A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok

Geberit Magyarország

Geberit pénzvisszafizetési promóció

A vásárló egy a promócióban résztvevő termék vásárlása után annak árából 10%-os, vagy maximum a Geberit Kft. által javasolt bruttó fogyasztói árának 10%-os visszatérítésére jogosult. Egy végfelhasználó a Promóció keretében legfeljebb mindösszesen 200 000 Ft visszatérítésre jogosult. További részletek: geberit.hu/cashback

A kupon felhasználásának lépései:

 • Töltse le a Geberit kupon a Homeinfo.hu/kedvezmenyhetek oldalon.
 • Vásároljon a promócióban résztvevő termékek közül 2021.03.01. és 2021.03.15. között Magyarországon vagy magyar székhelyű/adózású kereskedőnél (kritériumok).
 • A vásárlást követően 2021.04.30-ig küldje el a következő adatokat a sales.hu@geberit.com e-mail címre:
  • Homeinfo kedvezményhetek kuponfüzetéből beváltott kuponkód,
  • a vásárláskor kapott ÁFA-s számla másolata,
  • a vásárló (és egyben visszaigénylő) neve, címe, banka és bankszámla száma (ide kerül visszautalásra a kedvezmény).

2021.04.30-án zárjuk a regisztrációt és 2021.05.31-ig visszautaljuk a jogos kedvezmény mértékét.

sales.hu@geberit.com Adatkezelési tájékoztató Promócióban szereplő termékek

Általános szerződési feltételek

Geberit cashback „promóció”

A Promócióban való részvétellel a résztvevők magukra kötelezőnek ismerik el ezeket a felhasználási feltételeket. A promóciószervező által a(z) geberit.hu oldalon közzétett, a Promócióval kapcsolatos információk és utasítások e felhasználási feltételek („Felhasználási feltételek”) részét képezik.

A. Promóciószervező:

1. GEBERIT Műszaki Tanácsadó és Kereskedelmi Kft., 1117 Budapest, Alíz utca 2. B. ép. fsz.

B. A promóció leírása

1. Azok a végfelhasználónak számító ügyfelek, akik új Geberit terméket vásárolnak az 1. mellékletben felsorolt termékek közül („a Promócióban részt vevő Geberit termékek”) Geberit valamely hivatalos viszonteladójától vagy forgalmazójától Magyarországon a Promóciós időszakon belül, pénzvisszatérítésre jogosultak (amelyet kizárólag banki átutalás révén teljesítünk) (a „Pénzvisszatérítés”).

2. A Promócióban részt vevő Geberit termékekre érvényes (ezek listáját és érvényességi időtartamát lásd az 1. mellékletben), amelyeket a Promóciós időszakban vásároltak (azaz 2021.03.01. és 2021.03.15. között). A vásárló köteles betartani a jelen Felhasználási feltételeket.

3. A végfelhasználó egy a promócióban résztvevő termék vásárlása után annak árából 10%-os, vagy maximum a Geberit Kft. által javasolt bruttó fogyasztói árának 10%-os visszatérítésére jogosult. Egy végfelhasználó a Promóció keretében legfeljebb mindösszesen 200 000Ft visszatérítésre jogosult.

C. Jogosultság

1. A Promóció keretében regisztráló személyt „Résztvevőnek” nevezzük.

2. A Promócióban való részvételhez a Résztvevőnek meg kell felelnie a következő jogosultsági feltételeknek („Jogosultsági feltételek”):

 • természetes személy esetén, aki betöltötte a 18. életévét;
 • végfelhasználóként eljáró vásárló (azaz a vásárlási igazolásban szerepel, hogy a terméket saját célra vásárolta);
 • a terméket a Magyarországon vagy magyar székhelyű/adózású kereskedőnél vásárolta;
 • a Promóciós időszakon belül vásárolt egy a Promócióban részt vevő Geberit terméket (1. mellékletben);
 • rendelkezésére áll az összes információ ahhoz, hogy beküldje az igénylést az alábbi „Igénylés regisztrációja” című szakaszban leírtaknak megfelelően;
 • megfelel a jelen Felhasználási feltételekben a Promóció keretében járó pénzvisszatérítésre való jogosultságra vonatkozóan megfogalmazott további követelményeknek.

3. A jelen Promócióban nem vehetnek részt a Geberit Kft. alkalmazottjai, megbízottjai, viszonteladói, kiskereskedelmi alkalmazottjai, nagybani kereskedői, sem más, aki bármilyen kapcsolatban van a Promóció szervezésével vagy lebonyolításával.

