Korlátlan mobilitás A jövő fürdőszobája

A fürdőszobát mindig előrelátó módon kell megtervezni. A Geberit Selnova Comfort többgenerációs fürdőszobája jó példa arra, hogy a fürdőszoba apró részleteivel hogyan lehet hosszú távon is biztosítani a jobb életminőséget. És azt is hűen szemlélteti, hogy milyen jól néznek ki az akadálymentes és életkornak megfelelő fürdőszobai berendezések. A különleges és kényelmes elemek maximális függetlenséget nyújtanak a korlátozott mozgásszabadságú emberek számára.

Geberit Selnova

Geberit Selnova Comfort fürdőszobák a maximális mozgásszabadság érdekében
Kérjük, válasszon egy információs pontot a képen!

Nagy hatású funkcionális részletek

A Geberit akadálymentes fürdőszobákhoz készült termékeire nemcsak az elegáns megjelenés, hanem a minden korosztály számára felhasználóbarát kialakítás is jellemző. Ide tartoznak pl. a padlóba süllyesztett zuhanytálcákhoz, elektronikus csaptelepekhez és WC-távműködtetéshez kidolgozott sokrétű megoldások. Ezáltal a fürdőszobák már most is tökéletesen hozzáigazíthatók a jövőbeli követelményekhez.

Padlóba süllyesztett zuhanymegoldások
Távműködtetésű WC

Biztonságosan és akadálymentesen felszerelt WC-k

Geberit Duofix akadálymentes speciális elem fali WC-khez
Geberit Duofix állítható magasságú WC-k

A Geberit Duofix szerelési rendszer fali WC-khez való akadálymentes elemei minden szempontból megfelelnek a mozgáskorlátozott emberek igényeinek. A keskeny elemek révén a kapaszkodókat és fogantyúkat minden építési helyzetben a szabványnak megfelelő módon lehet felszerelni, a WC-kerámia pedig 70 cm-es mélységének és állítható magasságának köszönhetően nagyon kényelmes megoldást jelent a kerekesszéket használók számára. Az állítható magasságú elemek segítségével a beállítást bármikor el lehet végezni a kényelmes és kerekesszék-barát használat érdekében. Az integrált rögzítési megoldásokkal ellátott elemeknek köszönhetően a kapaszkodók és fogantyúk gyorsan, egyszerűen és biztonságosan felszerelhetők.

Érdemes már a tervezés során gondolni a jövőre, mert ha előre nem gondoskodunk a szerelőlapokról, akkor az egyszerű kapaszkodók utólagos felszerelése elég körülményes és költséges dolog.

A fali WC-hez tartozó, állítható magasságú Geberit Duofix szerelési elemnek köszönhetően az ülőke magassága fokozatmentesen, max. 8 cm-rel állítható a falsík előtti burkolat érintése nélkül. A nagyobb kényelem és rugalmasság érdekében.