A vendég-WC névjegyként szolgál

Geberit Citterio kisméretű mosdó a vendég fürdőszobába

Ilyen az, amikor a vendég WC kialakításakor is stílusosságra törekednek: barátságos színek és kiváló minőségű anyagok, megfelelő méretű mosdó letisztult fali csapteleppel, nagyvonalú tükör, színben harmonizáló fény és halk szellőzés gondoskodik a vendégek kényelméről. Aki némi pluszt kíván nyújtani a vendégeinek (és saját magának), a higiéniai berendezésről sem feledkezik meg. A következő apróságokkal tovább fokozhatja vendégei kényelmét:

  • Ruhafogas zakók vagy pulóverek számára
  • 2-3 tekercs puha WC-papír
  • Száraz és tiszta WC-kefe
  • Elegendő folyékony vagy kézi szappan
  • Néhány kisméretű frottír törölköző és szennyeskosár
  • Kisméretű fedeles szemétkosár

Az elnyűtt könyveknek, füstölőknek és poros művirágoknak semmi keresnivalójuk a vendég WC-ben. A jó szándékkal megírt használati utasítás szintén elég lehangoló. Ha viszont a szekrényen elhelyez egy friss vágott virágokkal teli vázát, az kellemes meglepetésként fogja érni a vendégeit.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában