Geberit ONEAmikor design és funkció eggyé válnak

Funkcionális design a jobb életminőségért

A Geberit ONE lehetőségek széles körét kínálja a fürdőszobák kialakításához, amelyek esztétikailag és funkcionálisan is meggyőzőek. A különféle kivitelű mosdókagylók, fürdőszobabútorok és tükrös szekrények egymással tökéletesen összehangoltak és az Ön igényei szerint egyedileg kombinálhatók.

Nagyobb tisztaság, hely és rugalmasság az egész fürdőszobában

Nagyobb tisztaság, hely és rugalmasság az egész fürdőszobában a Geberit ONE termékeivel
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!

Geberit ONE mosdóterület

Geberit ONE mosdókonfigurátor

A Geberit ONE fürdőszobai termékcsalád a szanitertechnológiai szaktudást sokoldalú formatervezési kompetenciával egyesíti, és ezzel irányadó és átfogó megoldást kínál az Ön egyénileg tervezett mosdóterülete és az egész fürdőszoba számára. A rendszerbe okosan kombinált Geberit ONE számos nyilvánvaló és rejtett előnnyel kápráztat el. Ezek nagyobb tisztaságot, több helyet és nagyobb rugalmasságot biztosítanak a fürdőszobában.

A Geberit ONE termékek két változatban kaphatók: helytakarékos, keskeny mosdóként 40 cm-es kinyúlással és klasszikus 48 cm-es kinyúlással.

Tesztelje a Geberit mosdókonfigurátort

A tervezés szabadsága kulcsfontosságú! Fedezze fel mosdóterületének változatos kombinációs lehetőségeit. Mindössze öt egyszerű lépésben összeállíthatja a mosdókagylóját, fürdőszobabútorát és tükrös szekrényét személyes ízlésének és a rendelkezésre álló helynek megfelelően.

Geberit ONE mosdóváltozatosságInnovatív CleanDrain lefolyóval

A CleanDrain lefolyóval rendelkező Geberit ONE mosdók a legmagasabb szintű formatervezési követelményeket egyedülálló funkcionalitással ötvözik.

A CleanDrain mosdólefolyó a mosdókagylók designjához igazodik, és ötletesen a mosdókagyló hátsó szélénél helyezkedik el. Innovatív technológiája több helyet teremt a mosdószekrény fiókjaiban. Azáltal, hogy hátulra került, nincs kitéve a vízsugárnak. Ezzel pedig megakadályozza a lefolyóból való kifröccsenést. Jelentősen kevesebb víz- és vízkőmaradvány képződik, és csökken a tisztítási ráfordítás. A mágneses rögzítés pontosan a helyén tartja a fedelet. Ez a ráerősített fésűs szűrőbetét megtisztításához egyetlen kézmozdulattal kivehető.

Változatos mosdókKlasszikus lefolyóval

A klasszikus lefolyóval rendelkező Geberit ONE mosdók új szintre emelik azt, ami már jól bevált.

A Geberit a függőleges lefolyóval rendelkező ONE mosdókagylókat három változatban kínálja: hagyományos és bútorba süllyeszthető mosdóként különböző szélességben, valamint pultra ültethető mosdóként két designváltozatban, szögletes és lekerekített kivitelben. A lefolyóhoz egy beépített fésűs hajfogóval ellátott, elegáns kerámiafedél is hozzátartozik. Minden modell helytakarékos lefolyótechnológiával van felszerelve, amely feleslegessé teszi a szokásos szifonkivágást a mosdószekrényben. Ily módon a mosdószekrény felső fiókja további helyet kínál.

Megoldás keskeny mosdókagylóval

Így takarékoskodhat a hellyel. Technológia a falban, design a fal előtt - a 40 cm-es kinyúlással rendelkező, mosdótérhez kínált Geberit ONE termékek ekképpen teremtik meg a teljes körű funkcionalitást és eleganciát.

A mindössze 40 cm-es kinyúlással a Geberit ONE mosdókerámia lényegesen kevesebb helyet foglal el, mint a klasszikus mélységű mosdók. Egyik kiemelkedő fénypontja a CleanDrain mosdólefolyó. A fal mögött helyezkedik el, így sem szifon, sem lefolyócső nem látható a fürdőszobában. A szokásos szifonkivágás is megszűnik a mosdószekrényben - több helyet kínálva ezzel. A Geberit ONE mosdókerámia kétféle változatban - szabadon lebegőként vagy mosdószekrénnyel együtt - és négy méretben kapható.

Fürdőszobabútor: méretre szabott helySokszínű tervezési lehetőség az egyedi mosdóterekhez

A mosdó, az alsó és oldalsó szekrények, valamint a mosdópultok segítségével alakítsa ki azt a mosdóterületet, amelyik tökéletesen illik az életéhez. Tervezze tárolóhelyét olyan nagyra, amilyenre csak szeretné. Hozza ki a legtöbbet fürdőszobája alaprajzából, és alkossa meg az Ön ízlésének megfelelő kialakítást. Az egymással tökéletesen összehangolt alkotóelemek sokféleképpen kombinálhatók, sőt vizuálisan és funkcionálisan is egyetlen egységet alkotnak.

