Víz- és áramcsatlakozás a WC-nélJövőbiztos

Egy csatlakozás, sok lehetőség

Geberit Duofix szerelőelem víz- és hálózati csatlakozással

Ahová ma egy hagyományos és megbízható, víztakarékos 2 mennyiséges öblítéssel ellátott WC-t építenek be, talán néhány éven belül már zuhany WC-re vagy szagelszívásra lesz igény. Ideális esetben érdemes ekkorra már minden szükséges csatlakozót előkészíteni, mert így elkerülhetők a költséges átalakítási munkák.

A Geberit új elektromos és kommunikációs csatlakozódoboza megkönnyíti a WC-nél lévő hálózati csatlakozás szerelőelembe való integrálását. Tökéletes előfeltételeket teremt a különféle kényelmi és kiegészítő funkciók számára a fürdőszobában.

A WC magas szintű kényelmének előfeltétele

Geberit AquaClean Mera hálózati csatlakozással

Egy zuhanyfunkciós WC-nek ugyanúgy áramra van szüksége, mint a szagelszívónak vagy az éjszakai irányfénynek. Sőt, az érintésmentes öblítésműködtetők is csak elektromos árammal tudnak üzemelni. Az elektromos és kommunikációs csatlakozás előkészítése ezért fürdőszoba-építés vagy felújítás során minden WC esetében elengedhetetlen.

A vízcsatlakozás is kiválóan előkészített: akár Geberit Duofix vagy Geberit Kombifix szerelőelemről van szó, mindegyikük már alapfelszereltségként rendelkezik védőcsövekkel a Geberit AquaClean higiéniai berendezéshez való rejtett vízbekötés biztosítására.