Rendrakás szentimentalizmus nélkül

Ha valaki, akkor Caroline Bamert aztán tudja, hogy hogyan engedjük el a dolgokat. A rendrakás szakértője hosszú évek óta foglalkozik a tisztaság kérdéseivel, amihez szemináriumokat és képzéseket szervez vállalatok, illetve magánszemélyek számára. A kisfilmben elmagyarázza, hogy miért a fürdőszobán keresztül érdemes megismerkedni a takarítás fortélyaival, és mire kell odafigyelni a fürdőszobabútorok esetében, hogy kezdettől fogva elkerüljük a rendetlenséget és a felesleges dolgok felhalmozását.

Könnyű szívvel láss munkához

Caroline számára a fürdőszobában nincs helye az érzelmeknek. Oké, egy-egy dekoráció jó érzéssel tölti el az embert, de számára sokkal fontosabb a rend. És érzelmileg ugyan kötődhetünk a fürdőkacsához, de egy tusfürdőhöz aligha. A tárgyak iránt tehát nem szabad érzelmeket táplálnunk, és a fürdőszobában praktikus tárolási lehetőségeket kell látnunk, amelyekkel könnyebb rendet tartani.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában