Geberit töltőszelepek és öblítőszelepekKis beavatkozás, nagy hatás

Egy szelep minden célraGeberit 212-es típusú öblítőszelep

Geberit 212-es típusú öblítőszelep (© Geberit)

A Geberit öblítőszelep 2022 óta minden Geberit Sigma és Omega falsík alatti öblítőtartályban megtalálható. A szelep öblítési viselkedése optimálisan illeszkedik a Geberit kerámiákhoz. Az öblítési mennyiség rugalmasan változtatható. Az öt fokozatban állítható, beépített áramláskorlátozó megakadályozza a víz kifröccsenését a WC-kerámiából. A kompakt kialakítás megkönnyíti az öblítőtartály ellenőrző nyílásán keresztül történő be- és kiszerelést.

Az öblítőszelep a 2001-es gyártási évig a Sigma sorozat (UP300), a 2014-es gyártási évig az Omega sorozat, a 2006-os gyártási évig pedig a Delta sorozat összes Geberit falsík alatti öblítőtartályával visszafelé kompatibilis.

A 212-es típusú öblítőszelep jellemzői:

  • Egy öblítőszelep minden Geberit öblítőtartályhoz
  • Karcsú és kompakt kialakítás a könnyű be- és kiszerelés érdekében
  • A nagy öblítési mennyiség 4/4, 5/6 és 7,5 liter között állítható
  • A kis öblítési mennyiség 2 és 4 liter között állítható
  • Megakadályozza a víz kifröccsenését a WC-kerámiából, az öblítőszelep kosarába beépített áramláskorlátozónak köszönhetően
  • A 2001-es gyártási évig kompatibilis a Sigma falsík alatti öblítőtartályokkal

208-as típusú Geberit öblítőszelepMegújult a 8 cm-es falsík alatti öblítőtartály „motorja”

208-as típusú Geberit öblítőszelep (© Geberit)

A Geberit átdolgozta a 208-as típusú kétöblítéses szelepet, és optimalizálta a hidraulikai tulajdonságait. A szelep most már egy fojtószeleppel rendelkezik, amellyel az öblítővíz kifolyási sebessége állítható. A kezelését is sikerült optimalizálni, így már könnyebben elvégezhető a mindössze 8 cm keskeny öblítőtartályokba való be- és kiszerelés. A 208-as típusú öblítőszelep visszafelé kompatibilis, ezért a régebbi, 8 cm-es beépítési mélységű falsík alatti öblítőtartályok pótalkatrészeként is használható.

Szelep, minden esetre

Geberit öblítőszelep töltőszeleppel / úszószeleppel

A régebbi falsík előtti öblítőtartályokat nem kell rögtön kicserélni, ha egy töltő- vagy öblítőszelep hibás, vagy ha a vízfogyasztás már nem felel meg a mai kor igényeinek. Ezt az teszi lehetővé, hogy 1964-es gyártási évtől kezdődően a Geberit minden régebbi falsík alatti öblítőtartályához, de számos más gyártó falsík előtti és egyéb öblítőtartályaihoz is megfelelő Geberit töltőszelepek és öblítőszelepek állnak rendelkezésre.

Azonnali vízmegtakarítás

Geberit öblítési technológia öblítőszeleppel és töltőszeleppel

Az új, víztakarékos technológiára történő átalakítás néhány egyszerű kézmozdulattal elintézhető. A régi 1 mennyiséges öblítéshez képest megvalósuló vízmegtakarítás miatt a befektetés általában már egy év elteltével megtérül az ügyfél számára. A cseréhez elvégzendő munkák szennyeződés- és zajmentesek az ügyfél számára.

Az öblítőszelepek kereskedőpartnereinknél kaphatók

Geberit töltőszelep és öblítőszelep - WC-tartály alkatrészek

Kereskedőpartnereinknél a legtöbb öblítőtartályhoz megtalálja a megfelelő Geberit töltőszelepet és öblítőszelepet.

Videó

Installationsvideo zum Typ 212 Spülventil

Informieren Sie sich über die Installation des Typ 212 Spülventils mit Geberit Unterputzspülkasten und Duofix Installationselement.

Szerelési film

Tudjon meg többet a Geberit töltő- és öblítőszelepek cseréjéről!