Geberit működtetőlapok WC-khezFontos választás

Működtetőlap-bemutatóteremA választás kellemes dilemmája

Különböző működtetőlapok állnak rendelkezésre

Az Ön saját fürdőszobájáról van szó. Ezért a WC-öblítéshez való működtetőlap kiválasztásakor se kössön semmiféle kompromisszumot. Hiszen ezt a csempék, csaptelepek és szaniterkerámiák terén sem teszi. A tervezési lehetőségek kiválasztása gyakran az árnyalatoktól függ, amelyeket tökéletesen össze kell hangolni egymással. Ennek folytán a működtetőlap fürdőszobáját még szebbé varázsolhatja, sőt a kényelmi funkciókkal az Ön életét is kellemesebbé teheti.

Tapasztalja meg a sokszínűséget működtetőlap-bemutatótermünk felkeresésével, és inspirálódjon a különböző formák, színek és anyagok által!

Kialakítási lehetőségek

iCon fürdőszobai termékcsalád betonhatású Sigma50-nel

A Geberit működtetőlapjai nemcsak megjelenésükkel kápráztatnak el, hanem változatos funkcióikkal is lenyűgöznek. Minden ízléshez és minden igényhez megtalálható a hozzáillő működtetőlap, amely a megfelelő opciókkal rendelkezik:

 • Szagelszívó
 • Irányfény
 • Vízkezelőtabletta-betolóegység
 • Érintésmentes WC-öblítés
 • Falsíkba ágyazott beépítés lehetősége
 • Távműködtetők
 • Felhasználódefiniált kivitelek

Geberit Sigma70Lebegő minimalizmus

További lehetőségek áttekintése

Geberit DuoFresh

Geberit Sigma50 működtetőlap szagelszívással

Geberit DuoFresh szagelszívó irányfénnyel

Az új Geberit belsőkeringtetésű szagelszívó rendszer WC-khez a Sigma termékcsalád összes, jelenleg gyártott falba rejtett öblítőtartályához beépíthető. A légszűrőn túlmenően éjszakai irányfénnyel és vízkezelőtabletta-betolóegységgel is rendelkezik. Bizonyos feltételek mellett már meglévő WC-berendezések is felszerelhetők a szagelszívó egységgel.

A Geberit szagelszívó a kellemetlen szagokat közvetlenül a WC-kerámiából távolítja el. A szennyezett levegőt a falsík alatti öblítőtartály öblítőcsövén és öblítőszelepén keresztül szívja el, a kerámia-méhsejtszűrővel megtisztítja, majd visszavezeti a helyiségbe. Ezenfelül a következő funkciókat nyújtja:

 • A működtetőlap mögött egy LED irányfény gondoskodik a diszkrét megvilágításról, hogy éjszaka a toaletthez vezető út könnyen megtalálható legyen. A fényt egy közelségérzékelő vezérli, ami a szagelszívó és az irányfény automatikus be- és kikapcsolását biztosítja. Beállítása egy alkalmazáson keresztül személyre szabható.
 • Betolóegység a vízkezelőtabletta számára, ami az öblítővizet kékre színezi és kellemesen friss illatot kölcsönöz neki.
Beszerelés és tartozékok

A beszerelés egyszerű és jól átgondolt. Az egyetlen kikötés, hogy egy 230 V-os elektromos csatlakozás rendelkezésre álljon:

 • A transzformátoron kívül mindegyik alkatrész az öblítőtartály szerviznyílásán keresztül kerül beépítésre. A transzformátor elhelyezése az előírásoknak megfelelően máshol történik – például egy szerviznyílással rendelkező falsík alatti beépítődobozban.
 • A transzformátort külön cikkszám alatt kell megrendelni (cikkszáma: 115.861.00.6).
 • Néhány kivételtől eltekintve a Sigma termékcsalád összes működtetőlapja kombinálható a Geberit DuoFresh modullal. A régebbi sorozatú működtetőlapok utólagos átszereléssel kibővíthetők.
 • A működtetőlap egy speciális mechanizmusnak köszönhetően egyetlen kézmozdulattal oldalra nyitható, könnyű hozzáférést biztosítva ezáltal a végfelhasználóknak a tartozékok cseréjéhez.
 • A vízkezelőtabletta-betolóegység könnyen elérhetően a működtetőlap mögött található.
 • A kerámia-méhsejtszűrő úgyszintén könnyen hozzáférhető és a végfelhasználó által kicserélhető.
 • Az irányfény esetén a világítás időtartamát és intenzitását a végfelhasználó egy okoseszközre letölthető alkalmazás segítségével személyre szabhatja.

A Geberit kereskedőpartnereinél vagy a vízvezeték-szerelőknél mind a kerámia-méhsejtszűrő, mind a vízkezelőtabletta bármikor megrendelhető.

Mindent egy rendszerrel - Geberit öblítőrendszerek

A Geberit a fal mögött megbízhatóan és feltűnés nélkül gondoskodik a kifogástalan működésről, a maximális kényelemről és a rendkívüli tartósságról. A falsík alatti öblítőtartályból a felhasználó számára csak a működtetőlap látható. Felhasználási módtól vagy különleges építészeti adottságoktól függően más-más öblítőrendszerek alkalmazására szükség lehet. A Geberit működtetőlapok megfelelő öblítőtartályokhoz való egyszerűbb hozzárendelése érdekében az egyes modellekhez „családevek” tartoznak: Sigma, Omega és Delta.

Geberit Sigma öblítőrendszer

Geberit Sigma szerelőkeret és működtetőlapok

Videók

Geberit DuoFresh forgókar

A Geberit működtetőlap ilyen egyszerűen elfordítható oldalra.

Fontos választás

Inspirálódjon a működtetőlapok kínálta sokféle lehetőségből és modellből.

A DuoFresh beszerelése

Tudjon meg többet a Geberit szagelszívó rendszer beszereléséről.

További információk a Geberit működtetőlapokrólaz Online katalógusban