A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit működtetőlapok WC-öblítéshez

Fontos választás

Nemcsak „egy” fürdőszoba – az Ön fürdőszobája!

 • Különböző működtetőlapok állnak rendelkezésre

Ön választja ki a stílusának leginkább megfelelő csempét. Nincs szükség semmiféle kompromisszumra a WC-kerámiák és a mosdókagyló-szerelvények terén. És mivel fontos, hogy helyes döntést hozzon, a Geberitnél megtalálja pontosan azt a WC-működtetőlapot, amely az utolsó simítást adja fürdőszobájának, és elkényezteti Önt kényelmi funkcióival.

Funkció és forma tökélyre fejlesztve

 • Geberit Sigma50 működtetőlap DuoFresh modullal, mely magába foglalja a szagelszívást, éjszakai irányfényt, vízkezelőtabletta-betolóegységet

A Geberit működtetőlapok nemcsak megjelenésükkel nyűgöznek le, hanem sokoldalú funkcióikkal is meggyőzőek. Ez az integrált szagelszívót is magában foglalja, ami a Geberit Sigma sorozat számos működtetőlapjával alkalmazható.

Kialakítási lehetőségek

 • Geberit fürdőszobafotó mosdókagylóval, iCon WC-vel és bidével, Setaplano padló síkjába süllyeszthető zuhanytálcával, Option tükörrel és Sigma01 fehér működtetőlappal

A Geberit működtetőlapok egyesítik magukban az intelligens funkciókat a komforttal a frissebb és tisztább fürdőszoba érdekében:

 • Érintésmentes WC-öblítés
 • Vízkezelőtabletta-betolóegység
 • Szagelszívás
 • Falsíkba ágyazott beépítés lehetősége

További lehetőségek áttekintése

 • Geberit Sigma50 működtetőlap szagelszívással

Geberit DuoFresh szagelszívó irányfénnyel

Az új Geberit belsőkeringtetésű szagelszívó rendszer WC-khez a Sigma termékcsalád összes, jelenleg gyártott falba rejtett öblítőtartályához beépíthető. A légszűrőn túlmenően éjszakai irányfénnyel és vízkezelőtabletta-betolóegységgel is rendelkezik. Bizonyos feltételek mellett már meglévő WC-berendezések is felszerelhetők a szagelszívó egységgel.

A Geberit szagelszívó a kellemetlen szagokat közvetlenül a WC-kerámiából távolítja el. A szennyezett levegőt a falsík alatti öblítőtartály öblítőcsövén és öblítőszelepén keresztül szívja el, a kerámia-méhsejtszűrővel megtisztítja, majd visszavezeti a helyiségbe. Ezenfelül a következő funkciókat nyújtja:

 • A működtetőlap mögött egy LED irányfény gondoskodik a diszkrét megvilágításról, hogy éjszaka a toaletthez vezető út könnyen megtalálható legyen. A fényt egy közelségérzékelő vezérli, ami a szagelszívó és az irányfény automatikus be- és kikapcsolását biztosítja. Beállítása egy alkalmazáson keresztül személyre szabható.
 • Betolóegység a vízkezelőtabletta számára, ami az öblítővizet kékre színezi és kellemesen friss illatot kölcsönöz neki.

Beszerelés és tartozékok

A beszerelés egyszerű és jól átgondolt. Az egyetlen kikötés, hogy egy 230 V-os elektromos csatlakozás rendelkezésre álljon:

 • A transzformátoron kívül mindegyik alkatrész az öblítőtartály szerviznyílásán keresztül kerül beépítésre. A transzformátor elhelyezése az előírásoknak megfelelően máshol történik – például egy szerviznyílással rendelkező falsík alatti beépítődobozban.
 • A transzformátort külön cikkszám alatt kell megrendelni (cikkszáma: 243.971.00.1).
 • Néhány kivételtől eltekintve a Sigma termékcsalád összes működtetőlapja kombinálható a Geberit DuoFresh modullal. A régebbi sorozatú működtetőlapok utólagos átszereléssel kibővíthetők.
 • A működtetőlap egy speciális mechanizmusnak köszönhetően egyetlen kézmozdulattal oldalra nyitható, könnyű hozzáférést biztosítva ezáltal a végfelhasználóknak a tartozékok cseréjéhez.
 • A vízkezelőtabletta-betolóegység könnyen elérhetően a működtetőlap mögött található.
 • A kerámia-méhsejtszűrő úgyszintén könnyen hozzáférhető és a végfelhasználó által kicserélhető.
 • Az irányfény esetén a világítás időtartamát és intenzitását a végfelhasználó egy okoseszközre letölthető alkalmazás segítségével személyre szabhatja.

A Geberit kereskedőpartnereinél vagy a vízvezeték-szerelőknél mind a kerámia-méhsejtszűrő, mind a vízkezelőtabletta bármikor megrendelhető.

 • Fürdőszoba Geberit Sigma21 működtetőlappal

Tegye hangsúlyossá fürdőszobáját! A Geberit Sigma21 működtetőlap keret nélküli alapteste olyan nemes anyagok számára kínál színteret, mint az üveg, a palakő vagy a betonhatású felület. Ezenkívül a működtetőlap opcionálisan az egyedileg kiválasztott alapanyagok szinte korlátlan sokaságával társítható.

 • Kiváló minőségű anyagok, mint az üveg, a természetes palakő vagy a betonhatású kerámia alapfelszereltségként
 • A vízkezelőtablettát tartályba juttató Geberit Duofresh betolóegységgel való használatra alkalmas
 • Felhasználódefiniált felületekkel is kapható
 • Sigma50 működtetőlap beépített szagelszívó rendszerrel

Frissesség a fürdőszobában szagelszívóval

A Geberit DuoFresh modul gondoskodik a fürdőszoba frissességéről, úgy, hogy a kellemetlen szagokat - még mielőtt el tudnának terjedni - közvetlenül a WC-kerámiából elszívja. A szagelszívó automatikusan bekapcsol, majd feladatát elvégezve újra kikapcsol.

 • Sigma50 működtetőlap irányfénnyel

Irányfény

A szagelszívó a LED irányfénynek köszönhetően további kényelmet nyújt. A működtetőlap alól diszkrét, közvetett fényt bocsát ki a helyiségbe, mutatva az utat a toalett felé - pont elegendő, ha éjszaka ki kell menni.

 • Fürdőszobafotó Geberit 70 típusú távműköftető, fehér üveg

Geberit távműködtetők

A Geberit működtetőlapjai között exkluzív megoldást jelentenek a különlegesen kisméretű távműködtetők. Ezek szabadon elhelyezhetők a WC-tartály 1,7 méteres körzetében, és ezáltal nagyfokú rugalmasságot nyújtanak Önnek.

 • Érintésmentes Geberit Sigma80 működtetőlap

Érintésmentes

A Geberit működtetőlapjai a legmodernebb fürdőszobai komfortot biztosítják. A WC-öblítés érintésmentesen indul el, és a Sigma80 öblítőgombjait helyettesítő elegáns LED-sor gondoskodik a hangulatos pillanatokról.

 • Halk öblítés a Geberit Sigma70 működtetőlappal

Könnyű működtetés

A Soft Touch gombokkal aktiválható különösen halk öblítőtartály-működtetéshez csak egy finom érintés szükséges, így éjszaka mindenki a lehető legzavartalanabbul alhat tovább.

 • Falsíkba ágyazott Omega60 működtetőlap

Fal síkjába süllyesztve

A falsíkba ágyazott Geberit Sigma60 működtetőlapok síkban illeszkednek a falfelülethez, így semmi sem zavarja meg a felület harmóniáját. Minimalista eleganciájukkal nemcsak az aktuális design trendekhez illeszkednek tökéletesen, hanem a legkifinomultabb fürdőszobai berendezésekhez is.

 • Geberit Sigma50 működtetőlap

Nyissa oldalra és helyezze be

Egyszerűbben nem is lehetne: a Geberit működtetőlapot nyissa oldalra, a vízkezelő tablettát helyezze a betolóegységbe, tegye és zárja vissza a működtetőlapot. Az opcionálisan rendelhető, vízkezelő tabletta tartályba juttatására szolgáló Geberit DuoFresh betolóegység a Geberit Sigma sorozat legtöbb működtetőlapjával kompatibilis.

 • Geberit működtetőlapok

Egységes formavilág

A Geberit működtetőlapok formavilágához kiválóan illeszkedő Geberit vizeldevezérlések és takarólapok is rendelkezésre állnak. Egy dolog közös bennük: egységes formavilággal rendelkeznek, amely illeszkedik a mindenkori design-családokhoz.

Mindent egy rendszerrel - Geberit öblítőrendszerek

A Geberit a fal mögött megbízhatóan és feltűnés nélkül gondoskodik a kifogástalan működésről, a maximális kényelemről és a rendkívüli tartósságról. A falsík alatti öblítőtartályból a felhasználó számára csak a működtetőlap látható. Felhasználási módtól vagy különleges építészeti adottságoktól függően más-más öblítőrendszerek alkalmazására szükség lehet. A Geberit működtetőlapok megfelelő öblítőtartályokhoz való egyszerűbb hozzárendelése érdekében az egyes modellekhez „családevek” tartoznak: Sigma, Omega és Delta.