A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok

Geberit Magyarország

Geberit Setaplano padló síkjába süllyesztett zuhanytálca

Ha megérinti, megszereti

Egyszerű tisztítás a kiváló dizájnnak köszönhetően.

Geberit vízelvezetés zuhanyhoz
Geberit Pluvia vákuumos esővíz-elvezető rendszer

Essen csak!

Kompaktabb Geberit Pluvia esővíz-összefolyók, amelyek elődeiknél is egyszerűbben felszerelhetők. Bevált technika, innovatív kidolgozás és teljes körű szervizelés – a Geberit Pluvia folyamatosan új mércét állít fel. Geberit Pluvia BIM adatok is elérhetők, Autodesk® Revit®-ben.

Geberit Pluvia

Geberit AquaClean

A Geberit AquaClean a kényelmet, a designt és a fenntarthatóságot a jól ismert Geberit minőséggel ötvözi, esztétikai és innovatív megoldásokat létrehozva ezzel a fürdőszobák számára.

Geberit AquaClean
Geberit Sigma működtetőlapok

Új perspektívák
Az egész fürdőszoba számára

Tekintsen várakozással a Geberit fal előtti és mögötti kínálatának csábító fejlesztéseire és kiegészítéseire, amelyekről a továbbiakban olvashat.

Fedezze fel újdonságainkat

Funkcionális design, jobb életminőség

A Geberit ONE egyesíti a vállalatcsoport több évtizedes műszaki tudását a visszafogott és tökéletes megjelenéssel. Egyetlen rendszerbe okosan kombinálva, a Geberit ONE sok nyilvánvaló és rejtett előnnyel kápráztat el.

Geberit ONE
A Geberit SuperTube az optimalizált hidraulikának köszönhetően jelentős helymegtakarítást kínál.

Geberit SuperTube
A helytakarékos rendszer

Optimalizált hidraulika toronyházakba a nagyobb lakóterület, illetve hasznos alapterület biztosítására. Párhuzamosan futó szellőzővezetékek beszerelésére nincs szükség.

Geberit SuperTube
Geberit csapteleprendszer

Karcsú
és intelligens

A Geberit csapteleprendszer a falba süllyesztett szerelés előnyeit optimálisan használja ki. A falsík előtt csak azok az alkotóelemek láthatók, amelyek egy érintésmentes csaptelep működéséhez feltétlenül szükségesek: a csaptelep és az infravörös érzékelő. A komplett vezérlés és a csatlakoztatási technológia viszont elkülönülten a szerelőelem beépítődobozában helyezkednek el.

Geberit csapteleprendszer