4. A Promóció nem vonható össze más promóciós ajánlatokkal, sem a Promócióban részt vevő GEBERIT termékre érvényes más árkedvezménnyel.

D. Igénylés

1. A Promócióban részt vevő Geberit termék után járó Pénzvisszatérítés összegét az 1. Mellékletnek a Promócióban részt vevő Geberit termék vásárlásakor hatályos verziója határozza meg.

2. A következő termékek nem tekinthetők különösen a Promócióban részt vevő Geberit terméknek:

 • a bemutatótermi, remarketing- és használt termékek a jelen Promócióban nem tekinthetők a Promócióban résztvevő Geberit terméknek.
 • a Promócióból kizárt a hivatalos Viszonteladó vagy Forgalmazó által szervezett hitel, részletfizetési megállapodás vagy hitelszerződés keretében vásárolt termékek.
 • a továbbértékesítés vagy harmadik feleknek való bérbeadás céljából vásárolt, a Promócióban egyébként részt vevő Geberit termékek.

3. Résztvevő csak és kizárólag a végfelhasználó (azaz a terméket saját célra megvásárló ügyfél) lehet, nem lehet meghatalmazottra, megbízottra, viszonteladóra, forgalmazóra, sem más harmadik félre bízni.

4. A Promócióra az interneten keresztül, a Geberit honlapján lehet regisztrálni 2021.03.01. és 2021.04.30. között. A vásárlás dátumának a számlán szereplő dátum tekintendő. A határidőn túl benyújtott igényléseket a Promóciószervező nem veszi figyelembe.

5. Ha a vásárló visszaviszi a Geberit terméket (azaz eláll az adásvételi szerződéstől), nem kérheti a pénzvisszatérítést. Ha a pénzvisszatérítést már kifizették, az összeget vissza kell fizetni a Promóciószervezőnek.

E. Regisztráció

1. A Promócióban részt vevő Geberit termék megvásárlása után a Résztvevőnek a regisztrációs időszakon belül kell visszajeleznie és megadni a kért információkat:

 • a Promócióban részt vevő Geberit termék típusa és sorozatszáma;
 • a Homeinfo kuponfüzetéből letöltött kuponkód;
 • elektronikus formájú vásárlási igazolás (az eladótól kapott számla) beszkennelve vagy e-mailhez csatolva („Vásárlási igazolás”);
 • a vásárló (és egyben visszaigénylő) nevét, címét, bankját és bankszámla számát (ide kerül visszautalásra a kedvezmény).

2. A Vásárlási igazoláson egyértelműen szerepelnie kell a Promócióban részt vevő Geberit termék típusának, a vásárló nevének és lakcímének, az eladó nevének és székhelyének, a számla kiállítási dátumának, valamint a vételárnak. Sem a rendelési bizonylatot, sem a fuvarlevelet nem áll módjában a Promóciószervezőnek elfogadni. A Geberit fenntartja a jogot, hogy további bizonyítékot kérjen a Résztvevőtől, amely igazolja a vásárlás/birtoklás tényét (például fénykép a sorozatszámot tartalmazó címkéről, vonalkódok, termék beépítése utáni fénykép stb.). 3. A regisztráció és a támogató dokumentumok beérkezését követően a Geberit e-mailben (a következő címről: sales.hu@geberit.com megerősítést küld az anyag beérkezéséről. A megerősítő e-mailben a Résztvevő tájékoztatást kap, hogy az igénylést jóváhagyták-e. A Geberit igyekszik 30 naptári napon belül elküldeni a megerősítést. A Résztvevők felelőssége, hogy felvegyék a kapcsolatot a Promóciószervezővel, ha a megerősítő e-mail 30 napon belül nem érkezik meg.

4. Ha a Résztvevő hiányosan adja le a regisztrációt, erről e-mailben kap értesítést, és lehetőséget kap, hogy hét naptári napon belül pótolja a hiányosságokat. Ha a Résztvevő hét napon belül nem teljesíti a Felhasználási feltételek előírásait, igénylése elutasításra kerül. A Geberit nem vonható felelősségre azért, ha nem tud választ adni a hét napos időkereten belül.

