A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit Sestra

Elegancia, ami igazán kényeztet

  • Geberit Sestra zuhanytálca

A Geberit Sestra zuhanytálca felületének megjelenése a palakőre emlékeztet és szintetikus ásványból készül. Ez a kőörleményből gyártott, ellenálló és vastag gélbevonattal ellátott tömör anyag kellemes érintésű, ugyanakkor igazán elegáns, strukturált felületűvé teszi. A zuhanytálca ezáltal a DIN 51097 szabvány szerinti legmagasabb, C csúszásmentességi osztálynak felel meg. Eme sajátosságok mind az anyag finom kontúrjainak köszönhetők.

Kisebb lefolyó, nagy teljesítmény

40 mm-es szélességével a zuhanytálca lefolyónyílása sokkal kisebb, mint amilyenek a hagyományos modelleknél megfigyelhetők. Az egyszerűen eltávolítható takarólap alatt fésűs szűrő rejtőzik, amely szintén könnyen kivehető és megtisztítható.

A különösen lapos kialakítású szifont alacsony esztrichmagasságokhoz tervezték. A szabványos vízzármagasság 50 mm. Alternatívát nyújtva még egy 30 mm-es vízzármagassággal rendelkező szifon is kapható, amely különösen alkalmas alacsony padlószerkezetekhez felújítások során. Minimalista formatervezése ellenére a szifon játszva meghaladja az előírt lefolyási teljesítményt: az EN 274 szabványban meghatározott másodpercenkénti 0,4 liter helyett másodpercenként több mint 0,6 litert ér el.

  • Geberit Sestra zuhanytálca választék

A Geberit Sestra háromféle színben kapható: fehér, kőszürke és grafit. A rendelkezésre álló méretek sem hagynak kívánnivalót maguk után, mivel az ügyfelek kilenc különböző méretből választhatnak: 80 vagy 90 cm széles, 90 és 160 cm közötti választható hosszúsággal.