Jogi tudnivalók

A Geberit nagyon örül, hogy Ön felkereste ezt a weboldalt, és érdeklődik a Geberit termékei és rendszerei iránt. Kérjük, vegye figyelembe az alábbi jogi tudnivalókat.

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak biztonsága központi fontosságú a Geberit számára. Az Ön által ránk bízott adatokat nagyfokú gondossággal, szigorúan bizalmasan és a törvény által előírt rendelkezések figyelembevételével kezeljük. Adatvédelmi nyilatkozatunkban átláthatóan tájékoztatjuk Önt arról, hogy milyen adatokat és milyen célból gyűjtünk, dolgozunk fel és tárolunk.

Szerzői jogok

© Copyright Geberit. Minden jog fenntartva. A weboldalon található valamennyi szöveg, kép, grafika, animáció, video- és hangfelvétel, valamint minden egyéb anyag és azoknak az elrendezése szerzői jogvédelem és egyéb törvények védelme alatt áll.

E weboldal tartalmának kereskedelmi célból történő másolása, terjesztése, módosítása vagy harmadik felek számára történő hozzáférhetővé tétele a Geberit előzetes írásbeli beleegyezése nélkül tilos. Felhívjuk a figyelmet, hogy a weboldalon látható képek részben harmadik felek szerzői jogi védelme alatt állnak.

Márkajogok

Eltérő információ hiányában az ezen a weboldalon található márkajelek a Geberit számára márkavédelem alatt állnak. Ez elsősorban márkákra, logókra és emblémákra vonatkozik.

Licencek

A Geberit innovatív és informatív weboldallal szeretne Önnek bemutatkozni. A weboldalon található szellemi tulajdon, mint például a szabadalmak, a márkák és a szerzői jogok, védelem alatt állnak. Kifejezett rendelkezés hiányában ez a weboldal nem biztosít licencet a Geberit vagy harmadik felek szellemi tulajdonának használatára.

Felelősségvállalás

A weboldalunkon közzétett tartalmakat a Geberit a lehető legnagyobb gondossággal készíti elő és frissíti. Ennek ellenére nem vállalhatunk felelősséget a rendelkezésre bocsátott tartalmak helyességéért, aktualitásáért és teljességéért. A felelősségvállalás a törvény által előírt mértékben kizárt az e weboldal használatából közvetlenül vagy közvetetten eredő károkért.

Ez a felelősségvállalási korlátozás nem érvényes az élet, a testi épség és az egészség veszélyeztetése, valamint olyan károk esetén, amelyek a Geberit szándékos vagy súlyos gondatlanságból eredő kötelességszegésén alapulnak.

Amennyiben ez a weboldal harmadik felek internetes oldalaira utal vagy hivatkozik, akkor a Geberit nem vállal felelősséget azok műszaki működőképességéért (különös tekintettel a vírusmentességre) és tartalmáért.