5. A Promóciószervező jogosult minden szükséges intézkedést megtenni a csalárd vagy érvénytelen igénylésekkel szembeni védekezés érdekében. Ide tartozik többek között, hogy további ellenőrzéseket végezhet vagy további bizonyítékot kérhet a vásárlásra/birtoklásra vonatkozóan (például fényképet a sorozatszámot tartalmazó címkéről, vonalkódokról, valamint a Résztvevő személyazonosságának, korának vagy más releváns adatainak igazolását). E folyamat keretében a Promóciószervező harmadik felekkel is megoszthat bizonyos információkat.

6. A Promóciószervező fenntartja a jogot, hogy érvénytelenítse a hiányos, csalárd, jogtalanul módosított vagy értelmezhetetlen igényléseket, amelyek nem felelnek meg a jelen Felhasználási feltételeknek.

7. Ha a Résztvevő megszegi a jelen Felhasználási feltételeket, igénylése elutasításra kerül.

F. Fizetés

1. A Geberit minden lehetséges lépést megtesz, hogy a Résztvevő által beküldött hiánytalan igénylés beérkezése, a végső elbírálás, és a számla ellenőrzését követően 2021.05.31-ig feldolgozza és elindítsa a jogosult Résztvevőknek járó kifizetéseket (vagy ha ez nem lehetséges, a lehető legkorábbi időpontban). A Geberit nem vonható felelősségre az ezen az időkereten túl feldolgozott igénylésekért.

2. A Pénzvisszatérítés banki átutalás útján kerül kifizetésre annak a magánszemélynek, akinek neve vásárlóként szerepel a Vásárlási igazoláson, az igénylés regisztrációjakor megadott bankszámlára. Csak az Európai Gazdasági Térség vagy Svájc területén regisztrált, érvényes bankszámlákra áll módunkban kifizetést teljesíteni. Semmilyen körülmények között nem áll módunkban banki csekket kibocsátani.

3. A helyi adóügyi szabályok értelmében felszámított adók és minden más, a jelen Felhasználási feltételekben nem említett releváns költség és kiadás megfizetéséért kizárólag a Résztevő felelős.

4. A Geberit csak akkor teljesíti a kifizetést, ha meggyőződött róla, hogy a Résztvevő teljes mértékben megfelelt a jelen Felhasználási feltételeknek, valamint teljesítette a kapcsolódó utasításokat.

5. Fizetést teljesítő fél: GEBERIT Műszaki Tanácsadó és Kereskedelmi Kft., 1117 Budapest, Alíz utca 2. B. ép. fsz.

G. Személyes adatok

1. A Résztvevők részéről kizárólag a Promóció lebonyolításához szükséges személyes adatok megadása szükséges. Az adatok megadásával a Résztvevők hozzájárulnak, hogy adataikat a Promóció lebonyolítása keretében a Promóciószervező feldolgozza.

2. A Geberit és engedményesei minden esetben a helyi jogszabályoknak megfelelően dolgozzák fel a személyes adatokat, és kizárólag a Promócióval kapcsolatos kifizetések teljesítéséhez használják fel őket. Az adatok a jogszabályban meghatározott megőrzési időszak leteltével törlésre kerülnek.

3. A Geberit kizárólag a Résztvevő kifejezett hozzájárulásával küld a termékeivel, szolgáltatásaival és/vagy támogatási lehetőségekkel kapcsolatos e-maileket. Ezek többek között az új termékekkel kapcsolatos információkat, különleges ajánlatokat, valamint piackutatási tevékenységekben való részvételre vonatkozó meghívókat tartalmazhatnak.

4. A Geberit rendkívül komolyan veszi a magánélethez való jog védelmét, és tisztában van vele, hogy ügyfelei és partnerei adatainak védelme és biztonsága világszerte rendkívül fontos feladat.

5. A Geberit adatvédelmi szabályzataival és gyakorlataival kapcsolatos információkért olvassa el a személyes adatokkal kapcsolatos jogokra vonatkozó tájékoztatást és az adatvédelmi nyilatkozatot a következő címen: https://www.geberit.hu/meta-hu/m-data-privacy.html

H. Általános

1. A Pénzvisszatérítésre nem jogosultak azok a Résztvevők, akik: a) nem vásároltak a Promócióban részt vevő Geberit terméket a Promóciós időszakban; és/vagy b) nem küldték el a megfelelő adatokat; és/vagy c) nem küldték be a vásárlási igazolást; és/vagy d) nem küldték be igénylésüket a Beküldési időszakban; és/vagy e) bármilyen módon megszegték a jelen Felhasználási feltételeket (a Geberit kizárólagos belátása szerint).

