Zuhanylefolyók és fali lefolyókA kiemelkedő elvezetési kapacitás megfelel a tervezésnek

Lefolyók higiénikus fürdőszobához

Geberit fali lefolyó

Merüljön el a zuhanyzó- és fali lefolyók világában a Geberittől, és tapasztalja meg a funkcionalitás és a dizájn tökéletes kölcsönhatását.

Élvezze a tökéletesen összehangolt vízáramlás kényelmét, és fedezze fel az esztétikai változatosságot, amely a fürdőszobát a jólét személyes oázisává alakítja.

Merítsen ihletet az innovatív termékekből és tegye a zuhanyt a show sztárjává.

Miért válassza a Geberit zuhanylefolyót?

Fésűbetét

Könnyen tisztítható a beépített fésűbetétnek köszönhetően

Kialakítási opciók

A padló- és fali lefolyók különböző modellekben kaphatók

Akadálymentes használat

Zökkenőmentes felület a fali lefolyóval

Könnyen beszerelhető

Megbízható tömítés előre szerelt tömítőfóliával, ex works

Geberit fali lefolyóAz esztétikus, akadálymentes zuhanyfelületért

Geberit ONE fürdőszoba fali lefolyóval

A fali lefolyó lehetővé teszi, hogy a zuhanyzóban lévő víz szinte láthatatlanul lefolyjon. A zuhanyfelület és a lefolyó harmonikus vizuális egységet alkot, mivel a zuhanylefolyója el van rejtve a falban. Ez biztosítja, hogy a zuhanyzó területe elegáns és modern kinézetű legyen.

A fali lefolyók esetében a Geberit a minták széles választékát kínálja. A lefolyófedél különböző felületi bevonatokkal kapható rozsdamentes acélból és műanyagból. Azt is megteheti, hogy testreszabja a fali lefolyót, és a saját fürdőszobája falához igazítja.

A Geberit fali lefolyók nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem a praktikus. A integrált hajcsapda felfogja a hajat és megakadályozza az eltömődést is. Ez könnyen eltávolítható a tisztításhoz, majd visszahelyezhető a fedélre.

A lefolyó felszerelése a fal mögé további nagy előnyt jelent, mivel folyamatos zuhanyfelületet alkot. Az eredményül kapott süllyesztett kialakítás tökéletes választás az akadálymentes zuhanyzókhoz. Ez megkönnyíti a kényelmes hozzáférést azuhanyzóhoz,és különösen alkalmas mozgáskorlátozottak számára.

A fali lefolyók is rengeteg követelménynek felelnek meg kialakításuk szempontjából. A lefolyó a fal mögötti szerelőkeretre van szerelve, hogy semmi ne zavarja a zuhanyzó elegáns kialakítását.

Zuhany lefolyóLapos zuhanylefolyó magas ürítési sebességgel

Geberit Selnova négyszögletes WC és Geberit zuhanyzó padlólefolyó

A lapos zuhanylefolyó a klasszikus megoldás a süllyesztett zuhanyzók leeresztésére privát, félig nyilvános és nyilvános vizesblokkokban. Minimalista kialakítással rendelkezik a zuhanyzó vízelvezetéséhez, és különböző változatokban és stílusokban kapható.

Zuhany padlólefolyónkat a következő tulajdonságok jellemzik :

  • Normál vagy alacsony beépítési magasság felújításokhoz
  • Dizájn rács és hajcsapda a szállítási terjedelemben
  • A gyárban előre beszerelt tömítőgyapjú

Fedezze fel teljes választékunkat, és merítsen ihletet termékeinkből, hogy kiemelje személyes stílusát a modern és akadálymentes kialakítású padló- és zuhanylefolyóktól a klasszikus, elegáns burkolatú lefolyókig.

A süllyesztett Geberit zuhanylefolyó magas elvezetési sebességet biztosít egy lapos szifonszerkezettel. A lefolyó könnyen elhelyezhető a zuhanyzóban a tervezési követelményektől függően, és egy hajfogó véd az eltömődésektől. A padlólefolyó mérete alig 8 x 8 cm, így kompaktabb, mint sok hagyományos padlólefolyó.

Szabadon választhat a különböző kialakítású változatok közül, kerek vagy négyzet alakú bemenettel és csavaros kialakítással a nyilvános vizesblokkokban való használatra.

Félig nyilvános vizesblokk Geberit vinil (PVC) zuhanyzó padlólefolyóval

Zuhanylefolyó vinil (PVC) padlólefolyókhoz
Nyilvános és félig nyilvános területeken

A vinil padlólefolyók alkalmasak félig nyilvános épületek vagy ideiglenes vizesblokkokba telepítésre.

A lefolyó gyorsan és egyszerűen felszerelhető a tekercs típusú anyagokkal, például vinillel (PVC) vagy linóleummal ellátott helyiségekben.

A rács alatt egy beépített hajcsapda található, amely könnyen eltávolítható a tisztításhoz. Ez hatékonyan megakadályozza a lefolyó- és az elvezető csövek eltömődését.

További termékinformációkáttekintése

Letöltések

Brosúrák és egyéb kiadványok

Zuhany- és fali lefolyók választékaTermékadatok, méretek és egyebek

Geberit Olona zuhanyfelület

A műszaki információk, például a CAD-adatok, a termékadatlapok és a pontos méretek megtalálhatók a termékkatalógusunkban. Fedezze fel a Geberit zuhany- és fali lefolyókat.

Böngésszen a termékkatalógusban

Gyakran ismételt kérdések a zuhanyzókkal és a fali lefolyókkal kapcsolatban

Hol vásárolhatok Geberit fali lefolyókat és zuhanylefolyókat?

A Geberit fali és zuhany lefolyóit megtekintheti és megvásárolhatja a helyi szakkereskedésben vagy egy bemutatóteremben a közelben. Partnereink örömmel segítenek.

Szakkereskedő keresése

Hasonló termékek keresése

Geberit HírújságTöltse le most

Fürdőszoba Magazin
  • Találjobb további ötleteket és inspirációkat álmai fürdőszobájához
  • Tekintse meg újdonságainkat egy helyen
  • Olvassa el interjúinkat és fedezze fel érdekességeinket

Töltse le ingyenes Geberit Hírújságunkat PDF formátumban.

Geberit Hírújság letöltése  (3.0 MB)