Új keresési funkció az online katalógusban

A Geberit új keresési funkciójával gyorsan célba talál. A teljes szöveges keresési funkció fejlesztésének köszönhetően most már helyes sorrendben láthatók a találatok. A nagyobb kényelem érdekében a szűrőfunkciókat is továbbfejlesztettük. A szűrőkkel tovább lehet pontosítani a keresést, ami különösen több találat esetén hasznos funkció. A kívánt termékre kattintva rögtön a részletes nézetbe jutunk.

Próbálja ki Ön is a Geberit új keresési funkcióját!

Intelligens keresési funkció használata

A Geberit online katalógus intelligens keresési funkciója

Már a keresés legelején segítünk megtalálni a megfelelő terméket. Az automatikus kitöltés akkor lép működésbe, amikor elkezdi begépelni a keresett kifejezést. Ilyenkor a beviteli mezőben megjelennek a gyakran keresett kifejezések. Ezenkívül legfeljebb öt olyan terméket és alkatrésztáblázatot is a figyelmébe ajánlunk, amelyek a keresett kifejezéshez kapcsolódnak.

Az áttekintő oldalon további hasznos információkat talál a termékről, így biztos lehet benne, hogy a keresési listában csak az Önt érdeklő termékek jelennek meg.

Keresési eredmények pontosítása

Keresés termékkategória szerinti szűrőfunkcióval

Néhány keresőkifejezésre sok találatot kapunk. Túl sokat is. Nyilván Ön sem szeretné egyesével végigkattingatni a találatokat. Az újragondolt keresési funkció ezért először azokat az eredményeket jeleníti meg, amelyek a legjobban illenek a keresett kifejezéshez.

Hogy minél gyorsabban megtalálja a megfelelő terméket, a szűrőfunkciókat is továbbfejlesztettük, amelyek segítségével pontosíthatja és leszűkítheti a keresést. A jövőben alkategóriák vagy egyéb, a keresett kifejezésnek megfelelő kritériumok alapján is lehet szűrni.

A termékekről már a keresési listában is talál bővebb információt, hogy még gyorsabban megtalálja a megfelelő terméket.

Termékek keresése a navigáción keresztül

A Geberit online katalógus szűrőfunkciója

A hagyományos keresés helyett közvetlenül a katalógusnavigáción keresztül is át lehet váltani egy termékkategóriára. Az alkategóriák és az új szűrőfunkciók ebben a nézetben is elérhetők, így a kívánt termék pillanatok alatt megtalálható.

Próbálja ki Ön is az Online katalógus új keresési funkcióját!