Fürdőkádak és kádlefolyókKikapcsolódás a maga legszebb formájában

Teljes wellness élmény a Geberit fürdőkádjaival

Geberit Tawa fürdőkád

A kellemes melegség ellazítja a végtagokat, míg a csábító illatok az érzékeket kényeztetik. Egy teli fürdőkádban való fürdés a saját fürdőszobában nyugalmat, pihenést és regenerálódást jelent. Ki ne szeretne egy kis szünetet tartani a mindennapi életben?

A Geberit számos formátumában, kialakításban és felszereltséggel kínál fürdőkádakat, amelyek minden fürdőszobába és alaprajzba egy kis wellness-hangulatot visznek. Kereskedője szívesen ad tanácsot a rendelkezésre álló választékról!

Miért válasszon Geberit fürdőkádat?

Meleg felület

Az akril fürdőkád felülete mindig melegnek és otthonosnak érződik

Könnyen tisztítható

A Geberit fürdőkádak gyorsan és egyszerűen tisztíthatók

Egyszerű karcolásjavítás

Folyékony akril polírozók állnak rendelkezésre a makacs karcolások ellen

Hang- és hőszigetelés

A fürdőkádban történő mozgások nem keltenek hangos zajokat. Ráadásul a szigetelő akril hosszú ideig melegen tartja a vizet

Geberit fürdőkádakTermékválaszték

Geberit-ajánlatok kiváló minőségű fürdőszobai termékek, amelyeket gondosan úgy alakítottak ki, hogy maximális kényelmet biztosítsanak. A Geberit fürdőkádjaira gyönyörű kialakításuk is jellemző.

Minden modell anyaga tartós, ellenálló akril, és úgy tervezték, hogy könnyű legyen. A fehér fürdőkádak tökéletesen illeszkednek bármilyen fürdőszobai kialakításhoz.

Soana fürdőkád

Geberit Soana fürdőkád
stílusos fürdési élmény

A puha-organikus kialakításuknak köszönhetően a Geberit Soana fürdőkádak igazán pihentető fürdőszobai élményt hoznak létre. Az akril anyag hőszigetelése tovább tartja a meleg vizet, és a sima felületkezelés az általános jó közérzet fokozására szolgál.

Annak érdekében, hogy semmi ne veszélyeztesse a luxus fürdőzési élményt, a fürdőkád középen lévő lefolyóval vagy a keskeny végén lévő lefolyóval is kapható. A fürdőkád PushControl nyomógombos működtetésű lefolyóval ideális kiegészítést tesz lehetővé. Karcsú kialakítása nemcsak a fürdő kivételes kényelmét egészíti ki, hanem egyszerű beszerelést is lehetővé tesz.

Tawa fürdőkád

Geberit Tawa fürdőkád
minimalista és kényelmes

A vékony peremkialakításával, valamint az organikus és geometrikus formák kombinációjával a Tawa szaniter akrilkád minimalista, de tágas és kényelmes.

Ergonomikus kialakítású hátsó része maximális hátradőlési kényelmet nyújt.

Fürdőkádlefolyóka megbízható vízelvezetésért

Geberit fürdőkádlefolyó bűzzárral

Semmi sem állhat a pihentető fürdőzési élmény útjába – különösen nem technikai problémák. Ez a fürdőkád beszerelésével kezdődik, annak minden csatlakozásával együtt. Fürdőszobáinkat úgy terveztük, hogy maximális kényelmet nyújtsanak fürdés közben és azon túl is, az okos Geberit lefolyószerelvényekkel, amelyek kiegészítik a fürdési élményt stílusosan.

