ZuhanyzókElegáns és időtlen

A tökéletes zuhanyzó minden fürdőszobába

Kezdje felfrissülve a napot, vagy fejezze be az estét a zuhanyzóban pihenve - a Geberitnél megtalálja a megfelelő zuhanyzót fürdőszobájához. Időtlen design, könnyű tisztíthatóság és hidraulikailag optimalizált vízelvezetési technológia áll termékeink élvonalában.

A padlóba süllyesztett zuhanytálcáink mozgásszabadságot biztosítanak, és akadálymentes hozzáférést tesznek lehetővé a zuhanyzóhoz. A vonzó design, a könnyű tisztíthatóság és az innovatív vízelvezetési technológia áll minden zuhanyzónk középpontjában. Legyen szó csúszásmentes anyagokból készült zuhanyfelületekről, rugalmasan beépíthető zuhanyfolyókáról, falba rejtett lefolyóról vagy klasszikus padlóösszefolyókról az egységes fürdőszobai kialakítás érdekében.

Találja meg a fürdőszobájához illő zuhanyzót! A Geberit innovatív zuhanymegoldásaival minden elem tökéletesen harmonizál mind vizuálisan, mind technikailag.

Miért válasszon Geberit zuhanyt?

Akadálymentes fürdőszoba

Zuhanyfelületeink úgy szerelhetők fel, hogy a padlóval egy síkban legyenek az akadálymentes hozzáférés érdekében.

Különböző formatervezési minták

Változatos formák, anyagok, felületek és lefolyótervek állnak rendelkezésre, amelyek minden esztétikához illeszkednek.

Higiénikus kialakítás

A praktikus fésűbetét megkönnyíti a zuhanylefolyóinak tisztítását.

Kézzelfogható minőség

A csúszásmentes zuhanyfelületek felületi textúrája prémium és bársonyosan puha.

Walk-in zuhanyzók a jobb megközelíthetőségért

Olona walk-in zuhanyzó

A padló síkjába süllyesztett zuhanyzóink megszabadítják fürdőszobáját a lépcsőfokoktól. A nyitott kialakítás nem csak tágas térérzetet teremt, hanem biztosítja a fürdőszoba kialakításába való zökkenőmentes integrációt is. A letisztult vonalak és az egyszerű formák stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek fürdőszobájának.

Zuhanyfelületeink a minőség és a tartósság szinonimái. Kiváló minőségű tömör felületű anyagból vagy kerámiából készülnek. Nemcsak esztétikusan néznek ki, hanem ellenállnak a nedvességnek és a mindennapi használatnak is. A sima, nem porózus felület könnyen tisztítható, és évekig megőrzi hibátlan megjelenését. A zuhanytálcák a jó stabilitás érdekében csúszásgátló felülettel rendelkeznek.

A Geberit zuhanyzók egyszerű telepítése

Zuhanyfelület szerelőkerettel

A Geberit egyes zuhanyfelületei és lefolyói gyárilag tömítővászonnal vannak ellátva. Ez lehetővé teszi a vízvezeték-szerelők számára, hogy a zuhanytálcákat és lefolyókat tartósan tömítve szereljék fel, és a burkolóval lefedjék.

A szerszám nélkül felszerelhető lábszett biztosítja a zuhanyfelületek és zuhanytálcák gyors és hibamentes beépítését.
A Geberit Setaplano padló síkjába építhető zuhanytálca szerelőkerettel a Geberit más zuhanymegoldásaihoz is kapható. A zuhanyfelület méretétől függően négy vagy hat láb szükséges a beépítéshez. Ezeket a szerelőkeretre pattintva rögzítik a nyers padlóhoz.

Lefolyókészlet és burkolatok

Szelepfedél és fésűs szűrő

A Geberit zuhanytálca-lefolyója olyan zuhanytálcákhoz alkalmas, amelyek szelepnyílása 90 mm átmérőjű, ami megfelel a szabványos méretnek. A lefolyó kivehető fésűs szűrőbetéttel van ellátva, amely megakadályozza a szifon eltömődését és megkönnyíti a tisztítást. A hozzá tartozó szelepfedél kétféle kivitelben és különböző színekben kapható.

A zuhanyvíz elvezetéséhez egy különösen lapos szifon áll rendelkezésre, amelyet alacsony esztrichmagasságokhoz terveztek. A standard zuhanytálca-lefolyó vízzármagassága 50 mm. Alternatívaként 30 mm-es vízzármagassággal is kapható, amely különösen alkalmas a felújítások során alacsony padlószerkezetekhez.

Higiénikus zuhanymegoldások kis és nagyméretű fürdőszobához egyaránt

Geberit ONE fürdőszoba

A fürdőszoba tervezésénél felmerül a kérdés: Melyik zuhanyzó illik a fürdőszobámba? A megfelelő zuhanyzó kiválasztása nemcsak a személyes preferenciáktól és igényektől, hanem a helyiség elrendezésétől is függ.
Kis fürdőszobákban a hely optimálisan kihasználható és helytakarékos lehet egy sarokzuhanyzóval. A nyitott kialakítású, modern esztétikájú, járható és akadálymentes zuhanyzók közepes és nagyobb méretű fürdőszobákba is beépíthetők.

A Geberitnél minden helyiségmérethez megtalálja a megfelelő megoldást új zuhanyzójához!

Minden, amit a Geberit zuhanyokról tudni kellmegtalálható a termékkatalógusunkban

Gyakran ismételt kérdések a zuhanyzókkal kapcsolatban

Hol vásárolhatok Geberit zuhanyzókat?

Megtekintheti és megvásárolhatja zuhanyzóinkat a helyi szakkereskedésben vagy egy bemutatóteremben a közelben. Partnereink örömmel segítenek.

Szakkereskedő keresése