Bútorok, amelyek jól illeneka keskeny mosdókagylóhoz

A keskeny mosdókagylóhoz illő mosdószekrény

Így takarékoskodhat a hellyel. A Geberit ONE mosdószekrények mindössze 40 cm mélyek - ámde különböző méretekben elérhetők. Egyúttal kiemelkedően sok tárolóhellyel is szolgálnak. A mosdószekrényben lévő tágas helykínálatot az teszi lehetővé, hogy a teljes vízelvezető rendszert áthelyezték az előfalban lévő funkciódobozba. A mosdószekrények két exkluzív színben és felülettel hozzáférhetők: valódi diófa furnér és magasfényű festett fehér kivitelben.

Geberit One fürdőszobabútorszínek és felületek

Bútorválaszték

A mosdószekrények a következő méretekben és színekben kaphatók: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm.

  • Fehér, festett, magasfényű
  • Fehér, festett, matt
  • Homokszürke, festett, magasfényű
  • Greige, festett, matt
  • Láva, festett, matt
  • Fekete, matt
  • Tölgy
  • Hikoridió, melaminos faszerkezet

Ezek a színek a Geberit ONE fürdőszobai termékcsalád magas szekrényeihez, oldalsó szekrényeihez és oldalelemeihez is elérhetők.

A keskeny mosdókagylóhoz illő bútorok a következő méretekben és színekben kaphatók : 75 cm, 90 cm, 105 cm.

  • Fehér, festett, magasfényű
  • Hikoridió, melaminos faszerkezet
Szín: Fehér, festett, magasfényű
Szín: Fehér, festett, matt
Szín: Homokszürke, festett, magasfényű
Szín: Greige festett, matt
Szín: láva, festett, matt
Szín: Fekete, matt
Szín: Natúr tölgy, melaminos faszerkezet
Szín: Sötét hikoridió, melaminos faszerkezet
Szín: Hikoridió, melaminos faszerkezet

Szín: Fehér, festett, magasfényű; Fehér, festett, matt; Homokszürke, festett, magasfényű; Greige, festett, matt; Láva, festett, matt; Tölgy, melaminos faszerkezett; Hikoridió, melaminos faszerkezett (csak a keskeny mosdókagylókhoz illő mosdószekrényekhez)

Mosdópultok

A mosdópultok a következő méretekben és színekben érhetők el: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm.

Szín: Fehér, festett, magasfényű
Szín: Fehér, festett, matt
Szín: Homokszürke, festett, magasfényű
Szín: Greige, festett, matt
Szín: Láva, festett, matt
Szín: Natúr tölgy, melaminos faszerkezet
Szín: Hikoridió, melaminos faszerkezet
Szín: Márványhatású, fehér / matt
Szín: Márványhatású, fekete / matt

Szín: Fehér, festett, magasfényű; Fehér, festett, matt; Homokszürke, festett, magasfényű; Greige, festett, matt; Láva, festett, matt; Tölgy, melaminos faszerkezett; Hikoridió, melaminos faszerkezett (csak a 120 cm-es mérethez érhető el)

Tökéletesség a legapróbb részletekig bezárólag

Fiók, fiókrendező rendszerrel

A fiókkoncepciót a Geberit a legapróbb részletekre kiterjedő gondossággal fejlesztette ki. Az eredményre büszkék lehetünk: kiváló minőségű és könnyed megjelenésű fiókok lejtés és terjedelmes oldalvezetők nélkül, amelyek a rendelkezésre álló tárolóhely maximális kihasználását teszik lehetővé. Ráadásul a mosdókagyló szifonjához már nincs szükség kivágásra. Ez a fiók közepén nagyobb mélységet és ezáltal több tárolóhelyet eredményez. Választhatóan beépíthető fénycsíkok is rendelhetők, amelyek nagyobb fényről és esztétikus látványról gondoskodnak a fiókban. Opcióként egy nagyon jó minőségű moduláris fiókrendező rendszer is elérhető, hogy nagyobb rendet teremthessen a fiókban.

Geberit ONE tükrös szekrény ComfortLight világítássalIntuitívan kezelhető világítás minden helyzetre

Teljesen a falba építhető

Az új Geberit ONE tükrös szekrény öt különböző méretben kapható falba építhető vagy falra szerelhető változatban, eloxált alumíniumból vagy fehér színben, illetve teljesen tükrös kivitelben vagy megvilágított bemélyedéssel. A Geberit ONE tükrös szekrény fénypontja és igazán egyedülálló innovációja az integrált világítási koncepció. A ComfortLight világítást olyanra tervezték, hogy a különféle fényforrások árnyékok nélküli, valódi tükörképet biztosítsanak, amellyel ily módon akár az egész fürdőszoba is megvilágítható.

Ezenkívül az automatikus világításvezérlést úgy alakították ki, hogy fokozatmentesen szabályozható, ugyanakkor intuitív módon és nagyon könnyen kezelhető legyen: az erősebb fény automatikusan hűvösebbé, a halványabb fény pedig melegebbé válik. Négyféle, eltérő hangulatú fény is jellemzi a világítási koncepciót: irányfény az éjszakai tájékozódáshoz, gyertyafény a nyugodt pillanatokhoz, normál fény a mindennapi világításhoz, és munkavégzéshez alkalmas fény, ha minden részletet és hajszálat látni szeretne.

További információk a ComfortLight világításról

Természetes fény, amely kíméli a szemünket

Mi jellemző a Geberit új világítási koncepciójára? Az úgynevezett ComfortLight úgy van kialakítva, hogy négy, a Geberit ONE tükrös szekrénybe integrált fényforrás világítja meg a mosdót és a helyiséget színpadias kulisszát teremtve. A négy fényforrás a mennyezetet, illetve közvetett módon a helyiséget, valamint a tükröt, a fülkét és a mosdót világítja meg. Minden fényforrás harmonikus összhangban működik a fényhatástól függően.

Tükrös szekrény négy fényforrással
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!

Geberit ONE WCTisztaság és integrált rugalmasság

A falra szerelt Geberit ONE WC külsőleg elegáns és tökéletesen arányos. A fedél kinyitásakor aha-élményben részesülhetünk: egy aszimmetrikus, teljesen peremmentes belső geometria gondoskodik a WC-kerámia kitűnő és halk öblítéséről. A kifinomult szerelési technológiának köszönhetően a WC magassága évekkel a beépítés után is rugalmasan állítható anélkül, hogy az előtétfalat meg kellene bontani.

Geberit ONE fali csaptelep

Geberit ONE mosdócsaptelep, szögletes
Geberit ONE mosdócsaptelep, kerek

Nagyobb higiénia és tisztaság

Az elegáns fali csaptelep kezeskedik arról, hogy a teljes mosdókagyló tiszta maradjon. Így a koszszegélyek, amelyek előszeretettel alakulnak ki az álló csaptelepek körül, és táptalajt nyújtanak a kórokozóknak, elkerülhetők.

Ezenfelül a Geberit ONE fali csaptelep pontosan illeszkedik a Geberit ONE mosdókagylók belső geometriájához. A hagyományos megoldásoknál a vízsugár közvetlenül a lefolyóra irányul, ami előbb-utóbb vízkőmaradványokhoz vezet. Nem így a Geberit ONE esetében: itt a víz a kerámia lágy íveit teljes felületen kiöblíti, mielőtt a lefolyón keresztül távozna. A falra szerelhető csaptelep szögletes és kerek kivitelben beszerezhető.

Zuhanyterület

Geberit One fürdőszoba zuhanymegoldással

A Geberit a zuhanyterületen a legkülönfélébb kívánságok teljesítését teszi lehetővé. A padló síkjába épített változat különösen nagy népszerűségnek örvend. Ehhez innovatív megoldások széles választékával rendelkezünk, amelyek mindegyike optimálisan illeszkedik a Geberit ONE-hoz. Az integrált Geberit polcos falfülkedoboz nemcsak helyet takarít meg, hanem a víz- és szennyeződésmaradványokat is távol tartja.

Termékjellemzők

TurboFlush

Perem nélküli WC-kerámia TurboFlush technológiával.

4,5 literes öblítés

Víztakarékos WC-öblítés.

Lecsapódásmentes

WC-ülőke praktikus és csendes leeresztő automatikával.

QuickRelease gyorskioldós WC-ülőke

Egyszerűen levehető WC-ülőke a könnyebb tisztításért.

Szabadon tisztítható padló

A falra szerelt WC-k egyszerű padlótisztítást biztosítanak.

Nedvességtűrő anyag

Fürdőszobabútor nagy tömörségű, nedvességtűrő, háromrétegű farostlemezből.

Kompakt kivitel

Különböző formák a különböző helyi adottságokhoz.

Nyomásra nyíló mechanizmus

A fogantyú nélküli kihúzható részek és fiókok az elülső rész könnyed megnyomásával nyithatók ki.

Önzáró fiókok

Fiókok, amelyek visszatoláskor az utolsó szakaszon finoman és önállóan behúzódnak.

Rejtett fali rögzítés

A falra szerelt WC-kerámiák zárt kivitelben kaphatók.

Mix & Match

Része a Mix & Match termékkompatibilitási kínálatnak.

A folyamatos továbbfejlesztés eredménye

Geberit ONE

A Geberit ONE-nal a szanitertechnológiai szaktudásunkat és a formatervezési kompetenciánkat egyesítjük, hogy irányadó, teljesen integrált és átfogó megoldásokat kínáljunk az egész fürdőszoba számára.

Geberit TurboFlush®

A Geberit ONE WC TurboFlush® öblítési technológiája az oldalsó vízbevezetéssel és az aszimmetrikusan kialakított kerámiával egyedülálló öblítési teljesítményt ér el.

További részleteka Termékkatalógusban

Geberit ONE

További információk a Termékkatalógusban a Geberit ONE fürdőszobai termékcsaládról, beleértve a termék részleteit és méreteit.

Fedezze fel a Geberit ONE fürdőszobai termékcsaládot!