2. A Geberit fenntartja a jogot, hogy bármely pénzvisszatérítési igénylést megvizsgáljon, és ellenőrizze, hogy teljesültek-e a jelen Felhasználási feltételek előírásai, valamint, hogy további információkat kérjen bármely igénylésről vagy támogató dokumentumról.

3. A Résztvevő által beküldött hamis, hibás igénylések vagy a Geberit általi túlfizetés esetén a Geberit legkésőbb 14 nappal előre írásbeli értesítést küld, és a Résztvevő köteles visszafizetni vagy visszatéríteni a Geberit felé a hamis vagy hibás igénylés alapján kifizetett pénzvisszatérítést vagy a túlfizetés összegét, valamint kármentesíti és kártalanítja a GEBERIT vállalatot minden, az ilyen körülményekből eredő kártérítési kötelezettség, követelés, felelősség és adótartozás vonatkozásában.

4. A jelen Promóció keretében beküldött összes dokumentum a Geberit tulajdonába kerül, és ezeket a Geberit-nek nem áll módjában visszaküldeni. A hamis, hibás, félrevezető vagy csalárd dokumentumok esetén az igénylést beküldő személy kizárható a jelen Promócióból és a Geberit jövőbeni promócióiból, valamint az a szükséges jogi lépéseket is maga után vonhatja.

5. A Résztvevő vállalja, hogy mentesíti a Geberitet a fent említett körülményekből eredő kötelezettségekkel, követelésekkel, kárigényekkel és adókötelezettségekkel kapcsolatos felelősség alól.

6. A Promóciószervező a helyi jogszabályok által megengedett mértékben kizárja a felelősséget a következőkért: (a) az átviteli hibák vagy bármilyen más, saját hatáskörén kívülálló okokból be nem érkező anyagok; (b) elkésett, elveszett, hibás helyre küldött vagy megsérült anyagok vagy igénylések; (c) számítógépes vagy kommunikációs problémák és hibák; (d) a Promóciószervező hatáskörén kívül eső események által okozott üzemzavarok, veszteségek és károk; (e) technikai, hardveres, szoftveres, a kiszolgálókkal, webhelyekkel vagy mással kapcsolatos meghibásodás vagy kár, amennyiben ezek meggátolják vagy akadályozzák a Résztvevőt a Promócióban való részvételben; (f) a Promócióval kapcsolatos anyagokban található nyomtatási és tipográfiai hibák; és (g) a Résztvevők által a jelen Promóció keretében elszenvedett minden veszteség, kár és sérülés. Azonban a jelen Felhasználási feltételek egyetlen rendelkezése sem értelmezendő úgy, hogy korlátozza a Geberit felelősségét a Geberit gondatlansága által okozott halálesetek és személyi sérülések esetén.

7. A Promóciószervező nem vonható felelősségre a Promóció vis maior körülmények és más, a Promóciószervező hatáskörén kívül eső tényezők általi megszakításáért.

8. A Geberit jogosult bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani a jelen Felhasználási feltételeket.

9. A Geberit jogosult bármikor törölni vagy visszavonni a jelen Promóciót, melyet a Promóció meghirdetésével azonos módon tesz közzé.

10. A Geberit által a jelen Promócióval kapcsolatban hozott minden döntés véglegesnek és kötelező érvényűnek tekintendő.

11. A Promócióra a magyar jog alkalmazandó. Jogviták esetén a magyar bíróságokhoz kell fordulni; a Promóciószervező kiköti a Budai Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét, melyet a Résztvevő a részvétellel elfogad.

