Geberit Connect Csupán beállítás kérdése

A Geberit Connect egy jövőbe mutató platform a szaniterberendezések hálózatba kapcsolásához, amely lehetőséget nyújt a szaniterlétesítmények teljes körű és gazdaságos üzemeltetésére. A hálózattá alakított rendszerbe számos Geberit terméket lehet integrálni. Így pedig, akár épületautomatizálási rendszerhez is csatlakoztatható, vagy a Geberit Gateway segítségével központilag vezérelhető.

Számos alkalmazási lehetőség

Egy nem lakóépületben található szaniterhelyiség hálózatba kapcsolása.
  • Létesítménygazdálkodás: Az átláthatósággal a folyamatok egyszerűsíthetők és az üzemeltetési költségek csökkenthetők.
  • Ivóvíz-higiénia: A Geberit higiéniai rendszerrel történő hálózatba kapcsolás a lefolyók és erőforrások optimalizálásához vezet.

Jó tudni, mi is folyik Előnyök egy pillantásra

  • Remek összeköthetőség: A Geberit Connect segítségével a szaniterhelyiségek mostantól az épületautomatizálási rendszerrel is összeköthetők.
  • Kapcsolódás a jövőhöz: A hálózatba kapcsolás rugalmasan tervezhető. A Geberit higiéniai rendszert új épületekhez és felújításokhoz egyaránt kifejlesztették. A végberendezések utólagos felszerelése, valamint az eszköztérkép jövőbeli bővítése úgyszintén lehetséges.
  • Hosszú távú elérhetőség: A Geberit termékek minőségének és a pótalkatrészek hosszan tartó beszerezhetőségének köszönhetően a rendszer hosszú ideig használható.
  • Átfogó rendszer: A rendszer minden alkotóeleme egyetlen forrásból származik és a meglévő szabványokra támaszkodik. A rendszer termékei egymással összehangoltak.
  • Egyszerű megvalósítás: A Geberit Control alkalmazás a létesítményvezetők, szerviztechnikusok és vízvezeték-szerelők számára megkönnyíti az üzembe helyezést és az üzemeltetést.
  • Biztonság: A Geberit Gateway és a végberendezések jelszavas védelme révén csak az arra jogosult felhasználók férhetnek hozzá az eszközökhöz.

Kapcsolódás az épületautomatizálási rendszerhez

Geberit Connect az épületautomatizálási rendszerhez való kapcsolódásért

Átlátható és biztonságos

A Geberit Connect optimálisan megfelel a központi, átlátható és biztonságos épületirányítás követelményeinek. Az épületautomatizálási rendszerbe való integráláshoz a Geberit Gateway és az összes végberendezés számára adatpontok állnak rendelkezésre. Az adatok kiértékelése és a funkciók vezérlése közvetlenül a rendszeren keresztül programozott.

Helyi hálózat (LAN), Geberit Connect

Helyi hálózat (LAN)

A helyi hálózaton keresztül egy vagy több Gateway integrálható egy épületautomatizálási rendszerbe.

BACnet objektumok

A Geberit Gateway az épületautomatizálási hálózat interfésze, amely a BACnet objektumokat valamennyi bekötött vezérlés számára elérhetővé teszi. A szükséges hálózati beállításokat a Geberit Control App segítségével lehet elvégezni.

Rendszerelemek a hálózatba kapcsoláshoz