Geberit Brenta és Piave mosdócsaptelepek | Geberit

Geberit mosdócsaptelepek Esztétikusak és átgodoltak

Optimális tervezési biztonság – fali csaptelepek esetén is

Geberit Piave csapteleprendszer, fali csaptelep mosdókagylókhoz

Elegáns és érintésmentes fali csaptelepek, tiszta mosdókagylók, és mindezek mellett elég hely a kézmosáshoz: A tervezőknek, építészeknek és üzemeltetőknek gyakran pontosan ez a kép lebeg a szeme előtt, amikor közforgalmú vizesblokkokon dolgoznak. Annak, hogy miért találkozunk mégis oly ritkán elektronikus fali csaptelepekkel, meglehetősen banális oka van: eddig gyakorlatilag nem igazán létezett olyan megoldás, amely biztosította azok biztonságos tervezését és hibátlan szerelését.

Időtállóan elegáns design

Geberit Brenta álló csaptelep mosdókagylóhoz

A londoni Christoph Behling Design stúdió által tervezett Geberit Piave és Brenta mosdócsaptelepekre rendkívüli karcsúság és időtállóan elegáns forma jellemző. Mindkét modell megvásárolható fali és álló kivitelben is, és szinte minden mosdó típussal kombinálhatók. A sok lehetséges variáció miatt a fali csaptelepek 170 mm-es és 220 mm-es hosszúságokban kaphatók.

A szép formájú csapteleptestek krómozott sárgarézből készülnek. Ami ebben különleges: a víz erősített műanyagtömlőben áramlik, amely a beépítődobozban lévő működési egységtől a csap kifolyójánál található perlátorig terjed. Ez biztosítja, hogy az ivóvíz minősége semmi esetre se romoljon.

Felhasználási helyszínek

Privát helyiségekbe

Geberit ONE fali csaptelepek

Geberit ONE fali mosdócsaptelep, szögletes
Geberit ONE fali csaptelep, kerek

A Geberit ONE fali csaptelepek biztosítékot nyújtanak arra, hogy a Geberit különféle mosdótípusai, valamint más gyártók mosdókagylói ergonomikusan használhatók és optimálisan kiöblíthetők legyenek. A magas minőségű fali csaptelepek ideálisan alkalmasak a kereskedelemben kapható legváltozatosabb mosdókagylók ergonomikus használatára és optimális kiöblítésére.

  • A fali csaptelepek különböző változatokban kaphatók: egy rövid és egy 40 mm-rel meghosszabbított változatban, kerek vagy szögletes kivitelben, a csapteleptest mindkét oldalán megfelelő forgógombokkal. Ez a szimmetria időtlen hatást kelt, és ugyanolyan egyszerűvé teszi a vízmennyiség és a vízhőmérséklet szabályozását, mint az egykaros csaptelepek esetében.
  • A csaptelepek fényes króm és matt fekete színben kaphatók.

Videók

A Geberit csapteleprendszer funkciói

Merítsen ihletet mosdócsaptelepeink számtalan előnyéből.

Beszerelés

Tudjon meg többet a Geberit csapteleprendszer beszereléséről.

Christoph Behling tervező

A Geberit csapteleprendszer tudnivalói Christoph Behlingtől.

További információk a mosdócsaptelepekről a Termékkatalógusban