1. MELLÉKLET: A PROMÓCIÓBAN RÉSZT VEVŐ GEBERIT TERMÉKEK.
DuoFix WC szerelőelem Sigma tartállyal 10% kedvezmény a vásárlás árából A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Cikkszám Termékleírás javasolt bruttó fogyasztói ár maximum visszaigényelhető kedvezmény
111.300.00.5 Geberit Duofix fali WC szerelőelem, 112 cm, Sigma 12 cm-es falsík alatti öblítőtartállyal 84 690 Ft 8 469 Ft
111.367.00.5 Geberit Duofix fali WC szerelőelem, 112 cm, Sigma 12 cm-es falsík alatti öblítőtartállyal, csatlakozócsonkkal szagelszíváshoz 99 890 Ft 9 989 Ft
111.796.00.1 Geberit Duofix fali WC szerelőelem, 114 cm, Sigma 8 cm-es falsík alatti öblítőtartállyal 107 190 Ft 10 719 Ft
Rimfree WC 10% kedvezmény a vásárlás árából A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, és az ÁFÁ-t tartalmazzák. A WC-kerámiák ára a WC-ülőkék árát nem tartalmazza.
Cikkszám Termékleírás javasolt bruttó fogyasztói ár maxium visszaigényelhető kedvezmény
201950000 Geberit iCon Square fali WC, mélyöblítésű, zárt forma, Rimfree, 35x33x54cm 83 990 Ft 8 399 Ft
500.600.01.2 Geberit Acanto fali WC mélyöblítésű, zárt forma, Rimfree, 35x34x51cm 79 290 Ft 7 929 Ft
500.377.01.2 Geberit Selnova Compact fali WC mélyöblítésű, rövidített kivitel, zárt forma, Rimfree, 35.5x33x49cm 59 900 Ft 5 990 Ft
500.208.01.1 Geberit Smyle Square fali WC, mélyöblítésű, zárt formájú, Rimfree, 35x33x54cm 64 990 Ft 6 499 Ft
204060000 Geberit iCon fali WC mélyöblítésű, zárt formájú, Rimfree, 35.5x33x53cm 74 490 Ft 7 449 Ft
501.545.01.1 Geberit Selnova fali WC, mélyöblítésű, részben zárt forma, Rimfree, 36x33x53cm 49 900 Ft 4 990 Ft
500.275.01.1 Geberit Selnova Square fali WC, mélyöblítésű, Rimfree, 35x34x53cm 35 290 Ft 3 529 Ft
500.265.01.1 Geberit Selnova fali WC mélyöblítésű, Rimfree, 35.5x34x53cm 32 990 Ft 3 299 Ft
500.349.01.1 Geberit Selnova Compact fali WC, mélyöblítésű, rövidített, Rimfree, Fehér, 35.5x34x48cm 39 900 Ft 3 990 Ft
500.201.01.1 Geberit ONE fali WC-csésze, TurboFlush, WC-ülőkével, mélyöblítésű, 54cm, fehér, KeraTect® 261 738 Ft 26 174 Ft
500.202.01.1 Geberit ONE fali WC-csésze, TurboFlush, WC-ülőkével, mélyöblítésű, 54cm, fényes króm, KeraTect® 271 535 Ft 27 153 Ft
CleanLine zuhanyfolyókák 10% kedvezmény a vásárlás árából A feltüntetett árak javasolt akciós fogyasztói árak, és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Cikkszám Termékleírás javasolt bruttó fogyasztói ár maximum visszaigényelhető kedvezmény
CleanLine20 zuhanyfolyóka
154.450.00.1 Geberit CleanLine20 zuhanyfolyóka, L=30-90cm, fekete / rozsdamentes acél, bevonattal ellátott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.450.00.1) 64 490 Ft 6 449 Ft
154.450.KS.1 Geberit CleanLine20 zuhanyfolyóka, L=30-90cm, Rozsdamentes acél, elektropolírozott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.450.KS.1) 64 490 Ft 6 449 Ft
154.451.00.1 Geberit CleanLine20 zuhanyfolyóka, L=30-130cm, fekete / rozsdamentes acél, bevonattal ellátott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.451.00.1) 97 290 Ft 9 729 Ft
154.451.KS.1 Geberit CleanLine20 zuhanyfolyóka, L=30-130cm, Rozsdamentes acél, elektropolírozott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.451.KS.1) 97 290 Ft 9 729 Ft
154.453.00.1 Geberit CleanLine20 zuhanyfolyóka, L=30-160cm, fekete / rozsdamentes acél, bevonattal ellátott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.453.00.1) 124 690 Ft 12 469 Ft
154.453.KS.1 Geberit CleanLine20 zuhanyfolyóka, L=30-160cm, Rozsdamentes acél, elektropolírozott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.453.KS.1) 124 690 Ft 12 469 Ft
CleanLine60 zuhanyfolyóka
154.456.00.1 Geberit CleanLine60 zuhanyfolyóka, L=30-90cm, fekete / rozsdamentes acél, bevonattal ellátott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.456.00.1) 81 090 Ft 8 109 Ft
154.456.KS.1 Geberit CleanLine60 zuhanyfolyóka, L=30-90cm, Rozsdamentes acél, elektropolírozott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.456.KS.1) 81 090 Ft 8 109 Ft
154.457.00.1 Geberit CleanLine60 zuhanyfolyóka, L=30-130cm, fekete / rozsdamentes acél, bevonattal ellátott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.457.00.1) 120 690 Ft 12 069 Ft
154.457.KS.1 Geberit CleanLine60 zuhanyfolyóka, L=30-130cm, Rozsdamentes acél, elektropolírozott, korrózióálló szálcsiszolt acél (154.457.KS.1) 120 690 Ft 12 069 Ft
154.458.00.1 Geberit CleanLine60 zuhanyfolyóka, vékony padlóburkolatokhoz, L=30-90cm (154.458.00.1) 88 290 Ft 8 829 Ft
154.459.00.1 Geberit CleanLine60 zuhanyfolyóka, vékony padlóburkolatokhoz, L=30-130cm (154.459.00.1) 126 390 Ft 12 639 Ft
CleanLine80 zuhanyfolyóka
154.440.KS.1 Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka, L=30-90cm, szálcsiszolt rozsdamentes acél/polírozott, easy-to-clean bevonattal (154.440.KS.1) 130 590 Ft 13 059 Ft
154.440.39.1 Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka, L=30-90cm, pezsgő színű/polírozott, easy-to-clean bevonattal (154.440.39.1) 130 590 Ft 13 059 Ft
154.441.KS.1 Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka, L=30-130cm, szálcsiszolt rozsdamentes acél/polírozott, easy-to-clean bevonattal (154.441.KS.1) 130 590 Ft 13 059 Ft
154.441.39.1 Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka, L=30-130cm, pezsgő színű/polírozott, easy-to-clean bevonattal (154.441.39.1) 168 290 Ft 16 829 Ft
154.440.QC.1 Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka, L=30-90cm, feketekróm/políroztt, easy-to-clean bevonattal (154.440.QC.1) 168 290 Ft 16 829 Ft
154.441.QC.1 Geberit CleanLine80 zuhanyfolyóka, L=30-130cm, feketekróm/políroztt, easy-to-clean bevonattal (154.441.QC.1) 168 290 Ft 16 829 Ft
Selnova Square bútor + mosdó 10% kedvezmény a vásárlás árából A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Cikkszám Termékleírás javasolt bruttó fogyasztói ár maximum visszaigényelhető kedvezmény
Mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal
501.232.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 53.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Fehér/Magasfényű bevonat 150 227 Ft 15 023 Ft
501.233.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 53.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Láva/Matt bevonat 150 227 Ft 15 023 Ft
501.234.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 53.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory/Melaminos faszerkezet 145 674 Ft 14 567 Ft
501.235.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 53.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory világos/Melaminos faszerkezet 145 674 Ft 14 567 Ft
501.236.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 58.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Fehér/Magasfényű bevonat 159 332 Ft 15 933 Ft
501.237.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 58.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Láva/Matt bevonat 159 332 Ft 15 933 Ft
501.238.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 58.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory/Melaminos faszerkezet 154 779 Ft 15 478 Ft
501.239.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 58.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory világos/Melaminos faszerkezet 154 779 Ft 15 478 Ft
501.240.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 78.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Fehér/Magasfényű bevonat 204 855 Ft 20 485 Ft
501.241.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 78.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Láva/Matt bevonat 204 855 Ft 20 485 Ft
501.242.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 78.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory/Melaminos faszerkezet 200 302 Ft 20 030 Ft
501.243.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 78.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory világos/Melaminos faszerkezet 200 302 Ft 20 030 Ft
501.244.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 98.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Fehér/Magasfényű bevonat 264 034 Ft 26 403 Ft
501.245.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 98.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Láva/Matt bevonat 264 034 Ft 26 403 Ft
501.246.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 98.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory/Melaminos faszerkezet 259 483 Ft 25 948 Ft
501.247.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két fiókkal, 98.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory világos/Melaminos faszerkezet 259 483 Ft 25 948 Ft
Mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtóval
501.248.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtós, 53.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Fehér/Magasfényű bevonat 104 704 Ft 10 470 Ft
501.249.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtós, 53.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Láva/Matt bevonat 104 704 Ft 10 470 Ft
501.250.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtós, 53.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory/Melaminos faszerkezet 100 151 Ft 10 015 Ft
501.251.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtós, 53.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory világos/Melaminos faszerkezet 100 151 Ft 10 015 Ft
501.252.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtós, 58.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Fehér/Magasfényű bevonat 113 809 Ft 11 381 Ft
501.253.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtós, 58.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Láva/Matt bevonat 113 809 Ft 11 381 Ft
501.254.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtós, 58.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory/Melaminos faszerkezet 109 256 Ft 10 926 Ft
