Mindig friss levegő a fürdőszobábanDuoFresh szagelszívó rendszer

A fürdőszobában előforduló kellemetlen szagok jól ismertek. És mindannyiunknak megvannak a saját módszerei arra, hogy miképpen lehet megszabadulni tőlük. Mindezek a fürdőszobában elhelyezett gyufáktól kezdve a légfrissítő spray-ken keresztül az egyszerű szellőztetésig terjednek... Valójában sosem gondolkodunk el azon, hogy az illatok milyen fontos szerepet játszanak mindennapi életünk során. Már a legenyhébb szag is kivált valamilyen reakciót. Ily módon az agyunk a friss illatokat a kellemes érzéssel társítja.

Ott, ahol a légfrissítők átmenetileg elfedik a szagokat, a nyitott ablakok pedig hideget okoznak, a Geberit DuoFresh modul nemkívánatos mellékhatások nélkül látja el feladatát. A szagelszívó minden érzék számára előnyös. Automata változatánál a közelségérzékelőnek köszönhetően a szagelszívás és a világítás automatikusan elindul. A levegőt közvetlenül a kerámiából szívja el, majd megtisztítva visszavezeti a helyiségbe. A DuoFresh modul számos Geberit Sigma öblítőtartályba egyszerűen beszerelhető, és a Sigma termékcsalád számos működtetőlapjával kombinálható.

A Geberit DuoFresh modul nemcsak a kellemetlen szagokat távolítja el, hanem több intelligens funkcióval is rendelkezik. Az automata működtetésű modul esetében egy beépített szenzor érzékeli, ha valaki a WC-hez közelít, és aktiválja a belső keringtetésű szagelszívást. Ezen kívül egy ledes éjszakai irányfény segíti a sötétben való tájékozódást, hogy éjszaka könnyebben megtalálja a fürdőszobába vezető utat.

Geberit Sigma50 működtetőlap

Több friss levegő és kevés szerelési ráfordítás

Mindig is szerette volna élvezni a szagmentes WC előnyeit, de nincs kedve egy nagyobb felújításhoz? Vagy éppen most tervezi új álomfürdőszobáját? A megoldást mindkét esetben a Geberit DuoFresh modul jelenti az Ön számára.

Tovább a működtetőlapokhoz

Megújult a Geberit DuoFresh modul

2022. április 1-től cikkszámot váltott a Geberit DuoFresh modul, ezzel pedig a szállítási terjedelme is megváltozott!

Megnézem az útmutatót  (2.6 MB)

Termékek a nagyobb fürdőszobai kényelemért