A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit AquaClean

A higiéniai berendezés

Olyan érzés, mintha frissen zuhanyozott volna

 • Geberit AquaClean Tuma

A Geberit AquaClean higiéniai berendezéseivel a vízzel való gyengéd tisztítást tapasztalhatja meg. Így egész nap élvezheti a frissesség és tisztaság érzését. Minden helyzetben.

A Geberit AquaClean a kényelmet, a designt és a fenntarthatóságot a jól ismert Geberit minőséggel kombinálja, esztétikai és innovatív megoldásokat létrehozva ezzel a fürdőszobák számára. Szinte minden igényhez és minden helyiségkialakításhoz megtalálható a megfelelő higiéniai berendezés - a sok kényelmi funkcióval rendelkező, elegáns és különleges komplett berendezésektől kezdve a rugalmasan alkalmazható, WC-kerámiára helyezhető változatokig.

Természetes WC-higiénia: tiszta és friss gombnyomásra

 • Geberit AquaClean Mera Comfort

Csak a víz tisztít igazán. Ez a testápolásra is érvényes, az intim területekre pedig különösképpen. A higiéniai berendezéssel roppant egyszerűen, gombnyomásra élheti át a víz által megvalósuló gyengéd és természetes higiéniát, valamint a frissesség és a tisztaság merőben új érzését.

Az Ön számára nyújtott előnyök

 • Első osztályú formatervezés, innovatív technológia és megbízható minőség
 • Meggyőző komfortfunkciók
 • Jóleső és alapos tisztítás
 • Harmonizáló megoldások bármely környezethez
 • Egyszerű beszerelés
 • Fenntartható

A mi kompetenciánk: innovatív ötletek Önnek

A Geberit évtizedek óta intenzív kutatást és fejlesztést folytat rapperswil-jonai telephelyén. Az eredmény: a Geberit AquaClean higiéniai berendezések kiemelkedő designjuk mellett forradalmi, szabadalmaztatott komforttechnológia sorát kínálják.

Fedezzen fel további innovatív ötleteket!

Minden igényre megfelelő modell

 • Geberit AquaClean Mera
 • Geberit AquaClean Sela
 • Geberit AquaClean Tuma

A Mera, Sela és Tuma berendezésekkel a Geberit a legmegfelelőbb megoldást kínálja. Minden igényhez és minden beépítési környezethez megtalálható a megfelelő higiéniai berendezés - a sok kényelmi funkcióval rendelkező komplett berendezésektől kezdve a rugalmasan alkalmazható, WC-kerámiára helyezhető változatokig. A design és technológia tökéletes összangjának köszönhetően nem lesz több helyre szüksége, mintha egy normál WC-t szereltetne fel.

 • AquaClean Mera - tökéletes kényelmet kínál és megfelel a legmagasabb elvárásoknak is design és működés tekintetében.
 • Az AquaClean Sela - időtlen, purista designjával győz meg. Az elegáns higiéniai berendezést a letisztult formanyelv és a magas minőségű anyagok jellemzik, emellett rendkívül egyszerű, intuitív módon kezelhető funkciókkal rendelkezik.
 • AquaClean Tuma - egy kompakt mindentudó a higiéniai berendezések közt, mely meglepően sokoldalú lehetőségeket kínál bármely fürdőszobában. Az AquaClean Tuma komplett berendezésként és meglévő WC-re szerelhető kivitelben is kapható.

A Geberit AquaClean higiéniai berendezések szabadalmaztatott WhirlSpray zuhanytechnológiával és egyértelmű, könnyen használható távirányítóval lettek ellátva. A különböző modellek kivitelének függvényében további olyan komfort funkciók is elérhetők, mint a női zuhany, szagelszívóegység, meleg levegős szárítás vagy a WC-ülőke fűtés.

Tíz jó ok, hogy miért válassza a Geberit AquaClean Merát

Geberit AquaClean Mera
Geberit AquaClean Irányfény

Irányfény

Hangulatos irányjelző

A diszkrét éjszakai fény amellett, hogy magára vonzza a tekinteteket, a sötétben a tájékozódást segíti. Amikor a hangulatos fénysugarat a közelségérzékelő aktiválja, a lehetséges hét színárnyalat közül az egyénileg beállított színű fény világítani kezd.

Geberit AquaClean TurboFlush-Spültechnik

TurboFlush öblítési technológia

Optimális kiöblítés

A kerámia aszimmetrikus belső geometriája kimondottan alapos és csendes öblítést tesz lehetővé. Az öblítővíz mindössze egyetlen oldalsó nyíláson keresztül jut a kerámiába. A tisztítás megkönnyítése érdekében a nehezen megközelíthető részeket jelentősen csökkentették, a sarkok és peremek kialakítását pedig teljesen mellőzték.

Geberit AquaClean Geruchsabsaugung

Beépített szagelszívó

Miért kéne szellőztetni?

A kellemetlen szagok már közvetlenül a kerámiában eltávolításra kerülnek, semlegesítésükről egy integrált, hosszú élettartamú kerámia méhsejtszűrő gondoskodik. A szagelszívó egység WC-használat utáni, kétperces működésével az utólagos szellőztetés feleslegessé válik.

Geberit AquaClean Fernbedienung

Távműködtető

Egyedi szabályozás

"Intuitív kezelés" - szól a távműködtető mottója. Minden adat rögzítése elvégezhető csupán egyetlen kézzel. A hátoldalon található kijelző egyedi beállításokat is lehetővé tesz, valamint tájékoztat arról, ha itt az esedékes vízkőmentesítés ideje.

Geberit AquaClean intimzuhany

Intimzuhany hölgyeknek

A rejtőzködő fúvóka

A különálló intimzuhany rendkívül lágy vízsugárral tisztít. Fúvókáját a zuhanykarba integrálták, így akkor is higiénikusan védett, ha nincs használatban.

Geberit AquaClean Whirlspray-Duschtechnologie

WhirlSpray zuhanytechnológia

Két fúvóka az érzékelhető különbségért

A zuhanykar pulzáló vízsugara - ami levegővel erősen dúsított, így kíméletesen lágy - nagyon alapos tisztítást, illetve különösen kellemes és frissítő érzést biztosít alacsony vízfogyasztás mellett.

Geberit AquaClean WC-ülőke melegítés

WC-ülőke melegítés

Tökéletes kényelem a toaletten

Az egyedileg beállítható WC-ülőke melegítés előnyei hamar érezhetőek. A közelségérzékelőnek köszönhetően a kitűnő minőségű duroplastból készült WC-ülőke már a felhasználó közeledése során felmelegszik. Ez a funkció működésen kívül nem fogyaszt áramot.

Geberit AquaClean szárítás

Szárítás

Lehet a szárítás intelligens?

Igen, mivel a szárítókar a zuhanykartól függetlenül úgy nyúlik ki, hogy közben saját pozícióját a másikhoz igazodva automatikusan állítja be. A levegő hőmérséklete fokozatosan csökken, tekintettel a száradó bőr változó hőérzetére.

Geberit AquaClean Kombinierbarkeit mit Monolith schwarz

Kombinálhatóság

A tökéletesen illeszkedő megoldás

A Geberit szerelési technológiának köszönhetően a Geberit AquaClean Mera szinte minden építési helyzetben alkalmazható. A higiéniai berendezés mind az előtétfalas szerelőrendszerekkel, mind a Geberit Monolith szaniter szerelőmodulokkal kompatibilis.

Automatikus WC-fedél nyitás és csukódás

Nincsenek felesleges kézmozdulatok

A közelségérzékelő automatikusan felnyitja a WC-ülőke fedelét. Lezárásához sincs szükség kézmozdulatokra - hacsak egy finom érintéssel nem akarja a működési folyamatot újra elindítani. Ezzel a funkcióval biztosított, hogy használat után a WC-fedél mindig lehajtott helyzetben van. Mi lehetne ennél kényelmesebb?

Teljes körű szolgáltatásban részesül

Az Ön elégedettsége fontos számunkra. Akár tanácsra van szüksége, akár kérdése van a Geberit AquaClean higiéniai berendezésével kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

A Geberit AquaClean Mera által elnyert design-díjak

 • Reddot Award 2015 für Geberit AquaClean Mera
 • DesignPlus / ISH für Geberit AquaClean Mera

A Geberit AquaClean Sela által elnyert design-díjak

 • DesignPlus/ISH für Geberit AquaClean Sela
 • Interior Innovation 2013 für Geberit AquaClean Sela
 • IF Product Design Award 2013 für Geberit AquaClean Sela

A Geberit AquaClean Tuma által elnyert design-díjak

 • IF Product design award 2017 für Geberit AquaClean Tuma