WC minden korosztály számára

A WC gyakran annak ellenére is túl kevés figyelmet kap, hogy a fürdőszoba központi elemeként minden korosztály életében fontos szerepet játszik. A modern WC-megoldások, például a higiéniai berendezések megkönnyítik a mindennapi életünket, mert segítségükkel a fiatalok és az idősek könnyebben el tudják végezni az intim területek ápolását.

A higiéniai berendezések önállóságra szoktatják a gyerekeket

Higiéniai berendezés az érintésmentes tisztításhoz

Az életkornak megfelelő fürdőszobával szemben elvárás, hogy legyen kényelmes, biztonságos és külső segítség nélkül lehessen használni. Az integrált zuhanyfunkcióval ellátott WC – ami WC és bidé is egyben – hasznos funkciót tölt be egy akadálymentes fürdőszobában. A mozgásukban korlátozott idősek számára a mindennapi életben nagy kihívást jelent az intim tisztálkodás, mert nehezen férnek hozzá az érintett testrészekhez. A higiéniai berendezés lényege, hogy egy gombnyomásra kitolódó zuhanykar alaposan és kíméletesen tisztítja az intim területeket. Ezáltal az idős emberek nagyobb szabadság és függetlenség mellett tudják élni mindennapi életüket.

Modern WC-megoldás az akadálymentes fürdőszobához

Az 1960-as években feltalált WC-technológia előnyeit korántsem csak az idősek élvezhetik, hiszen a víz minden korosztály számára az alapos és kíméletes tisztálkodás legfőbb eszköze. Minél jobban dörzsöljük a fenekünket WC-papírral, annál nagyobb a bőrirritáció, allergia vagy ekcéma kialakulásának kockázata. A higiéniai berendezés minden korosztály számára a tisztaság teljesen újfajta érzését nyújtja. A modern technológia ráadásul a gyerekeknek is izgalmas lehetőséget biztosít ahhoz, hogy megtanulják a fenekük önálló tisztításának minden csínját-bínját. A higiéniai berendezés előtt elhelyezett kis sámlira fellépve a gyerekek könnyebben fel tudják venni az ülőpozíciót.

A higiéniai berendezés személyre szabott beállításaival minden igény kielégíthető

A higiéniai berendezés beállításai egyénileg módosíthatók. Például mindenki maga állíthatja be a magassága alapján, hogy a zuhanykar milyen messzire tolódjon ki, így mindig csak a tisztítandó terület lesz vizes. A személyes felhasználói profilok elmenthetők és egyetlen gombnyomással bármikor előhívhatók.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában