WC-k és ülőkékIdőtlen megjelenés

Geberit iCon WC

A Geberit mindent egy kézből kínál a WC-hez. Különböző kivitelű perem nélküli WC-k, működtetőlapok, öblítőtartályok és WC-ülőkék.

Ez azt jelenti, hogy a WC minden eleme tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és szaniterlaboratóriumainkban széleskörűen tesztelve vannak. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy számos hozzáadott értéket kínáljunk Önnek fürdőszobája számára, például hosszú élettartamú termékeket és különleges garanciákat. WC-kínálatunkban higiéniai berendezések, fali és álló WC-keegyaránt megtalálhatóak.

Fedezze fel a Geberit WC-k világát!

WC-k a GeberittőlKiválasztott újdonságok

Miért válasszon Geberit WC-t?

Kiemelkedő öblítési teljesítmény

Kivételes WC-öblítésünk hatékony, csendes és erőteljes.

Könnyen tisztítható

A kiváló öblítési teljesítménynek, a könnyen eltávolítható WC-ülőkének és a sima speciális máznak köszönhetően.

A tökéletes egyezés

A tartály és a WC szaniter tökéletesen illeszkedik a funkcionalitás szempontjából.

WC funkcióinak áttekintése

A Geberit WC-k sokkal többet tudnak nyújtani, mint az első pillantásra gondolnánk. A perem nélküli WC-k a tisztaságról, a higiéniáról és a hatékony, csendes öblítésről szólnak. Tudta, hogy a WC-be szagelszívó rendszer is integrálható? A működtetőlap mögött elhelyezkedő kerámia-méhsejtszűrőnek köszönhetően mindig friss lesz a levegő a fürdőszobában. A Geberit ONE WC magassága még évekkel a beszerelés után is állítható, ezzel alkalmazkodva az Ön igényeihez.

Perem nélküli WC-k

A design mellett a higiénia és a könnyű tisztíthatóság is döntő szempont a WC-kerámia kiválasztásakor. A baktériumok, szennyeződések és lerakódások különösen könnyen felhalmozódhatnak az öblítőperem alatt. A Geberit perem nélküli WC-kerámiákat is kínál, amelyeket öblítőperem nélkül tervezték, így nincsenek rejtett és nehezen hozzáférhető helyek, ahol lerakódások és szagok keletkezhetnek.

A Geberit két öblítési technológiával rendelkezik: Rimfree® és TurboFlush. Mindkét technológia nagyon jó öblítési teljesítményt nyújt, ezáltal a WC tisztítása sokkal egyszerűbbé válik. A szabadalmaztatott Rimfree® öblítési technológiát a Geberit a WC-kerámiához fejlesztette ki. Egy öblítéselosztó biztosítja a higiéniailag tökéletes öblítést és a felületi öblítést a WC-kerámia belsejében, alacsony vízfogyasztás mellett.

TurboFlush technológia az Acanto WC-ben
Rimfree® öblítési technológia az iCon WC-ben

WC-k örvényszerű öblítésselGeberit Acanto és Geberit ONE WC-kerámia TurboFlush-sal

A takarítási idő csökkentésére irányuló erőfeszítéseink egy lépéssel tovább vittek minket a TurboFlush technológia. Ennek során szakembereink optimalizálták a teljes vízáramlást a víztartályból a WC-n keresztül a lefolyóba.

A TurboFlush-sal ellátott WC-kerámiánk belső geometriáját úgy terveztük, hogy a vizét pontosan és erőteljesen szabályozzuk, így biztosítva a teljes felületű öblítést. A kerámia belső geometriájával és a hidraulika optimalizálásával olyan öblítési teljesítmény érhető el, amely akár 10-szeresen is meghaladja a standard előírást.

Melyik perem nélküli WC illik az Ön stílusához?

Ovális, szögletes, rövidített kivitelű, magasfényű fehér vagy matt – a Geberit perem nélküli WC-kerámiái különböző formákban, színekben és méretekben kaphatók, ezáltal harmonikusan kombinálhatók a mosdókkal és a bidékkel.

Higiéniai berendezések a még nagyobb kényelemértvízzel történő higiénikus tisztítás

Geberit AquaClean Albával berendezett fürdőszobában egy édesanya és egy gyermek

A vízzel történő tisztítás alaposabb és kíméletesebb, mint a WC-papírral történő. Ezáltal ideális az érzékeny intim területekhez, és ami a legjobb benne: a zuhanyz WC minden használata után tisztának és felfrissültnek érzi magát. A modelltől függően további kényelmi funkciók teszik teljessé a jó közérzetet. Ha egyszer megtapasztalta ezt a friss és tiszta érzést, többé nem akarja majd nélkülözni.

Az AquaClean Mera, Sela, Alba és Tuma modellekkel a Geberit szinte minden igényhez és élethelyzethez kínál megfelelő higiéniai berendezést: a kényelmes komplett WC-től a WC-felszerelésig. A formatervezés és a technológia tökéletes összjátékának köszönhetően nincs szükség több helyre, mint egy hagyományos WC esetében - csupán csak egy áramcsatlakozásra.

Fedezze fel a Geberit AquaCleant

A Geberit WC-rendszerAz öblítési technika és a fürdőszobai kerámia tökéletes kombinációja

Ha az öblítési-technológia és a formatervezés tökéletesen harmonizál, valódi hozzáadott értéket teremt a fürdőszobahasználók és a szakemberek számára. A Geberit WC-kerámiák nagyon könnyen tisztíthatók, kiváló és nagyon csendes öblítéssel nyűgözik le felhasználóikat.

Szaniter termékeink évtizedes szaktudásunkat tükrözik. Ez az oka annak, hogy a WC-rendszer minden eleme, a fal előtt és mögött egyaránt, a WC-kerámiától az öblítőtartályig, tökéletesen harmonizálnak. Ez leegyszerűsíti a beépítést is, így a teljes beszerelés 40 százalékkal gyorsabban végezhető, mint a hagyományos öblítőtartályok és kerámiák esetében.

Tudjon meg többet a WC-rendszerről

A tökéletes WC-ülőke a Geberit WC-hez

Geberit Acanto WC-kerámia QuickRelease funkciós ülőkével

A WC-hez tartozik egy hozzáillő WC-ülőke és WC-fedél is, amelyet a köznyelvben WC-ülőke néven ismerünk.

A WC-ülőke gyűrűje lehetővé teszi a kényelmes ülést, míg a WC-fedél a nagyobb higiéniát és a vonzó kialakítást biztosítja. A lágyan záródó mechanizmussal ellátott WC-ülőke még nagyobb kényelmet biztosít. A zsanérba integrált csillapító pedig garantálja a csendes és gyengéd záródást.

A kerámia és az ülőke egyszerű tisztítása érdekében hasznos, ha a WC-ülőke gyorsan és egyszerűen eltávolítható a kerámiáról. A Geberit esetében ezt a QuickRelease (gyorskioldós) funkció teszi lehetővé. Ennek köszönhetően a WC-ülőke egyetlen mozdulattal eltávolítható és könnyedén visszahelyezhető.

MűködtetőlapokMinden ízlésnek és stílusnak megfelel

Nő Geberit Sigma50 nyomólappal, rózsaarany gombbal

Tapasztalja meg a működtetőlapok széles választékát, és hagyja magát inspirálódni a különböző formák, színek és anyagok által. Ne kössön kompromisszumot, amikor kiválasztja a WC-tartályhoz való működtetőlapot!

A nyomólap adhatja meg az utolsó simítást fürdőszobájának, és kényelmi funkcióinak köszönhetően még kellemesebbé teheti a mindennapokat a fürdőszobában.

Fedezze fel működtetőlapjainkat!

Innovatív WC-k a Geberittől

Monolith Plus iCon WC-vel

Geberit Monolith

A Monolith a Geberit okosan megtervezett szanitermodulja. A WC-öbítéshez szükséges technológia – öblítőtartály, kettős öblítés és szifon – szem elől rejtve az elegáns, áramvonalas modulban kapott helyet.

A Geberit Monolith tökéletes választás azok számára, akik helytakarékos miközben megtartja a felújítási munka minimálisra. A Monolith számos különböző felületi anyag közül választhat tervezési elem amely minden fürdőszobát kiegészít.

A Geberit Monolith tökéletes választás mindazok számára, akik helyet szeretnének megtakarítani, ugyanakkor minimalizálni szeretnék a felújítással járó munka mennyiségét. A Monolith különböző felületi anyagaival olyan egy olyan designelem, amely minden fürdőszobába tökéletesen illeszkedik.

Fedezzen fel a Monolith további funkcióit!

A Geberit Bambini fürdőszobai sorozatából származó WC-k színes WC-fedéllel és öblítőlemezekkel

Gyermek WC-k

A mérethez igazított WC-k és a gyermekbarát WC-ülőkék segítik a gyermekek higiéniai függetlenségét már kisgyermekkortól kezdve. Ezt a célt szolgálja a bili alakú ülőgyűrű és a gyermek WC-ülőke támaszkodóval, illetve ülőkepaddal.

A perem nélküli kialakításnak köszönhetően a WC-k nagyon higiénikusak és könnyen tisztíthatók.

Fedezze fel a Geberit Bambinit

Akadálymentes WC Geberit Duofix szerelőelemmel

Akadálymentes WC

A Geberit WC-k akadálymentes fürdőszobákhoz nagy kiállással kaphatók. Ez megkönnyíti a kerekesszékből a WC-be való átjutást.

A WC-ülőkét rozsdamentes acélból készült, folyamatos, speciális zsanérral tervezték, így megbízhatóan stabil és nem csúszik el. A termékcsalád magában foglalja az emelt ülőkével ellátott WC-ket is.

Ez a kényelmi ülésmagasság megkönnyíti a leülést és a felállást. Ez különösen hasznos a mozgásukban korlátozott idős emberek számára.

A Geberit WC-kínálataTermékadatok, méretek és egyéb információk

Geberit Acanto WC Geberit Sigma70 nyomólappal rózsaaranyban

Műszaki információk, például CAD-adatok, termékadatlapok és pontos méretek találhatók termékkatalógusunkban.

Fedezze fel a Geberit WC-k és WC-ülőkék teljes választékát.

Termékkatalógus megtekintése

Gyakran ismételt kérdések a WC-kről és WC-ülőkékről

Hol vásárolhatok Geberit WC-ket és WC-ülőkéket?

A Geberit WC-ket és WC-ülőkéket megtekintheti és megvásárolhatja szakkereskedőjénél vagy az Önhöz közeli bemutatóteremben. Partnereink szívesen adnak Önnek tanácsot.

Bemutatóterem keresése

További termékek megtekintése

Geberit HírújságTöltse le most

Fürdőszoba Magazin
  • Találjobb további ötleteket és inspirációkat álmai fürdőszobájához
  • Tekintse meg újdonságainkat egy helyen
  • Olvassa el interjúinkat és fedezze fel érdekességeinket

Töltse le ingyenes Geberit Hírújságunkat PDF formátumban.

Geberit Hírújság letöltése  (3.0 MB)