A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit Variform

A modern mosdókagylók

Geberit VariForm mosdókagylók

A méretre szabott, egyedi kialakítású terek moduláris rendszere.

A mosdókagyló minden fürdőszoba hangsúlyos eleme. A Geberit VariForm kínálata pultra ültethető, beépíthető és mosdópult alá építhető változatokat is magába foglal. Többféle méretben is kaphatók, kör, ellipszis, ovális és téglalap alakú kivitelben egyaránt. Ennek eredményeképp Geberit VariForm mosdóink a fürdőszobai megoldások gyakorlatilag korlátlan designvariációját teszik lehetővé mind nyilvános vagy félnyilvános vizesblokkokban (pl. hotelekben), mind a privát fürdőszobákban.

Átfogó kínálat

A VariForm mosdókagylók különösen keskeny peremükkel időtlenül szépek. Így a pultra ültethető és beépíthető változat gyakorlatilag minden fürdőszobához illik. A még nagyobb kreatív szabadság érdekében mosdókagylóink csaplyukkal és csaplyuk nélkül is kaphatók. Ez azt jelenti, hogy az álló csaptelepet a mosdókerámiára, vagy a mosdópultra is szerelhetjük, de akár fali csaptelepet is alkalmazhatunk előtétfalas szerelésnél, az igényektől, az elképzelt design-tól és az építési környezettől függően.

Díjnyertes design

iF Design díj 2018

A Geberit VariForm mosdókagyló család elnyerte a 2018-as iF Design díjat. A zsűri el volt ragadtatva a széles kínálattól, hiszen négy különböző geometriai alakzatban is kapható a termékcsalád. A zsűri dícsérte a koncepciót, és kijelentette, hogy a VariForm termékportfóliója a design teljes szabadságát kínálja. Ennek eredményeként a Geberit most már több mint 50 design díjat tudhat magáénak az elmúlt 9 évből - beleértve Red Dot és Design Plus díjakat is.

A legújabb designtrendek

Sokszínű és ergonómikus

A Geberit VariForm mosdókagylók elegáns peremei a modern fürdőszobatervezésnek elengedhetetlen részét képezik. A pultba építhető és a pultra ültethető mosdókagylók mind csaplyukkal, mind a nélkül rendelkezésre állnak. A vízcsap álló csaptelepként a kerámiára vagy a pult lapjára, fali csaptelepként pedig az előtétfalra szerelhető fel. Minden Geberit VariForm modell jókora medencemélységgel rendelkezik az ergonómia és a mozgásszabadság egyidejű biztosítására. A kiváló minőségű szaniterkerámiából készült mosdók könnyen tisztíthatók.

Különböző formák

Kör, téglalap, ovális, ellipszis

A Geberit VariForm tervezési koncepciója a négy legfontosabb geometriai alapformára épül - kör, téglalap, ovális, ellipszis, folyamatosan új változatokat megalkotva ezekből.