A gördülékeny böngészés érdekében oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információ adatvédelmi nyilatkozatunkban található.

Ok
Geberit Magyarország

Geberit csapteleprendszer

A legjobb megoldás

Optimális tervezési biztonság – fali csaptelepek esetén is

  • Geberit Piave csapteleprendszer, fali csaptelep mosdókagylókhoz

Elegáns és érintésmentes fali csaptelepek, tiszta mosdókagylók, és mindezek mellett elég hely a kézmosáshoz: A tervezőknek, építészeknek és üzemeltetőknek gyakran pontosan ez a kép lebeg a szeme előtt, amikor közforgalmú vizesblokkokon dolgoznak. Annak, hogy miért találkozunk mégis oly ritkán elektronikus fali csaptelepekkel, meglehetősen banális oka van: eddig gyakorlatilag nem igazán létezett olyan megoldás, amely biztosította azok biztonságos tervezését és hibátlan szerelését.

Moduláris megoldás és átgondolt szerelés

  • Szerelőelemek Geberit Piave és Brenta fali mosdócsaptelepekhez

A modulárisan felépülő csapteleprendszerrel a Geberit meggyőzően oldotta meg a sok érintésmentes mosdócsaptelepre jellemző gyengeségeket, valamint a fali csaptelepeknél fellépő speciális szerelési problémákat. Így az infravörös érzékelő kivételével minden elektronikus összetevő egy külön beépítődobozban helyezkedik el, és így védett a nedvesség ellen. Ez a mosdókagyló alatt, a falban kap helyet, így merőben új lehetőségeket tár fel a szerelvénytervezés területén.

Időtállóan elegáns design

  • Geberit Brenta álló csaptelep mosdókagylókhoz

A londoni Christoph Behling Design stúdió által tervezett Geberit Piave és Brenta mosdócsaptelepekre rendkívüli karcsúság és időtállóan elegáns forma jellemző. Mindkét modell megvásárolható fali és álló kivitelben is, és szinte minden mosdó típussal kombinálhatók. A sok lehetséges variáció miatt a fali csaptelepek 170 mm-es és 220 mm-es hosszúságokban kaphatók.

A szép formájú csapteleptestek krómozott sárgarézből készülnek. Ami ebben különleges: a víz erősített műanyagtömlőben áramlik, amely a beépítődobozban lévő működési egységtől a csap kifolyójánál található perlátorig terjed. Ez biztosítja, hogy az ivóvíz minősége semmi esetre se romoljon.

Nagy igénybevétel

  • Közforgalmú mosdó Geberit Brenta fali csaptelepekkel

Az elektromos mosdócsaptelepek mindenekelőtt közforgalmú épületek, így repülőterek, bevásárlóközpontok, iskolák vagy gasztronómiai létesítmények vizesblokkjaiban használatosak. Funkciójukat pontosan az ilyen nagy forgalmú helyszíneken kell különösen megbízhatóan ellátniuk, és sok mindent, például esetenként a durva bánásmódot is ki kell bírniuk. Ezért különösen fontos a megbízható működést biztosító ideális megoldás kiválasztása.

Széles termékválaszték szinte minden felhasználási területhez

  • Geberit Brenta fali csaptelep önálló áramellátással

A Geberit szerelvényrendszer hálózati üzemhez és elemes működtetéshez, továbbá áramfejlesztő egységgel biztosított önálló áramellátással is szállítható.

Ezenkívül a modellek igény szerint keverő csapteleppel vagy anélkül is kaphatók. A magasfényű krómozott felületek és a kompakt építési mód révén a mosdócsaptelepek egyszerűen tisztíthatók és könnyen javíthatók, valamint tetszetős esztétikai kialakításúak. Olyan speciális alkalmazási módok esetén, mint a decentralizált melegvíztároló, egyedi rendszermegoldások léteznek.

Bevált klasszikus

  • Geberit 185/186 típusú mosdócsaptelep
  • Geberit 87/88 típusú mosdócsaptelep

A nyilvánosság számára tervezett megbízható és robusztus szerelvények sorát a Geberit 185/186 és 87/88 típusú mosdócsaptelepek zárják. Ezek a bevált klasszikusok hálózati üzemhez és elemes működtetéshez, továbbá hidraulikus változatban is szállíthatók, ill. keverő karral vagy anélkül is kaphatók. A magasfényű krómozott felületnek köszönhetően egyszerűen tisztíthatók és tetszetős esztétikai kialakításúak. Olyan speciális alkalmazási módok esetén, mint a decentralizált melegvíztároló, egyedi rendszermegoldások léteznek.