Hova rakjuk a sok apró limlomot?

Hová kerüljön a fogkefe? Hogyan tegyek rendet a fürdőszobában és hogyan tartsam könnyen elérhető helyen a mindennapi használatra szánt dolgokat? Fontos kérdések ezek, amelyek a termékfejlesztőinket is foglalkoztatják. Mivel a puding próbája az evés, felkértünk két bloggert, hogy mutassák meg, ők hol tartják a fürdőszobában a fontos használati tárgyakat, például ápolószereket, fogkeféket stb. Mégpedig úgy, hogy a rendelkezésre álló hely az egész családot kiszolgálja, és a fürdőszobabútorokban akkor is áttekinthető legyen minden, ha a háztartásban többen élnek.

Geberit Option tükrös szekrények

Aktiválja a Geberit videotartalmat

Praktikusság mindenek felett

Denise Colquhoun, a Fräulein Ordnung”, blog tisztasági szakértője megmutatja nekünk, hogy ő hová tenné a legfontosabb dolgokat a fürdőszobában. Azt vallja, hogy pakolás során gyakorlatiasságra kell törekedni, de az is fontos, hogy a végeredmény is jól nézzen ki. Tehát minden oda kerüljön, ahol esztétikailag jól mutat, legyen az egy tükrös szekrény vagy egy másik fürdőszobabútor. Így a családja mindent rögtön megtalál.

Aktiválja a Geberit videotartalmat

Szépségápolási termékek reflektorfényben

Steffi Hidber beauty blogger számára egyértelmű a helyzet: ne csak praktikusságra törekedjünk, hanem az összhatás is stimmeljen. A tusfürdők például nagyon praktikusak, de nem túl dekoratívak. Ezért a szekrényben van a helyük, de a vattacsomók nagyon jól mutatnak egy külön tartóban, így szem előtt maradhatnak. Tehát ő a dekoratív megközelítésre esküszik.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában