Falba rejtett öblítőtartályokMérce az öblítéstechnikában

A modern fürdőszobai szerelvények klasszikusai

Geberit falba rejtett öblítőtartály

A Geberit falsík alatti öblítőtartályok a modern fürdőszobák klasszikus kiegészítői, amelyeket több mint 50 éve világszerte több millióan használnak. Közismerten megbízható termékek. Kiszállítás előtt minden öblítőtartályt megvizsgálunk tömítettség szempontjából.

A falsík alatti öblítőtartály és a működtetőlap összes cserélhető mechanikus elemére vállalt 50 év alkatrész-ellátási garancia hosszú távú biztonságot nyújt. A garancia nem vonatkozik az elektronikus termékek (például higiéniai öblítőberendezés vagy DuoFresh) különleges funkcióira.

A Geberit Sigma 12 cm-es falsík alatti öblítőtartályának köszönhetően 4,5 literre csökkenthető az öblítési mennyiség. Ez példaértékű vízfogyasztást jelent, amit a WELL tanúsítási folyamat során mindig a legmagasabb pontszámmal ismernek el.

Felkészülve a fürdőszobák jövőjére

Geberit Duofix Omega falsík alatti öblítőtartállyal, védőcsővel a vízcsatlakozáshoz

A WC-khez kínált Geberit szerelőelemek egy védőcsövet tartalmaznak a Geberit AquaClean higiéniai berendezés vízcsatlakozásához. Ezzel bármikor utólagosan is beszerelheti a Geberit AquaClean berendezést. A fali WC-khez kínált Geberit Duofix szerelőelem az új DuoFresh modullal összeépítve biztosítja a fürdőszoba számára a szagmentes, friss levegőt.

Minden helyzetre felszerelve

Nemcsak a Geberit működtetőlapok esetében áll rendelkezésre széles választék, hanem a Geberit megbízható, falba való beépítésre szánt szerelőelemeinél is. Ezek három különböző beépítési magassággal kaphatók elülső öblítőtartály-működtetéssel, illetve alacsonyabb beépítési magasság esetén felülről történő öblítőtartály-működtetéssel is. Hogy biztos lehessen az elemek összeegyeztethetőségében, a Geberit működtetőlapjai ugyanolyan néven kaphatók, mint a nekik megfelelő falsík alatti öblítőtartályok.

Geberit Sigma falsík alatti öblítőtartály

Geberit Sigma falsík alatti öblítőtartály

 • Építési magasság: 112 cm
 • Elölről történő működtetés
 • Akadálymentes vagy állítható magasságú kivitelben kapható
 • Sarokba szerelhető kivitelben is kapható
 • Szagelszívás (belső keringtetésű / külső ventilátoros)
 • Geberit WC-öblítést vezérlő távműködtetővel is használható
Geberit Omega falsík alatti öblítőtartályok

Geberit Omega falsík alatti öblítőtartály

 • Teljes rugalmasság a különböző építési magasságoknak köszönhetően: 82 cm, 98 cm és 112 cm
 • Elölről történő működtetés
 • Felülről is működtethető a 82 cm és 98 cm építési magasságoknál
 • Különlegesen kisméretű működtetőlapok
 • Geberit WC-öblítést vezérlő távműködtetővel is használható
Geberit higiéniai öblítőberendezés

Ivóvíz-higiénia rendszeres öblítéssel

A falba rejtett öblítőtartályban lévő Geberit higiéniai öblítőberendezés az ivóvíz-higiéniát anélkül biztosítja, hogy további helyet foglalna el.

Tökéletes megoldás, ha a rendszertelen használat miatt automatikus öblítésre van szükség a fürdőszobában, és újabb szerviznyílások létesítése nem kívánatos.

Az integrált higiéniai öblítőberendezés a Duofix szerelési rendszerekkel használható.

A Geberit közbenső higiéniai öblítőmodul bármely 12 cm-es Sigma falba rejtett öblítőtartályba egyszerűen beszerelhető

Utólag beszerelhető higiéniai öblítőberendezés

A Geberit közbenső higiéniai öblítőmodul költséghatékony és helytakarékos megoldást kínál az ivóvízminőség fenntartására. Biztosítja a hideg víz cseréjét, és néhány egyszerű lépésben bármely 12 cm-es Geberit Sigma falba rejtett öblítőtartályba beépíthető vagy utólagosan beszerelhető.

További információk a Geberit falba rejtett öblítőtartályokróla Termékkatalógusban