A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit működtetőlapok WC-öblítéshez

Fontos választás

Nemcsak „egy” fürdőszoba – az Ön fürdőszobája!

 • Fürdőszoba - Geberit Omega WC-tartály, Omega20 működtetőlap, Geberit AquaClean Sela higiéniai berendezés, fali WC

Ön választja ki a stílusának leginkább megfelelő csempét. Nincs szükség semmiféle kompromisszumra a WC-kerámiák és a mosdókagyló-szerelvények terén. És mivel fontos, hogy helyes döntést hozzon, a Geberitnél megtalálja pontosan azt a WC-működtetőlapot, amely az utolsó simítást adja fürdőszobájának, és elkényezteti Önt kényelmi funkcióival.

Funkció és forma tökélyre fejlesztve

 • Geberit működtetőlap szagelszívással

A Geberit működtetőlapok nemcsak megjelenésükkel nyűgöznek le, hanem sokoldalú funkcióikkal is meggyőzőek. Ez az integrált szagelszívót is magában foglalja, ami a Geberit Sigma sorozat számos működtetőlapjával alkalmazható.

Kialakítási lehetőségek

 • Geberit fürdőszobafotó mosdókagylóval, iCon WC-vel és bidével, Setaplano padló síkjába süllyeszthető zuhanytálcával, Option tükörrel és Sigma01 fehér működtetőlappal

A Geberit működtetőlapok egyesítik magukban az intelligens funkciókat a komforttal a frissebb és tisztább fürdőszoba érdekében:

 • Érintésmentes WC-öblítés
 • Tartály behelyezése
 • Szagelszívás
 • Falsíkba ágyazott beépítés lehetősége

Új: Geberit Sigma21

 • Geberit fürdőszobafotó Acanto fürdőszobabútorral és Sigma21 működtetőlappal

Tegye hangsúlyossá fürdőszobáját! A Geberit Sigma21 működtetőlap keret nélküli alapteste olyan nemes anyagok számára kínál színteret, mint az üveg vagy a pala. Ezenkívül a működtetőlap megjelenése felhasználódefiniált változat esetében az egyedileg megválasztható alapanyagok szinte korlátlan sokaságával tetszőlegesen még tovább fokozható.
A működtetőlap 2018. április 1-től kerül forgalomba.

 • Kiváló minőségű anyagok, mint az üveg vagy a pala alapfelszereltségként
 • A vízkezelő tablettát tartályba juttató Geberit Duofresh bedobónyílással való használatra alkalmas
 • Testre szabható (felhasználódefiniált) kivitelben is kapható

Mindent egy rendszerrel - Geberit öblítőrendszerek

A Geberit a fal mögött megbízhatóan és feltűnés nélkül gondoskodik a kifogástalan működésről, a maximális kényelemről és a rendkívüli tartósságról. A falsík alatti öblítőtartályból a felhasználó számára csak a működtetőlap látható. Felhasználási módtól vagy különleges építészeti adottságoktól függően más-más öblítőrendszerek alkalmazására szükség lehet. A Geberit működtetőlapok megfelelő öblítőtartályokhoz való egyszerűbb hozzárendelése érdekében az egyes modellekhez „családevek” tartoznak: Sigma, Omega és Delta.

Innovatív funkciók

 • Geberit Sigma50 működtetőlap szagelszívással

Frissesség a fürdőszobában szagelszívóval

A Geberit DuoFresh modul gondoskodik a fürdőszoba frissességéről, úgy, hogy a kellemetlen szagokat - még mielőtt el tudnának terjedni - közvetlenül a WC-kerámiából elszívja. A szagelszívó automatikusan bekapcsol, majd feladatát elvégezve újra kikapcsol.

 • Betätigungsplatte mit Orientierungslicht

Irányfény

A szagelszívó a LED irányfénynek köszönhetően további kényelmet nyújt. A működtetőlap alól diszkrét, közvetett fényt bocsát ki a helyiségbe, mutatva az utat a toalett felé - pont elegendő, ha éjszaka ki kell menni.

 • Fürdőszoba kép, Geberit 70 típusú távműködtető, fehér üveg, faborítás, Omega WC-tartály

Geberit távműködtetők

A Geberit működtetőlapjai között exkluzív megoldást jelentenek a különlegesen kisméretű távműködtetők. Ezek szabadon elhelyezhetők a WC-tartály 1,7 méteres körzetében, és ezáltal nagyfokú rugalmasságot nyújtanak Önnek.

 • Érintésmentes Geberit Sigma80 működtetőlap, WC-tartály, falba rejtett öblítőtartály

Érintésmentes

A Geberit működtetőlapjai a legmodernebb fürdőszobai komfortot biztosítják. A WC-öblítés érintésmentesen indul el, és a Sigma80 öblítőgombjait helyettesítő elegáns LED-sor gondoskodik a hangulatos pillanatokról.

 • Halk öblítőtartály-működtetés hidraulikus szervoemelővel, Geberit Sigma70 működtetőlappal

Könnyű működtetés

A hidraulikus szervoemelővel történő halk öblítőtartály-működtetéshez a Sigma70 lágy érintése szükséges csupán, így éjszaka mindenki a lehető legzavartalanabbul tovább alhat.

 • Falsíkba ágyazott Geberit Omega60 működtetőlap

Fal síkjába süllyesztve

A falsíkba ágyazott Geberit Sigma60 működtetőlapok síkban illeszkednek a falfelülethez, így semmi sem zavarja meg a felület harmóniáját. Minimalista eleganciájukkal nemcsak az aktuális design trendekhez illeszkednek tökéletesen, hanem a legkifinomultabb fürdőszobai berendezésekhez is.

 • Geberit Sigma50 működtetőlap

Nyissa le és dobja be

Egyszerűbben nem is lehetne: a Geberit működtetőlapot nyissa le, a vízkezelő tablettát helyezze a tartójába, tolja be és zárja vissza. Az opcionálisan rendelhető, vízkezelő tabletta tartályba juttatására szolgáló Geberit DuoFresh bedobónyílás a Geberit Sigma sorozat legtöbb működtetőlapjával kompatibilis.

Egységes megjelenés

 • Geberit működtetőlapok

Egységes formavilág

A Geberit működtetőlapok formavilágához kiválóan illeszkedő Geberit vizeldevezérlések és takarólapok is rendelkezésre állnak. Egy dolog közös bennük: egységes formavilággal rendelkeznek, amely illeszkedik a mindenkori design-családokhoz.