501.255.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, egy ajtós, 58.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory világos/Melaminos faszerkezet 109 256 Ft 10 926 Ft
Mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtóval
501.256.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtós, 78.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Fehér/Magasfényű bevonat 150 227 Ft 15 023 Ft
501.257.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtós, 78.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Láva/Matt bevonat 150 227 Ft 15 023 Ft
501.258.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtós, 78.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory/Melaminos faszerkezet 145 674 Ft 14 567 Ft
501.259.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtós, 78.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory világos/Melaminos faszerkezet 145 674 Ft 14 567 Ft
501.260.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtós, 98.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Fehér/Magasfényű bevonat 195 750 Ft 19 575 Ft
501.261.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtós, 98.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Láva/Matt bevonat 195 750 Ft 19 575 Ft
501.262.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtós, 98.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory/Melaminos faszerkezet 191 197 Ft 19 120 Ft
501.263.00.1 Geberit Selnova Square mosdószekrény, keskeny peremű mosdóval, két ajtós, 98.8x50.2cm, csaplyuk középen, túlfolyóval, Feketedió hickory világos/Melaminos faszerkezet 191 197 Ft 19 120 Ft
Sestra szögletes zuhanytálca 10% kedvezmény a vásárlás árából A feltüntetett árak javasolt fogyasztói árak, és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Cikkszám Termékleírás javasolt bruttó fogyasztói ár maximum visszaigényelhető kedvezmény
550.250.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 90 cm, strukturált pala, fehér 150 227 Ft 15 023 Ft
550.252.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 100 cm, strukturált pala, fehér 159 332 Ft 15 933 Ft
550.253.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 100 cm, strukturált pala, fehér 168 436 Ft 16 844 Ft
550.254.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 120 cm, strukturált pala, fehér 177 541 Ft 17 754 Ft
550.255.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 120 cm, strukturált pala, fehér 186 646 Ft 18 665 Ft
550.256.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 140 cm, strukturált pala, fehér 204 855 Ft 20 485 Ft
550.257.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 140 cm, strukturált pala, fehér 213 959 Ft 21 396 Ft
550.258.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 160 cm, strukturált pala, fehér 232 169 Ft 23 217 Ft
550.259.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 160 cm, strukturált pala, fehér 241 273 Ft 24 127 Ft
550.260.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 90 cm, strukturált pala, szürke 154 779 Ft 15 478 Ft
550.262.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 100 cm, strukturált pala, szürke 163 883 Ft 16 388 Ft
550.263.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 100 cm, strukturált pala, szürke 172 988 Ft 17 299 Ft
550.264.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 120 cm, strukturált pala, szürke 182 093 Ft 18 209 Ft
550.265.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 120 cm, strukturált pala, szürke 191 197 Ft 19 120 Ft
550.266.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 140 cm, strukturált pala, szürke 209 406 Ft 20 941 Ft
550.267.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 140 cm, strukturált pala, szürke 218 511 Ft 21 851 Ft
550.268.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 160 cm, strukturált pala, szürke 236 720 Ft 23 672 Ft
550.269.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 160 cm, strukturált pala, szürke 245 825 Ft 24 583 Ft
550.270.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 90 cm, strukturált pala, grafit 154 779 Ft 15 478 Ft
550.272.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 100 cm, strukturált pala, grafit 163 883 Ft 16 388 Ft
550.273.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 100 cm, strukturált pala, grafit 172 988 Ft 17 299 Ft
550.274.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 120 cm, strukturált pala, grafit 182 093 Ft 18 209 Ft
550.275.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 120 cm, strukturált pala, grafit 191 197 Ft 19 120 Ft
550.276.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 140 cm, strukturált pala, grafit 209 406 Ft 20 941 Ft
550.277.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 140 cm, strukturált pala, grafit 218 511 Ft 21 851 Ft
550.278.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 80 x 160 cm, strukturált pala, grafit 236 720 Ft 23 672 Ft
550.279.00.1 Geberit Sestra szögletes zuhanytálca, 90 x 160 cm, strukturált pala, grafit 245 825 Ft 24 583 Ft