Fürdőszobához illő működtetőlapokFormatervezési változatosság és okos funkciók

Válassza ki WC-jéhez azt a működtetőlapot, amely utolsó simításként fürdőszobáját még gyönyörűbbé teszi. A Geberit működtetőlapok a modern vagy különleges megjelenést olyan innovatív funkciókkal kombinálják, mint a DuoFresh szagelszívó rendszer.

A Geberit Sigma50 például ívelt kialakításával nyűgöz le, amellyel a működtetőlap a karcsú nyomógomboknak köszönhetően elegáns benyomást kelt. A működtetőlapoknak valójában a lehető legjobban bele kell olvadniuk a fürdőszoba belsőépítészeti kialakításába, ezért a Geberitnél különböző anyagok, színek és formák állnak rendelkezésre.

Az Ön stílusához melyik design a legmegfelelőbb?

Működtetőlapok

Az ön saját típusa

Nem csak egy fürdőszobáról van szó, hanem az Ön fürdőszobájáról. Találja meg pontosan azt a WC-öblítést, amely mintegy megkoronázva fürdőszobáját kényelmi funkciókkal kényezteti Önt. Hiszen a Geberit az impozáns designt inspiráló funkcióval egyesíti.

Az egységes anyagválasztás nemcsak a divat területén jellemző trend, hanem a fürdőszobában is. A csempéktől kezdve a kerámián és csaptelepeken át a működtetőlapokig bezárólag a design és az alapanyag tekintetében minden összehangolható egymással. A WC-öblítések személyre szabott kialakításának szinte nincsenek korlátai - akár fényképek, minták, mondások, művészeti alkotások is felhasználhatók.

A választás dilemmája

Akár szögletes vagy kerek, érintésmentes vagy gombnyomással működő, matt vagy fényes, nagy vagy kicsi, feltűnő vagy diszkrét - merüljön bele virtuális bemutatótermünk kínálatába.

Egyedi tervezésű működtetőlap esetén örömmel adunk tanácsot Önnek. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kapcsolat

Funkcionális kialakítású fürdőszobai termékek