GeberitÚjdonságok 2024

Új perspektívákAz egész fürdőszobához

Exkluzív betekintést nyerhet a 2024-es innovációkba. Olvasson tovább, hogy megismerje a Geberit fordőszobai termékeinek vonzó, új funkcióit és kiegészítéseit a fal előtt és mögött.

Fürdőszobai termékek

Geberit AquaClean AlbaAz év innovációja

Geberit AquaClean Alba

A Geberit higiéniai berendezések legújabb tagja az AquaClean Alba, amely egy egyszerű, stílusos WC-kerámia, WhirlSpray zuhanytechnológiával.

Ideális modell azok számára, akik még nem ismerik a higiéniai berendezéseket, mivel csak a legfontosabb funkciókat tartalmazza, és a hagyományos WC-hez képest a többletköltség nagyon alacsony.

Geberit AquaClean Sela SquareEgyenes vonalak a fürdőszobában

Geberit AquaClean Sela Square

Az egyenes vonalvezetés számos fürdőszobában népszerű választás. Ha Önnek is tetszik ez a stílus, akkor az AquaClean Sela szögletes kivitele nagyszerűen feldobhatja mosdóterét.

A Geberit AquaClean Sela kétféle változatban érhető el:

  • Alpin fehér design takarólappal, amely tökéletesen illeszkedik a fehér kerámiához.
  • Fényes króm design takarólappal, amely megfontolt, visszafogott hatást kelt.

További információ a Geberit AquaClean Sela-ról

Geberit Mix & MatchÚj fürdőszobai mosdókombinációk

Mix & Match: Geberit ONE mosdókagyló iCon szekrénnyel

A Geberit most egy sor különböző lehetőséget kínál a fürdőszoba mosdóterének személyre szabásához, hogy megfeleljen az ügyfelek személyes preferenciáinak. A Geberit Mix & Match segítségével a különböző fürdőszobai termékcsaládok bútorait, mosdóit és kiegészítőit modulárisan kombinálhatja.

A Mix & Match mosdótér koncepciójá a széles választék volt. A Geberit ONE, Acanto és iCon fürdőszobai termékcsalád bútorait és mosdókerámiáit design- és funkcionális igényeinek megfelelően egyedileg kombinálhatja és egészítheti ki tükrökkel vagy tükrös szekrényekkel.

Geberit AcantoTiszta vonalak, egyedi részletek

Geberit Acanto mosdókagyló fürdőszobabútorokkal és Geberit Acanto WC-vel

A Geberit Acanto fürdőszobai termékcsalád teljes kínálatát újratervezték. A szifonkivágás megszüntetésével mostmár a fiók teljes egészében kihasználható, a Geberit ONE és iCon jól bevált fiókrendszerezői pedig már az Acanto bútoraiban is felhasználhatók. Mint minden Mix & Match bútornál, a bútor szerkezete is megegyezik csakúgy, mint a rögzítési pontok és kiegészítők, mint pélául a törölközőtartók.

A két üveg (fehér és láva) mellett most már magasfényű fehér, matt fehér, matt láva bevonattal, valamint tölgy és hikoridió, melaminos faszerkezet felülettel is elérhető.

További információ a Geberit Acanto-ról

Geberit BambiniModern design bővebb színválasztékkal

Geberit Bambini fürdőszobában játszó gyerekek

2024 áprilisától a Geberit Bambini fürdőszobai termékcsaládban új, modernizált WC-kerámiák, mosdók, csaptelepek, működtetőlapok és Duofix szerelőelemek állnak renelkezésre.

Annak érdekében, hogy a termékcsalád egyes elemei az intézményekben megfelelően illeszkedjen, különböző színekben és kombinációkban kaphatók: óceánkék és világoskék, sötétzöld és világos zöld, kárminvörös és narancssárga, valamint fényes króm.

További információ a Geberit Bambiniről

Geberit ConnectÚj funkciók és szolgáltatás

Geberit szaniter készülékek hálózatba kapcsolása Geberit Connect segítségével

2024-től a Geberit Connect rendszer és a Geberit Control alkalmazás további funkciókat és bővített szolgáltatásokat kínál:

  • E-mail értesítések
  • Szervizkérelmek

E-mail értesítések: A felhasználók e-mailben kapnak tájékoztatást a Geberit Connect rendszerében fellépő hibák vagy figyelmeztetések esetén. Ennek segítségével folyamatosan informálva vannak arról, hogy minden zökkenőmentesen működik-e, vagy intézkedniük kell.

Szervizkérelmek: Ha a beállítások vagy hibák miatt segítségre van szüksége, szervizkérelmet küldhet a Geberit munkatársainak a Geberit Control alkalmazáson keresztül. A rendszer elküldi az összes szükséges eszközadatot is, hogy ezáltal gyorsabban nyújthassunk segítséget felhasználóinknak.

További információ a Geberit Connectről