Ne kockulj

A működtetőlapok hidat képeznek az öblítési technológia felé. A feladatuk tehát elsősorban gyakorlati jellegű: elindítják az öblítést – nagy gomb = nagydolog, kisgomb = kisdolog –, valamint könnyű hozzáférést biztosítanak a rejtett mechanizmushoz, így könnyű karbantartást és szükség esetén egyszerű javítást tesznek lehetővé. De a működtetőlapok ennél sokkal többre képesek. Sokoldalúságuknak köszönhetően minden fürdőszobának egyedi hangulatot kölcsönöznek. Például így:

Példa a tökéletes integrációra

Omega60 működtetőlap

Minimalista, letisztult, egyenes vonalvezetésű – a visszafogott kivitelezésű működtetőlapok, például az Omega60, nyugalmat és átláthatóságot nyújtanak a fürdőszobában. A visszafogottság szó szerint értendő: az Omega60 síkban illeszkedik a csempékhez.

Fürdőszobai termékek

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában