A modernitás és a romantika találkozása

Akinek megfelelő mennyiségű tárolóhely áll rendelkezésre a fürdőszobában, annak nem kell félnie a reggeli rohanástól

Pislákoló gyertyák és rózsaszirmok mindenhol. Csábító illat száll a levegőben, és halk dallamok töltik be a helyiséget. Végre elérkezett a teljes kikapcsolódás ideje ... De várjunk csak! A gyertyák és rózsák ideje tegnap este lejárt. Ma reggel visszacsöppentünk a valóságba. Vár a munkahely, az iskola, az óvoda. Nem sokkal hét után a család tagjai egyszerre préselik át magukat a fürdőszoba tűfokként összeszűkülő ajtaján.

Egyszer wellnessparadicsom, máskor irányítóközpont: a fürdőszobának sok különböző követelménynek kell megfelelnie – néha szinte egyszerre. Ha jól átgondolták a kialakítását, akkor mindezt tudja is nyújtani. Lényeges, hogyan tervezzük meg és használjuk ki a tárolóhelyeket. A dolog nyitja abban rejlik, hogy mindennek meglegyen a maga logikus helye, és semmit ne kelljen keresgélni. Tükrös szekrény? Ideális hely a leggyakrabban használt eszközök, például fogkefék, dezodorok és kozmetikumok számára. Ideális esetben a mosdószekrény egyedül képes kielégíteni a család tárolóhelyigényét, mert nemcsak a hajkefék és a hajszárító elhelyezésére szolgál, hanem valóságos raktárként működik, ahol a tisztálkodási szererektől kezdve a frottír törölközőkig minden megfér. Aki a nagyszabású megoldásokat szereti, annak érdemes beszereznie egy oldalszekrényt vagy egy magasszekrényt.

Tehát összefoglalva: akinek a fürdőszobában megfelelő mennyiségű tárolóhely áll rendelkezésre, annak nem kell félnie a reggeli rohanástól és így stresszmentes pillanatokban lesz része.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában