A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

GEBERIT RIMFREE® WC-K

A PEREMMENTES KIVITEL MAGASABB SZINTJE

Mikor WC-csészét választunk, manapság már egyre fontosabb a könnyű tisztíthatóság és a higiénia mellett a jó design is.
A hagyományos öblítőperem alatt baktériumok sokasága, kosz és vízkő rakódik le.

A Geberit bemutatja a Rimfree technológiát, ahol a szabadalmaztatott WC-öblítési rendszer a tisztaság még magasabb szintjét teszi elérhetővé. A víz áramlásának útja még azelőtt szabályzásra kerül, hogy a víz a WC-kerámiát elérné. A vízterelő elem a vizet a WC-csésze mindkét oldalán pontosan oda irányítja, ahova a megfelelő tisztításhoz és alapos öblítéshez szükséges. A WC-csészék belső geometriájának és az öblítési technológiának köszönhetően a víz elvezetése optimális, a kerámia kiöblítése hatékony, a WC pedig ragyogóan tiszta.

A Geberit Rimfree WC-kerámia

A hagyományos WC-k olyan nehezen elérhető, üreges részekkel rendelkeznek, ahol könnyen keletkezhetnek lerakódások. A kórokozók és a kellemetlen szagok számára ezek kiváló táptalajt jelentenek. A Geberit Rimfree technológiával elkerülhető a fáradtságos tisztítás, valamint az olyan drága és agresszív tisztítószerek használata, amelyek ma már nem időszerűek.

Rimfree, kerámia, WC-kerámia, Geberit Rimfree

Rimfree WC-kerámia

Rimfree öblítőperem nélküli WC-kerámia, öblítőperem nélkül, természetesen.

Egyszerű tisztítás

A Rimfree WC-kerámia sima, teljesen peremmentes belső felületének tisztítása lényegesen egyszerűbbé vált.

Előnyök

A WC-kerámia letisztult, sima belső felülete látványosan esztétikusabb, érezhetően higiénikusabb, tisztítása pedig kézzelfoghatóan könnyebb.

Nincs probléma

Nincs perem, nincs kellemetlenség, nincs kompromisszum.

Zsanérok

A WC-ülőke lecsapódásgátlós és gyorskioldós kivitelben is kapható.

Innovatív öblítési technológia

  • Rimfree WC-kerámia öblítése

A Geberit Rimfree WC-k speciálisan kifejlesztett és szabadalmaztatott vízterelő elemmel vannak ellátva, mely minden alkalommal célzott és higiénikus öblítést biztosít.