Ahol a szagoknak semmi keresnivalójuk nincs

Rossz a levegő a fürdőszobában? Ne törődjünk bele

Vacsora. A család türelmetlenül, késsel és villával felfegyverkezve ül az ebédlőasztal körül. Egész biztos, hogy anya most is kitett magáért, és remek vacsorát készített. Csak az a kérdés, hogy „Mit?” Ugyanis elővigyázatosságból bekapcsolta a páraelszívót és a konyhaajtót is becsukta. Hogy a szagok ne terjedjenek szét az egész lakásban, szokta mondani.

Nagyon hasonló a helyzet a fürdőszobában is. A helyiség ugyan látszólag általában friss és tiszta, azonban néha kellemetlen szagok forrása lehet, amelyektől aztán elég nehéz megszabadulni. Éppen ezért egy ideje már a fürdőszobákhoz is kaphatók szagszűrők, amelyek a páraelszívókhoz hasonló módon működnek. Szerencsére sokkal csendesebben végzik a dolgukat. Azonban nem a párát szívják el, hanem a kellemetlen szagokat. Pont ott, ahol a szagok keletkeznek – a WC-kerámiákban. Így a fürdőszobában ismét a kellemes frissesség veszi át a helyet.

Egy kis tipp: A szagelszívó rendszer hatékonyságának megőrzése érdekében a szűrőt rendszeresen cserélni kell – a konyhában és a fürdőszobában egyaránt.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában