Geberit ComfortLightKedvenc fény garantálva

A fürdőszoba az a helyiség, ahol a nap elkezdődik és befejeződik: Itt készülünk fel az előttünk álló napra, és a lefekvés előtti tisztálkodási rituálékat is itt végezzük el. A fürdőszoba otthonos hangulata segít ráhangolódni a napi teendőkre és ellazulni a nap végén. A Geberit világítási koncepciója a hálózatba kapcsolt fényforrások és a Geberit ComfortLight révén biztosítja az ehhez szükséges harmonikus fényviszonyokat.

Előnyök:

  • A Geberit ComfortLight világítással ellátott szanitertermékek és fürdőszobabútorok kihangsúlyozzák a helyiség stílusát, és a nap bármely szakában optimális fényt biztosítanak.
  • A szabályozható fényerő és színhőmérséklet kellemes hangulatot teremt a fürdőszobában.
  • A hálózatba kapcsolt fényforrások egyetlen gombnyomással egyidejűleg vezérelhetők és harmonikusan összehangolhatók.

A megfelelő fény minden szükséglethez intuitív módon kiválasztható

Az automatikus világításvezérlés fokozatmentesen szabályozható és intuitívan kezelhető: a világosabb fény automatikusan hűvösebbé, a sötétebb fény pedig melegebbé válik. A Geberit ComfortLight világítást pontosan a színhőmérsékletnek és a fényerősségnek eme párosítása határozza meg. Négyféle előre beprogramozott, eltérő hangulatú fény jellemzi a világítási koncepciót, amely fokozatmentesen állítható, és minden szükséglethez a megfelelő fényt kínálja.

Egyszerű vezérlésHarmonikus világítás gombnyomásra

A jól bevált DALI-vezérléssel az összes fényforrás egyidejűleg és egyetlen gombnyomással vezérelhető. Az ügyfél eldöntheti, hogy a világítást a Geberit Home alkalmazáson keresztül digitálisan, közvetlenül a tükrös szekrény érintésérzékelős kapcsolójával vagy a fürdőszobai villanykapcsolóval kívánja-e működtetni. A Geberit Home alkalmazással előre be lehet programozni a különböző fényhatásokat.

Termékek a nagyobb fürdőszobai kényelemért