A Geberit kádlefolyó szerelvények a következő előnyöket kínálják :

  • Gyors és megbízható szerelés szinte minden építési helyzetben: A lapos bűzzárak lehetővé teszik az alacsony beépítési magasságot, ami megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a fürdőkádba való bejutást
  • Tartósan gyors vízkiáramlás az áramlásoptimalizált bűzzáraknak köszönhetően
  • Az összes szabványkövetelmény teljesítése
Fürdőkádlefolyó elforgatható fogantyúval

Kárlefolyó elforgatható fogantyúval

A kádlefolyó elforgatható fogantyúval kivételes kényelmet és egyszerű használatot biztosít.

A kifolyó víz mennyisége erőfeszítés nélkül szabályozható a működtető rozetta elforgatásával.

A tartós anyagokkal és modern formatervezési opciókkal fényes krómozott, fehér, fekete matt vagy fehér, krómozott éllel, a működtető rozetta és a lefolyódugó hozzájárul a fürdőszoba esztétikájához.

Fürdőkádlefolyó: Elforgatható fogantyú bemenettel

Beépített bemenettel rendelkező lefolyó

Élvezze a tökéletes kényelmet anélkül, hogy aggódnia kellene a hőmérséklet-változások miatt. Ez azt jelenti, hogy fürdés közben tölthet hozzá forró vizet anélkül, hogy meg kellene változtatnia a kívánt hőmérsékletet.

  • A bemenet a lefolyó szerelvénybe van integrálva
  • A kombináció lehetővé teszi a minimalista kialakítást
  • A rendelkezésre álló színek krómozott, fehér, fehér, krómozott éllel és elegáns fekete mattal kiegészítenek minden belsőépítészeti stílust
Fürdőkádlefolyó PushControl funkcióval

Leürítés PushControl nyomógombos működtetéssel

Az innovatív nyomógombos működtetés kinyitja és elzárja a fürdőkád lefolyóját. Ez a kifinomult mechanizmus lehetővé teszi a rendkívül lapos lefolyónyílást a maximális kényelemért.

Ami a stílust illeti, az elforgatható fogantyú minimalista kialakítása elegáns megjelenést kölcsönöz minden fürdőszobának.

Fürdőkádlábakkészletként

Amikor a stabil telepítésről van szó, a fürdőkádlábak nélkülözhetetlenek. Ezek a lábak elérhetők készletként a Geberittől. Miután a kádlábakat a helyükre csavarozta, egyszerűen elforgathatók, hogy beállítható legyen a kívánt magasság a beépített magasságállítási funkciónak köszönhetően.

Ez azt jelenti, hogy a Geberit összes fürdőkádja gyorsan és egyszerűen adaptálható, hogy megfeleljen minden konstrukciós helyzetnek, és kiegyenlíthetők legyenek az esetleges egyenlőtlenségek a szerelési fázisban.

További termékinformációkáttekintése

Letöltések

Prospektusok és egyéb kiadványok

Fürdőkádak és fürdőkádlefolyók választékaTermékadatok, méretek és egyebek

Geberit Olona zuhanyfelület

A műszaki információk, például a CAD-adatok és a pontos méretek megtalálhatók a termékkatalógusunkban. Fedezze fel a Geberit fürdőkádak és lefolyók teljes választékát.

Böngésszen a termékkatalógusban

Gyakran ismételt kérdések a fürdőkádakról és a lefolyószerelvényekről

Hol vásárolhatok Geberit fürdőkádakat és lefolyószerelvényeket?

Megnézheti és megvásárolhatja kádjainkat és lefolyószerelvényeinket a helyi szakkereskedésben vagy egy közeli bemutatóteremben. Partnereink örömmel segítenek.

Szakkereskedő keresése

Hasonló termékek keresése

Geberit HírújságTöltse le most

Fürdőszoba Magazin
  • Találjobb további ötleteket és inspirációkat álmai fürdőszobájához
  • Tekintse meg újdonságainkat egy helyen
  • Olvassa el interjúinkat és fedezze fel érdekességeinket

Töltse le ingyenes Geberit Hírújságunkat PDF formátumban.

Geberit Hírújság letöltése  (3.0 MB)