Jó szervezéssel teret nyerünk

Illusztráció a „Hatékonyabb szervezés a fürdőszobában” témához

Hová tegyük a sok ecsetet, flakont és dezodoros palackot? Mi is feltettük magunknak ezt a kérdést, és két influenszertől kértünk segítséget. Az egyik lehetőség a szekrényként használható fürdőszobabútor, amely – padlón álló vagy fali kivitelben – megfelelő mennyiségű tárolóhelyet biztosít.

A fürdőszobai tárolóhelyek esetében azonban a titok nyitja nem a több bútorban, hanem a hatékonyabb elrendezésben rejlik. Nem olyan bonyolult ez: ha száműzzük a káoszt a fürdőszobabútorokból, és inkább a megfelelő elrendezésre összpontosítunk, akkor jobban kihasználható a meglévő tárolóhely-kapacitás.

Fiókokkal a nagyobb rendért

A mosdószekrényekkel két legyet is üthetünk egy csapásra: eltüntethetjük a szifont és a vízvezetékeket, valamint a mosdó alatt további tárolóhelyhez jutunk. Ideális esetben az alsószekrényben fiókok is találhatók. Ezekben kényelmesen lehet tárolni a különféle fürdőszobai kellékeket.

A minőség megtérül

A fiókok számos változatban készülnek és különféle minőségi tulajdonságokkal rendelkeznek. Fontos, hogy a fiók igényes kialakítású fémsíneken fusson, mert így hosszú távon is könnyű lesz kihúzni, és közben minden a helyén marad. Az is előnyös, ha a fiók teljes hosszában kihúzható.

Zajtalanul kényelmes

Van két funkció, amely már nem hiányozhat egy modern fürdőszobabútorból – az önzáró funkció és a lágy záródás. Az önzáró funkció lényege, hogy a fiók a legkisebb mozdulatra is önmagától becsukódik. A lágy záródás két bosszantó dologtól is megkíméli a felhasználót: egyrészt a fiók bezáródása nem jár zajjal, másrészt a visszahúzódó fiók lefékeződik, és a fiókbehúzó sín belső szerkezete sem mozdul el a helyéről.

Ui.: Ha azt szeretné, hogy a bútorokban még több hely legyen, érdemes beszereznie néhány szortírozó dobozt. Ezek opcionálisan vagy a fürdőszobabútorral együtt vagy az építőipari szakáruházakban kaphatók.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában