A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

GEBERIT FALON KíVÜLI ÖBLíTŐTARTÁLYOK

KLASSZIKUSOK GAZDASÁGOS FELÚJíTÁSOKHOZ

  • AP116plus fürdőszobafotó

A gazdaságos átalakításokhoz

A visszafogott design, a változatos felszerelési lehetőségek és a folyamatosan fejlődő technika révén a Geberit falon kívüli öblítőtartályai a WC-helyiségek klasszikusai közé tartoznak. A világszerte már több mint 20 millió helyen használt kiforrott technikát folyamatosan tökéletesítjük és modernizáljuk.

Víztakarékos és hosszú élettartamú öblítési technológia

  • AP123 WC-tartály 123.701.11.1

A Geberit falon kívüli öblítőtartályok megbízható, biztonságos és költséghatékony megoldást jelentenek a felújítások esetén. A bennük rejlő kifinomult technológiát, amiből világszerte már több mint 20 millió példány van használatban, folyamatosan fejlesztik és korszerűsítik. A Geberit falon kívüli öblítőtartályokat a visszafogott design, a többféle rögzítési lehetőség, valamint a víztakarékos és tartós öblítési technológia jellemzi. Így a régebbi modellekhez képest jelentős megtakarítás érhető el a vízfogyasztásban.

  • Régi, falon kívüli öblítőtartályok vagy nyomószelepek gyors, gazdaságos cseréje
  • Megbízható működés
  • Víztakarékos öblítési technológia: több tízezer forintos éves megtakarítás lehetősége egy 4 személyes háztartásban a régi, öblítés/stop funkcióval nem rendelkező egymennyiséges öblítéssel szemben

Csere az épületszerkezet megbontása nélkül

A Geberit falon kívüli öblítőtartályok állítható rögzítési technológiával vannak felszerelve. Ebből kifolyólag általában lehetséges, hogy a hibás, régi öblítőtartály meglévő furatait továbbra is használják. Így a fürdőszobát díszítő csempéket nem szükséges további sérüléseknek kitenni.

A Geberit falon kívüli öblítőtartályok csaknem minden építési helyzetben alkalmazhatók. A 80 cm-es minimális beépítési magassággal (a tartály felső széle) például ablakpárkányok alá egész alacsonyan is felszerelhetők. Régi nyomószelep helyett pedig csekély építési munkálatok végrehajtásával félmagas helyzetben is beépíthetők.

Falon kívüli öblítőtartályok

Falon kívüli öblítőtartályok WC-khez, műanyagból
Magasra szerelt
Alacsony és félmagas elhelyezésű

Falon kívüli öblítőtartályok WC-khez, szaniterkerámia
Monoblokk

Öblítőcsövek falsík kívüli öblítőtartályokhoz
Magasra szerelt
Alacsony és félmagas elhelyezésű

Kiegészítők
Csatlakozók
Sarokszelepek
Tömítések
Rögzítések
Tömítőmandzsetták
Szűkítőidomok, gallérok és duzzasztó elemek
Egyéb kiegészítők
Öblítőszelepek