Az esztétikum maga

Geberit AquaClean Sela – a legújabb generációs higiéniai berendezés

A higiéniai berendezést az ötvenes évek végén találta fel a svájci Hans Maurer. Az első modellek még nagyok, esetlenek voltak és első pillantásra furcsa WC-nek tűntek. Még a beavatatlan szem számára is egyértelmű volt, hogy a berendezés bizonyára további funkciókkal rendelkezik – bármi is legyen az.

Ma, mintegy hatvan évvel az első modell piacra dobása után a formátlan kialakítás és a látható csatlakoztatás már a történelem része. Ez egyrészt annak tudható be, hogy az elektronika miniatürizálása révén a vezérléstechnika sokkal kevesebb helyet foglal el. Másrészt a tervezők a fürdőszobában is újragondolták a berendezéseket és a dizájnt. Egyre inkább időtálló, elegáns designt és integrált technológiát alkalmaznak. A vezetékek és a vízcsatlakozók kialakításának köszönhetően a berendezést alig lehet felismerni. A mai higiéniai berendezések első pillantásra hagyományos WC-nek tűnnek, de második pillantásra szembetűnik a zuhanykar, az ülőkefűtés és a szagelszívás, hogy csak néhány kiemelkedő funkciót említsünk.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában