Geberit BambiniGyermekbarát fürdőszobák szórakoztató elemekkel

Óvodák és iskolák számára kialakított higiéniai létesítmények.

A gyerekek egy Geberit Bambini játszó- és mosakodóhelynél kezet mosnak

A gyerekek játékosan fedezik fel a világot. A gyermekek számára kialakított higiéniai létesítmények - például óvodák, bölcsődék és iskolák - felszerelésekor nagy jelentőséggel bír a higiénia, a könnyű tisztíthatóság és a biztonság. A gyermekbarát fürdőszobai berendezések elősegíthetik a higiénia és a személyes higiénia játékos megközelítését.

A Geberit Bambini fürdőszobai termékcsalád gyerek WC-ket, mosdókat és egyéb fürdőszobai termékeket kínál amelyek kifejezetten a kisgyermekek és a 14 éven aluli gyermekek igényeihez igazodnak. A színkoncepció játékos, mégis időtlen hangulatot teremt a vizesblokkokban. A könnyen tisztítható termékeknek köszönhetően ez a sorozat megfelel az ápoló és takarító személyzet elvárásainak is.

A Geberit Bambini áttekintése

Miért válassza a Geberit Bambinit?

Az ideális magasság

Különböző korosztályoknak megfelelő WC- és mosdókerámia.

Szórakoztató tényező oktatási céllal

Az eltérő magasságú mosdók és az integrált csúszda kísérletezésre ösztönöznek.

Könnyen tisztítható

A zárt Rimfree WC-kerámia nem igényel öblítőperemet.

Zökkenőmentes telepítés

Bevált szerelési folyamat Geberit szerelőelemekkel és csatlakozásokkal.

Gyermekbarát WC-kerámiabölcsődéknek és óvodáknak

A megfelelő magassággal és felszereléssel rendelkező WC-kerámiákat úgy tervezték, hogy segítsék a gyermekeket a WC-re szoktatásuk során. A Rimfree® WC-kerámiák öblítőperem nélküli, három különböző magasságban érhetők el: 24, 30 és 35 cm.

A falra szerelt WC-kerámia gyermekbarát, 35 cm-es magasságban szerelhető fel. Ez azt jelenti, hogy a padló a WC alatt könnyen elérhető és tisztán tartható. A kisgyermekek és óvodás korú gyermekek számára a két talpon álló WC, falba süllyesztett WC-tartályra is felszerelhető. A kerámia zárt kialakításának köszönhetően a felülete egy gyors törléssel tisztán tartható.

A WC-kerámiák kombinálhatók támaszkodóval rendelkező WC-ülőkarimával vagy WC-ülővével. A legkisebb méretű kerámiához egy bili alakú WC-ülőkarima áll rendelkezésre. Minden WC-ülőke könnyen tisztítható, higiénikus és ergonomikus kialakítású.

Játszó- és mosakodó helyminden korosztály számára

Geberit Bambini játszó- és mosakodó hely

A gyerekek szeretnek játszani a vízzel! A sokoldalú, strapabíró, ütés és karcálló anyagból készült speciális mosdókagylók játékos módon keltik fel a gyermekek figyelmét a víz iránt. A gyermekbarát, alacsony szinten elhelyezett, lekerekített formákkal rendelkező mosdó könnyebbé és szórakoztatóbbá teszi a kisgyermekek tisztaságra való tanítását.

A gyermekek számára kialakított mosdók 45-60 cm közötti, gyermekbarát magasságra szerelhetők. Az okos részletek, mint például az alacsony beépítési magasság és a közelebbi csaplyuk még könnyebbé teszi a használatukat. Ide tartoznak a gyermekek számára szórakoztató, mókás kivitelű csaptelepek is. Ezek élénk és semleges színekben egyaránt kaphatók.

Gyermek mosdók további előnyei:

  • Rövidített kivitel
  • A felület négy különböző változatban érhető el: illusztráció nélküli, óceánkék/világoskék, sötétzöld/világoszöld és kármin vörös/narancssárga
  • A mosdó designjával megegyező színvilágú gyerekbarát kivitelű csaptelepek

Gyermekbarát jellemzőkhogy több játék legyen a fürdőszobában

Geberit Bambini játszó- és mosakodó hely légáteresztő medencével

Fedezzük fel - próbáljuk ki - mi magunk: a Geberit Bambini fürdőszobai termékcsalád játszó- és mosakodó helye számos lehetőséget kínál a vízzel való szórakozáshoz. A mosdóból akár három szint is kialakítható, amelyek mindegyike különböző korosztály számára alkalmas és hozzáférhető. Ezeket a szinteket lágy hullámokként ábrázolják, amik játékossá és gördülékenysé teszik a designt.

A mosakodótér felső részén egy tároló medence található, mely tökéletes terület a vízalapú tevékenységekhez, míg az alsó mosakodó helyénél az integrált csúszda játékra, illetve kísérletezésre is használható.

Ez a játékos megközelítés a mindennapi higiéniát még szórakoztatóbbá teszi. A hullámmotívum valójában kettős célt szolgál: nemcsak a játék és a mosdó funkcionalitását szimbolizálja, hanem a gyerekek határtalan képzelőerejét és kreativitását is tükrözi.

Harmonikus színvilága gyermekek vizesblokkjaiban

Az óvodák, iskolák és bölcsődék vizesblokkjaiban érdemes az életkorhoz illeszkedő színeket választani. A színek nemcsak kellemes légkört teremtenek, hanem a különböző funkciók hangsúlyozására is szolgálnak – például a gyerekek könnyebben megkülönböztethetik a nagy és a kis öblítési mennyiségeket, ha a gombok különböző színűek.

Annak biztosítása érdekében, hogy a teljes mellékhelyiség harmonizáljon a színek tekintetében, a működtetőlapok, a WC-ülőkék, a csaptelepek és a mosdók designlapjai modern, tónusos színekben kombinálhatók.

Az aktuális színválaszték modern, visszafogott és számos variációs lehetőséget kínál.

Egyszerű tisztítás a Geberit Bambini segítségével

Tisztítási utasítások a Geberit Bambini játékhoz és mosótérhez

Miután az összes játék és felfedezés véget ért, itt az ideje, hogy a játszó- és mosakodó hely ismét tiszta és rendezett legyen a mellékhelyiségben. A Geberit Bambini WC-ket, mosdókat, csapokat és egyéb termékeket úgy tervezték, hogy könnyen tisztíthatók legyenek, és minimális erőfeszítéssel ez fenntartható is maradjon.

A mindennapi takarításhoz vizet és egy puha törlőkendőt javaslunk. A makacs foltok egy műanyag szivacs érdes oldalával és egy enyhe tisztítószerrel távolíthatók el.

A csaptelepek a kereskedelemben kapható csaptelep és acél felületek tisztítószereivel takaríthatók. A gyermekek vizesblokkja még intenzív használat után is pillanatok alatt olyan, mintha új lenne!

A gyermekbarát vizesblokkokpillanatok alatt telepíthetők

Bambini szerelése a Geberit Duofix szerelőelemre

A Geberit Bambinihez elérhető egy speciális Geberit Duofix szerelőelem, amelyre a gyermek WC-ket 24 és 30 cm-es magasságban lehet felszerelni.

Ahhoz, hogy a gyerekek könnyen elérhető magasságban tudják megnyomni az öblítőgombot, a telepítés során a működtetőlapot választhatóan 78, 83 vagy 88 cm magasságba lehet elhelyezni. A vízvezeték-szerelők a kereten található skála segítségével kiválaszthatják a megfelelő magasságokat, és a szerelést a megszokott módon elvégezhetik.

A Geberit Bambini termékcsalád a gyermekeket szem előtt tartva készült, és gyerekjáték a beszerelése!

Innovatív funkciók összefoglalása

DíjakA Geberit Bambini számára

2024

iF Design Award 2024

További részleteka Termékkatalógusban

A gyerekek egy Geberit Bambinivel felszerelt vizes helyiségben játszanak

További információk a Termékkatalógusban a Geberit Bambini fürdőszobai termékcsaládról, beleértve a termék részleteit és méreteit.

Fedezze fel a Geberit Bambini fürdőszobai termékcsaládot!

Gyakran ismételt kérdéseka szaniterhelyiségek kialakításáról óvodákban és iskolákban

Hol vásárolhatok Geberit Bambini-t?

A Geberit Bambini megtekinthető és megvásárolható a szakkereskedésekben vagy egy Önhöz közel levő fürdőszobaszalonban. Partnereink szívesen segítenek Önnek tanácsadással!

Bemutatóterem keresése