Zuhanyzás Bozonttal

A jó hajszűrő megvédi a zuhany lefolyóját a fűszálaktól és a kutyaszőrtől

A kutyatulajdonosok számára nem ismeretlen a probléma. Ha a négylábú kedvencünk a réten vagy az út széli a porban hempereg, utána alapos tisztításra van szüksége. A sár és a szennyeződés eltávolításának legegyszerűbb módja a kádban vagy a zuhanyzó alatt történő mosdatás. A háziállatoknak persze egyik megoldás sincs ínyére, inkább menekülni akarnak, minthogy vizesek legyenek.

Kisebb testű és könnyű állatok számára a fürdőkád a legjobb hely a mosdatásra. Innen a kutyák nem tudnak olyan könnyen elmenekülni, és a tulajdonosok is könnyebben tudják leöblíteni kedvencüket. De ha a négylábú barátunk nagyobb és nehezebb, akkor szinte lehetetlen biztonsággal betenni a kádba, majd kiemelni onnan. Ha pedig a már vizes kutya kiugrik a kádból, jó eséllyel a tulajdonos és az állat is megsérül.

Szóval egyszerűbb, ha egyből a zuhanyzó alatt végezzük el a mosdatást. Padlóba süllyesztett zuhanytálca esetén nagyon könnyű dolgunk van. Sehol nincs éles perem és használni is könnyebb. A mosdatás végeztével már csak az van hátra, hogy a vizet leengedjük.

A lefolyók eltömődésének elkerülése érdekében a nagyobb szennyeződéseket, például a faleveleket, tisztítás előtt célszerű eltávolítani. A többi munkát elvégzi a hajszűrő, amely a fűszálaktól és természetesen a kutya szőrétől is megvédi a lefolyót. A Geberit zuhanyfolyókában lévő integrált fésűbetét megakadályozza a lefolyó eltömődését, így már semmi akadálya kedvencünk zuhanyzási élményének.

Az Ön számára melyik fürdőszoba a megfelelő?

A tökéletes fürdőszoba kívánságok és szükségletek széles skáláját szolgálja. De milyen igényei vannak Önnek? A hely, a tisztaság vagy a design fontos az Ön számára? Felhasználóbarát termékeket szeretne, vagy inkább azt a bizonyos extra kényelmet részesíti előnyben, amelyet például a Geberit AquaClean higiéniai berendezés nyújt Önnek? Vagy esetleg az univerzális design a szívügye? Nem számít, milyen igényei vannak, okos fürdőszobai megoldásainkkal leegyszerűsítjük mindennapjait.

Több hely a fürdőszobában
Nagyobb tisztaság a fürdőszobában
Több funkcionális design a fürdőszobában
Nagyobb kényelem a fürdőszobában
Nagyobb mértékű akadálymentesség a fürdőszobában
Több felhasználóbarát kezelhetőség a fürdőszobában