Higiéniai berendezésminden igényre

A Geberit AquaClean higiéniai berendezéssel magától értetődő dolog a vízzel való tisztálkodás, ugyanis egy gombnyomással egész napos frissességet és tisztaságot, valamint egyedülállóan jó közérzetet biztosít. Mindenki számára – hiszen a Geberit AquaClean higiéniai berendezés széles választékban kapható. Az elegáns komplett rendszertől a rugalmas, bidéfunkciós WC-ülőkéig vagy kiegészítő egységig.

Ismerje megkínálatunk főbb termékeit

Mera

A kompromisszumot nem ismerőknekAquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera Comfort Sigma70 működtetőlappal

Egyedülállóan zseniális

A higiéniai berendezések között az AquaClean Mera képviseli a csúcsot. Ez a népszerű modell minden elérhető funkcióval rendelkezik, és Comfort és Classic változatban is kapható.

Az AquaClean lelke

A higiéniai berendezés legfontosabb jellemzője a zuhanysugár. A Geberit WhirlSpray zuhanytechnológiája egyedülálló élményt, valamint nagyon kellemes és kíméletes tisztálkodást garantál. A szabadalmaztatott és hosszú évek alatt tökéletesített rendszer páratlan tisztaságérzetet és kényelmet nyújt. Ha egyszer kipróbálja a WhirlSpray-t, soha nem akar majd megválni tőle.

Kiemelkedő öblítési teljesítmény

Az AquaClean az egyedülálló zuhanysugár mellett lenyűgöző öblítési teljesítménnyel büszkélkedhet.

A TurboFlush öblítési technológia titka az aszimmetrikus, perem nélküli belső geometriában rejlik, amely a nemzetközi szabványoknál akár 10-szer jobb öblítési teljesítményt tesz lehetővé.

A Geberit AquaCleanszabvány

WhirlSpray zuhanytechnológia

Kíméletes, élénkítő és hatékony – a Geberit zuhanysugár kellemes tisztítási élményt biztosít.

TurboFlush öblítési technológia

Az öblítési technológia kiemelkedő öblítési teljesítmény tesz lehetővé. Ráadásul a perem nélküli kerámia gyorsan és könnyen tisztítható.

Intuitív távvezérlés

A higiéniai berendezés összes funkciója egy gombnyomással vezérelhető. Az intuitív módon kezelhető távirányítón a készülék állapotával kapcsolatos információk láthatók.

Felhasználói profilok

A személyre szabott beállítások elmenthetők, és egy gombnyomással előhívhatók.

További lehetőségekA legjobb kényelemért

Kivitelek áttekintéseGeberit AquaClean