélése, a szagelszívó rendszer, az érintésmentes WC-öblítés vagy a higiéniai öblítőberendezés utólagos beszerelése könnyen elvégezhető.

Előzetesen integrált elektromos csatlakozás

Geberit elektromos csatlakozódoboz

Ha valaki ma hagyományos WC-t szerel be, előfordulhat, hogy hamarosan higiéniai berendezésre, szagelszívó rendszerre, irányfényre vagy távvezérlésre lesz szüksége. Ha azonban már kezdetben megvan minden szükséges csatlakozás, akkor utólag nem lesz szükség költséges átalakítási munkálatokra.

A Geberit elektromos csatlakozódoboz segítségével a WC elektromos csatlakozása egyszerűen integrálható a szerelési elembe. Így a fürdőszobában tökéletes feltételeket lehet teremteni a különböző kényelmi és kiegészítő funkciókhoz.

Fedezze fel a víz- és elektromos csatlakozásokat